PRVENSTVO UNIVERZE V LJUBLJANI V NogometU 3x3 2021/22

Konec je nogometnega turnirja trojk Prvenstva Univerze v Ljubljani. Slavila je ekipa mešanih fakultet Ugrizni.me, ki so z veliko truda in veliko kombinatorike pometli s konkurenco. V nadaljevanju preberite potek celotnega dogajanja omenjenega prvenstva.

Turnir se je začel z dvoboji četrtfinalnih tekem, saj je bilo prijavljenih točno 8 ekip. V prvi tekmi je ekipa Sveta trojica ugnala ekipo Doktorjev iz Zdravstvene fakultete z zasluženo zmago 4:1. Druga tekma med Ugrizni.me in Managerji iz Ekonomske fakultete je bila malo bolj napeta, vendar so si zmago s težkim delom priborili igralci Ugrizni.me. Tretji obračun med Speed UNI in Povezanimi se je končal z minimalno zmago 0:1 za Povezane, za zadnjo tekmo četrtfinala pa so ekipo FC FŠ presenetili člani ekipe Jogo Bonito z rezultatom 0:3.

Polfinalni obračuni so bili zanimivi in izenačeni. Ugrizni.me je najprej s 3:2 premagal ekipo Svete trojice, z enakim rezultatom pa je nato tudi ekipa Jogo Bonito premagala ekipo Povezanih.

Tekma za tretje mesto se je končala prav tako z rezultatom 3:2, kjer so Povezani na začetku povedli proti Sveti trojici, vendar se je Sveta trojica pobrala in nato tekmo preobrnila sebi v prid in praktično v zadnji sekundi zadela gol za zmago in osvojila 3. mesto.

Finale med Jogo Bonito in Ugrizni.me je bilo zelo taktično. Jogo bonito je z dobro organiziranostjo v obrambi v prvem polčasu ekipi Ugrizni.me preprečil, da bi prišli do zadetka, vendar je obramba ekipe Joga Bonita v drugem polčasu podlegla konstantnemu pritisku ekipe Ugrizni.me , ki so na koncu prišli do tesne zmage z rezultatom 2:1.

REZULTATI

KONČNA RAZVRSTITEV EKIP


REZULTATI TEKEM

KONČNA RAZVRSTITEV POSAMEZNIKOV