UFL Rezultati 2023/24

SKUPINA A

2.KROG

FAKULTETA ZA KEMIJO IN KEMIJSKO TEHNOLOGIJO : FAKULTETA ZA ELEKTROTEHNIKO 3 : 0 (1 : 0)
Datum: 21.11.2023
Komentar: Že začetek tekme je napovedal, da bo tekma težka, saj sta se ekipi borili za vsako žogo in meter igrišča. Ekipi sta prišli, do nekaj polpriložnosti a sta bila oba vratarja zbrana in dobro razpoložena. Prvi pa so tik pred koncem polčasa udarili igralci FKKTja, po gužvi pred vratarjem FE, se je najbolje znašel Mesarič in zabil za vodstvo. Tudi v drugem delu smo spremljali podobno zgodbo kot v prvem in tekma se je rešila šele v šestnajsti minuti, ko so elektrotehniki krenili v napad in igro z vratarjem, ter z napako omogočili nasprotniku lahek gol in povišanje vodstva. Do konca srečanja je po lepem protinapadu zadel Modic in postavil končnih tri proti nič za FKKT.
Strelci: Malič, Mesarič, Modic

PRAVNA FAKULTETA : BIOTEHNIŠKA FAKULTETA 1 : 0 (0 : 0)
Datum: 21.11.2023
Komentar: Spremljali smo dober futsal, v katerem so imeli rahlo pobudo igralci pravne fakultete, a jim terenske premoči ni uspelo spremeniti v vodstvo. Najlepšo priložnost je imel Csipö, katerega strel se je od vratnice odpeljal po črti, dokler žoge niso izbili nasprotniki. Tudi drugi polčas se je nadaljeval z visokim tempom in prvo pravo priložnost so znova zamudili pravniki, po lepem prodoru Strajnarja je slabo zaklučil Šarabon. Pravniki so nato zagospodarili na igrišču in nizali priložnosti kot po tekočem traku. Strajnar je iz daljine meril za las mimo gola, nato pa zadel še vratnico. Gol PF je visel v zraku. V 18. minuti je znova akcijo začel razpoloženi Strajnar, ki je nase “navlekel“ dva igralca, lepo podal do prostega Lapanje, ki je z lepim diagonalnim strelom matiral vratarja Žbogarja. To je bil do konca srečanja tudi edini zadetek na srečanju in prvaki, so v drugem krogu vpisali prve tri, prepotrebne točke za nadaljevanje.
Strelci: Lapanja

FAKULTETA ZA FARMACIJO : PEDAGOŠKA FAKULTETA  2 : 1 (0 : 0)
Datum: 21.11.2023
Komentar:  Pedagoška fakulteta je imela v prvem delu več od igre in pa obilico priložnosti da povedejo. Zadeli so vratnico, zgrešili kazenski strel z desetih metrov in obilico zrelih priložnosti, a izkoristili niso nobene, tako da se je na odmor odšlo z začetnim rezultatom. Drugi del, pa smo spremljali ravno obratno sliko, FFA se je postavil visoko in začel nizati priložnosti. Pritisk se je obrestoval v dvanajsti minuti ko je Pipp, z neposredne bližine potisnil žogo preko črte. Pedagogi so se pobrali in z lepim zadekom Petkoviča iz daljine rezultat izenačili. A neodločen izzid ni trajal dolgo, saj je Boršič že v naslednji minuti FFA znova popeljal v vodstvom. Zadel je z lepo izvedenim volejem, po katerem je žoga neubranljivo končala v mreži PeFa. Do konca nato ni bilo več zadetkov in FFA se je veselila zmage.
Strelci: Pipp, Boršič; Petkovič

FILOZOFSKA FAKULTETA : PROSTA


1.KROG

FAKULTETA ZA KEMIJO IN KEMIJSKO TEHNOLOGIJO : PRAVNA FAKULTETA 3 : 1 (1 : 1)
Datum: 7.11.2023
Komentar:  Že v prvem krogu smo spremljali derbi med lanskoletnimi prvaki pravniki in pa FKKT. Že v samem začetku tekme so igralci FKKT z lepim strelom Vidoviča povedli in pokazali, da se ne bojijo prvakov. Ko je že kazalo da se bo na odmor odšlo z vodstvom FKKTja pa je Majcen v zadnji sekundi prvega dela rezultat izenačil. Tudi drugi del so pravniki začeli zaspano, kar so nasprotniki spet izkoristili in preko Polaka znova povedli. Sledile so napete minute v katerih smo videli kar nekaj lepih priložnosti a se rezultat ni menjal. Bolj ko se je bližal konec srečanja, bolj so pravniki stiskali obroč pred golom kemikov, ti pa so čakai na protinapade in svojo priložnost za povišanje vodstva. Le to so dočakali v zadnji minuti, ko je Lustek izkoristil podarjeno priložnost in zabil za končni rezultat tri proti ena. 
Strelci: Vidovič, Mesarič, Lustek; Majcen

