UFL Rezultati

SKUPINA A

2.KROG

FILOZOFSKA FAKULTETA : PRAVNA FAKULTETA 0 : 4 (0 : 0)
Datum: 24.11.2021
Komentar: Spremljali smo napeto tekmo, z visokim tempom a brez izrazitih priložnosti v prvem delu. Tudi drugi del je potekal ponovno, vse dokler na sceno ni stopil igralec PF Miha Kopatin. Prvič je zadel v petnajsti minuti, ko je s strani lepo zaključil v vratarjev bližji kot. Gol je FF vrgel iz ritma in jim čisto podrl igro, v kateri je nastalo preveč lukenj in napak in prav vse je izkoristil Kopatin, ki je na svoj konto dodal še tri gole. Na koncu so pravniki slavili z visokih štiri proti nič.
Strelci: Kopatin 4x

FAKULTETA ZA RAČUNALNIŠTVO IN INFORMATIKO : FAKULTETA ZA STROJNIŠTVO 1 : 4 (0 : 1)
Datum: 24.11.2021
Komentar: Trd prvi polčas nam je zadetek prinesel šele v deveti minuti, ko je Gradišnik zadel za strojnike. Takoj na začetku drugega dela je izzid z natančnim strelom izven kazenskega prostora izenačil Godec in tekma je bila znova na začetku. Tekmo je na stran strojnikov prevesil lep zadetek Grudna, ki je iz neposredne bližine spodkopal žogo preko vratarja in znova povedel svojo ekipo v vodstvo. Bolj odprta igra FRI je odprla proctor strojnikom, ki so to izkoristili, zabili še dva zadetka in rešili vprašanje o zmagovalcu.
Strelci: Godec; Gradišnik, Gramc 2x, Gruden

FAKULTETA ZA KEMIJO IN KEMIJSKO TEHNOLOGIJO : EKONOMSKA FAKULTETA dod. 2 : 0 (1 : 0)
Datum: 24.11.2021
Komentar: V derbiju kroga so se pomerili kemiki in ekonomisti. Kemiki so že v prvi minuti šokirali ekonomiste in povedli. Ekonomisti so po zaostanku poizkušali prevzeti pobudo na igrišu, a jim ob raztrgani igri ni uspelo resneje ogroziti vrata kemije, ki je igrala izredno disciplinirano. Čvrsto igro so kronali z drugim zadetkom Hasanagića, ki je bil hkrati tudi zadnji in kemiki so se veselili pomembne zmage proti neposrednemu tekmecu za napredovanje.
Strelci: Hasanagić 2x


1.KROG

FAKULTETA ZA KEMIJO IN KEMIJSKO TEHNOLOGIJO : FILOZOFSKA FAKULTETA 3 : 1 (0 : 1)
Datum: 10.11.2019
Komentar: Prvo tekmo po dolgem covid premoru so odigrali trenutno še aktualni prvaki FKKT in pa igralci FF. prvi polčas je pripadel filozofom ki so po začetnem otipavanju, preko Mihajlova zadeli v idelanem času, tik pred odmorom. V drugem delu so igraci FKKT pritisnili in njihov trud, se je obrestoval v šesnajsti minuti, ko je v igri z vratarjem zadel prav Urbanija. V treh minutah, ki so preostale je FKKT nato še dvakrat šokiral filozofe in tako v drugem delu dokončal preobrat.
Strelci: Urbanija, Justin, Alpinc; Mihajlov

EKONOMSKA FAKULTETA dod. : FAKULTETA ZA RAČUNALNIŠTVO IN INFORMATIKO 3 : 1 (1 : 0)
Datum: 10.11.2019
Komentar: Ekonomska fakulteta je s svojo mlado ekipo letos sestavila zelo dober kolektiv, ki je na prvi tekmi pozitivno presenetil. Večino tekme so dominirali in se izkazali s hitro in kombinatorno igro. Da je bila igra lažja je bilo ključno tudi to, da so povedli že v drugi minuti ko je zadel Štante. V drugem delu sta nato vodstvo povišala še Štante in Žužek in dvomov o končnem zmagovalcu ni bilo več. Do konca tekme je FRI preko Jorgiča dosegla še tolažilni zadetek, točke pa bodo morali iskati na drugih tekmah.
Strelci: Žužek, Štante, Jamšek; Jorgič

FAKULTETA ZA STROJNIŠTVO : PRAVNA FAKULTETA 0 : 2 (0 : 1)
Datum: 10.11.2019
Komentar: Dvoboj dveh ekip, ki sta se zelo izkazali na pripravljalnem turnirju prejšnji mesec. Po trdem prvem polčasu, ko smo že vsi pričakovali da ekipi ne bosta dosegli zadetka, se je od nekje prikazal Lapanja in zadel za vodstvo pravnikov. Strojniki so v drugem delu poizkusili izenačiti a si kaj več kot nekaj polpriložnosti niso uspeli.

