Vseštudentski turnir FIFA 2023

Pozdravljeni vsi FIFA navdušenci!  


Ker je FIFA že dolga leta ena izmed najbolj priljubljenih e-športnih iger smo se odločili, da za vas pripravimo Vseštudentski FIFA 23 turnir, ki bo potekal na Študentskem kampusu. Tokrat za vas turnir pripravlja Resor za obštudijske dejavnosti v sodelovanju s Športno zvezo Univerza v Ljubljani in Študentskim kampusom.   

Izberi najboljšo ekipo in postani novi zmagovalec vseštudentskega FIFA 23 turnirja. Igralo se bo na PlayStation 4 konzoli, tokrat pa se bomo omejili samo na Klube in odigrali po sistemu Champions League.  


Hitro se prijavi in pokaži svoje znanje v najbolj priljubljeni športni igri, saj je mesta le za 64 ekip.

Format turnirja? 16 skupin po 4 tekmovalce, vsak polčas traja 6 min, igralo se bo na 4 "poljih", torej 4 srečanja bodo odigrana istočasno. Igralo se bo na kick off mode, vsak igralec pa si lahko izbere poljubno ekipo. Iz vsake skupine bosta napredovala dva tekmovalca, igralo pa se bo na točkovni sistem. Po skupinskem delu se igrajo izločilni boji. V skupinskem delu se vsaka tekma odigra samo 90 igralnih minut. Za remi dobi vsak igralec po 1 točko, za zmago pa 3. V izločilnih bojih pa se bodo v primeru neodločenega rezultata odigrali še podaljški, po možnosti pa tudi streljanje enajstmetrovk.


Prijavnina? 10 eur, poravnaš jo preko UPN NALOGA.


KDAJ? V nedeljo 22.1.2023 bo skozi celoten dan potekal skupinski del, ob 18.00 oz. po potrebi kasneje pa se bodo pričeli izločilni boji!


Poskrbljeno bo za hrano in pijačo, da se ne boste dolgočasili med tekmami pa smo za vas priskrbeli tudi simulator formule 1. Za dobro vzdušje pa bo tudi poskrbljeno za glasbo in mc-ja.


Prijave trajajo do 18. 1. 2023. Takrat pa bo opravljen tudi žreb skupinskega dela.


Nagrade?

1. Mesto - 300 eur darilni bon za Big Bang + pokal

2. Mesto - 150 eur darilni bon za Big Bang + pokal

3. Mesto - 100 eur darilni bon za Big Bang + pokal


Za več info pokličite ali napišite sms na telefonsko številko 041 209 686 ali 031 325 887

Več v RAZPISU

Organizatorji in partnerji dogodka:

Športna zveza Univerza v Ljubljani

Študentski kampus

Resor za obštudijske dejavnosti ŠOU v Ljubljani

Kampus food 

Redbull Slovenija

22.1.2023

VSEŠTUDENTSKI FIFA 23 TURNIR // ŠTUDENTSKI KAMPUS

Študentska organizacija v Ljubljani je v sodelovanju s Športno zvezo Univerze v Ljubljani in Študentskim kampusom organizirala turnir v FIFI 23, na igralni konzoli PlayStation 4, ki je potekal v nedeljo, 22. 1. 2023 na študentskem kampusu v večnamenskem prostoru.


V nedeljo, 22. 1. 2023, ob 10:00  se je začel prvi VSEŠTUDENTSKI FIFA23 TURNIR, na katerem je sodelovalo 56 igralcev. Štiri dni pred turnirjem je bil objavljen žreb v WHATSAPP skupini »Vseštudentski FIFA23 turnir «, ki je bila ustvarjena samo za namen turnirja. Prav tako so dan pred dogodkom v skupini bila že objavljena pravila za FIFO in navodila, kako bo turnir potekal. Sprva so bili razdeljeni v 16 skupin – 8 skupin po 3 igralce in 8 skupin po 4 igralce. Vsak igralec je moral igrati z vsakim iz skupine, prvi in drugo uvrščeni iz skupine (z največ točkami) sta napredovala v »play-off«, v primeru, da bi imeli igralci enako število točk, se je štela medsebojna zmaga, v primeru »tro kroga« pa je štela gol razlika. Zmaga je prinesla 3 točke, neodločeno 1 točko ter poraz 0 točk. Vsa nadaljnja komunikacija je bila prav tako objavljena v WHATSAPP skupini, v katero so se objavljali tudi kasnejši pari nadaljevanja turnirja ter seveda v živo preko našega napovedovalca. Finale je potekalo ob 22:3O uri med Ali Selimovičem in Erikom Jančigajem. Prvo mesto je osvojil Ali Selimovič, drugo mesto Erik Jančigaj, tretjo mesto pa je osvojil Bruno Svetina, študent Univerze v Zagrebu. Zmagovalci so poleg pokalov dobili tudi darilne bone, ki jih lahko vnovčijo v podjetju Big Bang d.o.o..


Največ zanimanja je bilo med študenti Ekonomske fakultete, Fakultete za upravo, Fakultete za elektrotehnike, Fakultete za računalništvo in informatiko in Šolskega centra za pošto, ekonomijo in telekomunikacije. 


Ob tej priložnosti bi se radi zahvalili vsem soorganizatorje in partnerjem dogodka, ogromni zahvali pa gresta Dejanu Stankoviču in Tariku Kanjiru, ki sta sama povezovala vse udeležence turnirja in odvodila celoten projekt na Študentskem kampusu.