FILOZOFSKA FAKULTETA : FAKULTETA ZA ELEKTROTEHNIKO 1 : 4 (0 : 2)
Datum: 7.11.2023
Komentar:  FE je danes zasluženo  slavila proti medlim filozofom, ki niso bili niti senca lanskoletne ekipe. FE je imel pobudo že od samega začetka in prvi del dobili z dvema zadetkoma Hodnika. Tudi preblisk in hiter gol filozofov ter priključek v tekmo z golom Širšeta, elektrotehnike ni zmedel, saj so z dvema novima zadetkoma tekmo suvereno pripeljali do konca in slavili z visokih štiri proti ena.
Strelci: Širše; Hodnik 2x, Bojko, Knez

BIOTEHNIŠKA FAKULTETA : FAKULTETA ZA FARMACIJO 1 : 1 (1 : 1)
Datum: 7.11.2023
Komentar:  Na koncu se je izkazalo, da smo oba zadetka videli že v prvem delu. FFA je povedel že v drugi minuti, BF pa je boljšo igro nato kronala z zadetkom Bohaila v sedi minuti in rezultat izenačila. V drugem delu pa je za napetost poskrbel Podkrajšek (FFA), ki si je najprej prislužil rumen karton in s tem izključitev ene minute, tik pred koncem srečanja pa je storil še en, kot se je izkazalo na koncu pameten prekšršek, saj je preprečil da bi igralec Bfja sam stekel proti vratarju. To je bil njegov drugi rumen in s tem rdeči karton, FFA pa si je zaradi bonusa prekrškov nasprotnika s tem prislužila tudi strel z 10 metrov, ki pa ga niso izkoristili.
Strelci: Bohail; Križnik

PEDAGOŠKA FAKULTETA : PROSTA

Za več informacij o tekmovanju kliknite na Skupina A

SKUPINA B

2.KROG

FAKULTETA ZA DRUŽBENE VEDE : FAKULTETA ZA GRADBENIŠTVO IN GEODEZIJO 1 : 4 (1 : 2)
Datum: 5.12.2023
Komentar: FGG je danes v novih dresih kar letel po igrišču in premagal favorizirani FDV. Junak tekme je bil Ocepek ki je s hat trickom zagotovil svoji ekipi pomembne tri točke in motivacijo za nadaljevanje. V tekmo so bolje vstopili igralci FDVja a so prvi udarili gradbeniki ki so v peti minuti povedli. FDV se je hitro zbral in odgvoril z izenačujočim zadetkom, a danes pač ni bil njihov dan in še pred polčasom so z golom Sivonjiča gradbeniki spet vodili. V drugem delu pa dva zadetka že prej omenjenega Ocepka in FGG je zasluženo slavil z rezultatom štiri proti ena.
Strelci: Behin; Ocepek 3x, Sivonjič  

EKONOMSKA FAKULTETA pod. : FAKULTETA ZA RAČUNALNIŠTVO IN INFORMATIKO 3 : 1 (0 : 0)
Datum: 5.12.2023
Komentar: V prvem delu razen terenske premoči EFja in pa vratnice Pergerja (EF) nismo videli ničesar vznemirjajočega. Drugi del pa so že takoj na začetku EF na krilih Pergerja, ki je zadel po izjemni individualni miniaturi, začeli odločno in ritem le še stopnjevali. Po vodstvu z dve proti nič, so sicer dovolili FRI ju, da se približa na gol zaostanka. A je Slana minuto pred koncem s svojim golom potrdil zmago Efja, ki ima na svojem kontu tako že šest točk.