Za več informacij o tekmovanju kliknite na Skupina A

SKUPINA B

1.KROG

FAKULTETA ZA MATEMATIKO IN FIZIKO : FAKULTETA ZA FARMACIJO 0 : 2 (0 : 1)
Datum: 10.11.2019
Komentar: Na krilih Kralja, ki je po enkrat zadel v vsakem polčasu so igralci farmacije zabeležili prvo zmago. V izdihljajih tekme ko so igralci FMFja iskali izenačenje, je izkoristil njihovo napako in razrečeno orambo ter rešil dvome o zmagovalcu.
Strelci: Kralj 2x

MEDICINSKA FAKULTETA : FAKULTETA ZA DRUŽBENE VEDE 0 : 1 (0 : 0)
Datum: 10.11.2019
Komentar: V trdi tekmi z malo čistimi priložnosti je odločil en sam zadetek, ko je Breznik v zaključku prvega dela popeljal FDV v vodstvo. V drugem delu so bili medicinci najbližje izenečenju, ko je Vižintin zapravil lepo priložnost, a je bil nezbran v zaključku, tako da je ostalo pri izzidu iz prvega dela.
Strelci: Breznik

FAKULTETA ZA GRADBENIŠTVO IN GEODEZIJO : FAKULTETA ZA UPRAVO 2 : 1 (0 : 1)
Datum: 10.11.2019
Komentar: Prvi polčas so bili igralci FGG v podrejenem položaju, saj je FU igrala vrhunsko. Fantje so lepo kombinirali, zbrano igrali v obrambi, ter hitro prehajali v napade. Dobro igro so kronali tud z zadetkom Selimoviča, ki je bil edini v prvem delu. V drugem delu pa so se igralci FU nepričakovano povlekli nazaj, igralci FGGja so počasi prevzemali pobudo, a si resnejših priložnosti vseeno niso priigrali. Izenačenje je prišlo srečno, saj je Vasilič skoraj iz nemogočega položaja premagal slabo postavljenega vratarja FU. Po izenačenju so sledile minute v katerih bi lahko obe ekipi dosegli zadetek, srečnejši pa so bili igralci FGGja, ki so preko Skenderoviča zabili za prve tri točke. FU ob taki igri ne rabi delati preglobokih analiz, saj so igrali dobro, popraviti morajo le tistih nekaj črnih trenutkov v igri, ki jih imajo in jih kaznujejo že zadnjih nekaj sezon.
Strelci: Skenderović, Vasilić; Selimović

FAKULTETA ZA ŠPORT : PROSTA

Za več informacij o tekmovanju kliknite na Skupina B

SKUPINA C

1.KROG

ZDRAVSTVENA FAKULTETA : FAKULTETA ZA ELEKTROTEHNIKO 1 : 1 (1 : 0)
Datum: 24.11.2021
Komentar: Pa je na igrišče stopila tudi skupina C. tekmo so bolje odprli igralci ZF, ki so po uigrani situaciji iz prekinitve prvi zatresli mrežo nasprotnika. Igra se je po turbolentnem začetku nato nekoliko umirila in igra je potekala med obema kaznskima prostoroma. Tik pred koncem je FE zadela vratnico a se izzid do konca polčasa ni več menjal in rumeni so na odmor odšli z minimalno prednostjo. V drugem delu so pobudo prevzeli igralci FE ampak je obramba rumenih zdržala vse pritiske. FE je nato sredi drugega dela udaril iz prekinitve. Volarič je strel s kakih desetih metrov s strani, s preciznim udarcem po tleh presenetil vratarja zdravstvene in izzid poravnal na ena. Odločitev o zmagovalcu je imel na nogi Berk, ko je že lepo preigral vratarja, a nato zgrešil nebranjeno mrežo. Ekipi sta si torej v svoji prvi tekmi razdelili točki.
Strelci: Berk; Volarič

TEOLOŠKA FAKULTETA : BIOTEHNIŠKA FAKULTETA 0 : 3 (0 : 2)
Datum: 24.11.2021
Komentar: Biotehniška fakulteta se je z odličnim prvim delom, ko so v šestih minutah zadeli kar dvakrat, rešila pritiska in napravila velik korak k zmagi. Borbeni TEOF se je dolgo upiral in z odličnim vratarjem ter razpoloženim Kozincem ostajal v igri in bil nekajkrat celo blizu znižanju rezultata, a je gol Hočevarja v 19 minuti rešil vse dvome o današnjem zmagovalcu.
Strelci: Laporšek, Simčič, Hočevar

EKONOMSKA FAKULTETA pod. : FAKULTETA ZA ARHITEKTURO 7 : 0 (3 : 0)
Datum: 24.11.2021
Komentar: Borbeni arhitekti, tokrat niso imeli večjih možnosti proti številčnejšim in bolje uigranim ekonomistom. Ti so si že po prvem delu nabrali lepo prednost treh zadetkov, ki so jo v drugem delu le še nadgradili. Končni rezultat je bil visokih sedem proti nič za ekonomiste.
Strelci: Slana 2x, Šajn, Pintarič 2x, Jarc, Tot

Za več informacij o tekmovanju kliknite na Skupina C