FAKULTETA ZA ŠPORT : FAKULTETA ZA ARHITEKTURO 10 : 0 (3 : 0)
Datum: 5.12.2023
Komentar: Užitek je bilo gledati FŠ, ki se je danes v rekordnem številu zbrala na svoji otvoritveni tekmi letošnje sezone. Že od samega začetka so dominirali na igrišču, in z lepimi akcijami ter individualnimi potezami skrbeli, da je bila dvorana vseskozi na nogah. Danes oslabljeni arhitekti, niso imeli nikakrpne možnosti in na koncu so difovci vzeli tri točke z visoko zmago deset proti nič.
Strelci: Rems 4x, Velič 3x, Perko 2x, Krebelj

ZDRAVSTVENA FAKULTETA : PROSTA


1.KROG

ZDRAVSTVENA FAKULTETA : FAKULTETA ZA DRUŽBENE VEDE 1 : 2 (1 : 0)
Datum: 7.11.2023
Komentar:  Popolnoma prenovljena ekipa zdravstvene fakultete se je dobro upirala lanskim polfinalistom FDVju.  Spremljali smo borbeno igro v kateri so malenkost prevladovali FDVjevci, a jim je bilo težko, saj so bili brez menjav, medtem ko so nasprotniki veliko menjali in ohranjali svežino. Padec koncentracije se je zgodil tik pred konem prvega polčasi in ZF je to izkoristila ter povedla. FDV se je na odmoru zbral ter z dobro igro v drugem delu z goloma Mullerja in Kaplana rezultat preobrnil, ter tako zabeležil prvo zmago v letošnjem prvenstvu, ZF pa bo čeprav bi si zaslužila več, morala točke iskati v naslednjih krogih.
Strelci: Petaković; Muller, Kaplan

FAKULTETA ZA GRADBENIŠTVO IN GEODEZIJO : FAKULTETA ZA RAČUNALNIŠTVO IN INFORMATIKO 0 : 4 (0 : 1)
Datum: 7.11.2023
Komentar:  FRI je imel večino časa tekmo pod svojo kontrolo, ter z suvereno predstavo predvsem v drugem delu visoko premagala FGG. FGG je imel tudi kar nekaj smole, saj v ključnih trenutkih ali niso izkoristili svoje priložnosti, ali pa so naredili začetniške napake. Svoj prvi zadetek in točke bodo morali tako izkati v nadaljevanju, FRI pa gre lahko po visoki zmagi z zaletom v nadaljevanje.
Strelci: Novak, Udovč, Brus, Peras

EKONOMSKA FAKULTETA pod. : FAKULTETA ZA ARHITEKTURO 2 : 1 (1 : 0)
Datum: 7.11.2023
Komentar:  Verjetno najboljša tekma prvega dne. Videli smo dve močni in uigrani ekipi.  Po nekaj lepih strelih od daleč, uigranih akcijah in pa lepih posredovanj vratarjev, smo morali na prvi gol čakati vse do sedme minute, ko je zadel Jovič in EF popeljal v vodstvo. Drugi del so silovito začeli arhitekti in Žle je na samem začetku izzid poravnal. Dobri in trdi obrambi se lahko nato zahvalimo, da nismo videli veliko čistih strelov in priložnosti. Tekma se je že prevešala v zadnjo četrtino, ko so ekonomisti izkoristili nezbranost in nestrinjanje s sodniško odločitvijo arhitektov, ki so pozabili na obrambo in ekonomistom s hitro izvedbo prostega strela dovoilili lahek gol, ki se je na koncu izkazal za zmagovitega. EF je tako osvojil pomembne tri točke, FA pa si nadaljnjih kiksov ne sme več privoščiti.
Strelci: Jovič, Pergar; Žle

FAKULTETA ZA ŠPORT : PROSTA 

Za več informacij o tekmovanju kliknite na Skupina B

SKUPINA C

2.KROG

FAKULTETA ZA STROJNIŠTVO : FAKULTETA ZA UPRAVO 1 : 3 (0 : 1)
Datum: 5.12.2023
Komentar: Vrhunska tekma fakultete za upravo, čeprav ne v popolni postavi so fantje odigrali eno boljših tekem v zadnjem času. V prvem delu smo videli samo en zadetek, ki ga je v mrežo strojnikov zabil Jakupovič. Drugi del so bolje začeli strojniki in vse je kazalo, da FU stopa po stari poti, ko na koncu popustijo in izgubijo točke. Toda tokrat so se hitro pobrali in že v naslednji minuti, je Jakupovič znova poskbel za veselje na klopi FU. Sledilo je nekaj minut raztrgane igre, saj so strojniki na vse načine želeli izenačiti, borbeni FU pa se je odlično branil in čakal na priložnost za povišanje vodstva. Le tega so dočakali minuto pred koncem, ko je dvakratni strelec Jakupovič zadel še enkrat in tako z dokončanim hat tricom, rešil vsa vprašanja o zmagovalcu.
Strelci: Ženko; Jakupovič 3x 

TEOLOŠKA FAKULTETA / FAKULTETA ZA SOCIALNO DELO   : FAKULTETA ZA MATEMATIKO IN FIZIKO 0 : 2 (0 : 1)
Datum: 5.12.2023
Komentar: Teološka fakulteta in Fakutleta za socialno delo sta združili svoji vrsti in že takoj na začetku pokazali, da bosta trd oreh za nasportnike. FMF se je moral za zmago pošteno namučiti, saj so zmago potrdili šele z drugim zadetkom v zadnji minuti. Vmes pa smo spremljali zanimivo srečanje z veliko priložnostmi na obeh straneh, a so imeli igralci FMF po zaslugi hitrega zadetka že v drugi minuti, vedno korak prednosti, kar jim je omogočalo bolj sproščeno igro. Končni rezutat dve proti nič za FMF.
Strelci: Vuk, Videčnik 

NARAVOSLOVNOTEHNIŠKA FAKULTETA : EKONOMSKA FAKULTETA dod. 0 : 7 (0 : 2)
Datum: 5.12.2023
Komentar: V zadnji tekmi večera so igralci EF, nadigrali NTF. V prvem delu sta Božič in Pohlin poskrbela za vodstvo z dve proti nič. V drugem pa so nato, do vrha napolnili mrežo nasprotnikov, saj so le ti na vse stavili v napad, igrali z vratarjem v polju, a pri tem vsakokrat naredili preveč napak, ki so omogočale lahke zadetke ekonomistov pri katerih so kar trije igralci dosegli dva zadetka.
Strelci: Fridl Jarc, Božič 2x, Pohlin 2x, Imamovič 2x 

MEDICINSKA FAKULTETA : PROSTA 


1.KROG

FAKULTETA ZA MATEMAFIKO IN FIZIKO : NARAVOSLOVNOTEHNIŠKA FAKULTETA 0 : 0
Datum: 21.11.2023
Komentar: Obe ekipi sta v tekmo vstopili previdno, brez prevelikega tveganja, tako da je prvi del minil mirno in brez zadetkov. V drugem delu se je tekma malce razživela, a je bila obramba obeh ekip skoncentrirana in igralci so le stežka prihajali do priložnosti za čist strel. Še najbližje zadetku je bil Brus (FMF), ki se je s strani znašel sam pred gostujočim vratarjem, ki pa je njegov strel ubranil. Tekma se je tako končala brez zadetkov in ekipi sta vpisali vsaka po točko na svoj konto.

MEDICINSKA FAKULTETA : FAKULTETA ZA UPRAVO 5 : 0 b.b.
Datum: 21.11.2023
Komentar: V prvem delu so dominirali igralci medicine, ki so z lepimi kombinacijami v obup spravljali nasprotnika, sproti pa še napolnili mrežo. Na polčas so tako odšli z vodstvom štiri proti nič. Drugi polčas pa so odlično začeli igralci uprave, ki so hitro dosegli dva zadetka in razživeli tekmo. Prava prilžnost se jim je ponudila, ko so medicinci naredili prekršek za izključitev in uprava je imela igro pet na tri. Le te ni izkoristila in medicinci so tik pred sodnikovim žvižgom zabili še na končnih pet proti dve. Na koncu tekme pa se je pri pregledu zapisnika ugotovilo, da je za upravo igral igralec, ki ni bil pravočasno prijavljen za tekoči krog, tako da se je tekma registrirala s pet proti nič za MF, FU pa je ob tem izgubila še pet točk, tako da jih čaka peklenska borba za napredovanje. 

FAKULTETA ZA STROJNIŠTVO : TEOLOŠKA FAKULTETA 5 : 1 (2 : 0)
Datum: 21.11.2023
Komentar: Strojniki so povsem nadigrali teologe, in si priigrali visoko zmago ter prve tri točke v sezoni. Čast teologov je že kot ničkolikokrat poprej, z zadetkom rešil Kozinc. Končni izzid pet proti ena za strojno fakulteto.
Strelci: Ulaga, R. Kuhar, Mynt, Ženko; Kozinc 

EKONOMSKA FAKULTETA dod.: PROSTA 

Za več informacij o tekmovanju kliknite na Skupina C

SLEDITE NAM NA