UNISPORT

ŠPORTNA ZVEZA UNIVERZE V LJUBLJANI


unisport novičke

Javni razpis za izbiro in sofinanciranje izvajanja letnega programa športa za leto 2023 je objavljen v Uradnem listu in na spletni strani Mestne občine Ljubljana – ljubljana.si.

Okvirna višina razpisanih sredstev po programih:
Prostočasna športna vzgoja otrok in mladine – 384.00 eurov;
Športna vzgoja otrok in mladine s posebnimi potrebami – 110.000 eurov;
Obštudijska športna dejavnost – 10.000 eurov;
Športna vzgoja otrok in mladine, usmerjenih v kakovostni in vrhunski šport – 2.576.000 eurov;
Šport invalidov – 15.000 eurov;
Šport starejših – 2.000 eurov;
Razvojne dejavnosti v športu – 150.000 eurov;
Organiziranost v športu – 96.000 eurov;
Športne prireditve in promocija športa – 2.240.500 eurov.

Vlagatelj mora vlogo izpolniti in oddati v elektronski sistem (e-Razpis). Razpis je dostopen na: https://razpisisport.ljubljana.si/.

Vsa vprašanja v zvezi z razpisom se zastavijo izključno na elektronski naslov: razpisi.sport@ljubljana.si, najkasneje do 12. 4. 2022.

Rok za prijavo je do 14. 4. 2023.

Več o razpisu

Skupina A: FDV si je v derbiju z zmago z dve proti ena proti FF že zagotovil napredovanje. Vuk je FMF ju z zmagovitim zadetkom v zadnji minuti, proti FGG (2:1), poskrbel da je njegova ekipa pred zadnjim krogom na drugem mestu. MF pa je v derbiju začelja, ugnal NTF in na svoj konto vpisal prvo zmago v sezoni. 

Skupina C: V skupini C smo videli zadnji krog. FKKT si je že pred tekmo zagotovila napredovanje in si je z remijem proti FU 1:1, s točko le še utrdila prvo mesto. Tekma med ZF in TEOF ni bila v nobenem primeru odločilna, saj sta bili ekipi brez možnosti za napredovanje, je pa bila pomembna iz vidika poslovilne tekme LEGENDE FUTSALA ZF in tudi študentske lige Kopinška, ki je odšel v velikem slogu z zmagovitim zadetkom. ZF 5 TEOF 3. V neposrednem dvoboju pa je FE z minimalno zmago in edinim golom na srečanju Baša, na drugem mestu preskočila FA, ki tako kot tretjeuvrščeni, čakajo na razplet ostalih skupin.

Več o tekmovanju

KOŠIR (FKKT), ČIBEJ (EF) IN ŽIŽMOND (FE) 21 TER LAVRIČ (FSP) 22

V ponedeljek 20.03.2023 se je nadaljevalo tekmovanje v SPALDING UKL 2022/23. Po obeh polfinalnih srečanjih sta znana finalista v moški konkurenci. To so postali študentje s FKKT in EF. V ženski konkurenci bomo videli ponovitev lanskega finala med študentkam s FSP in MF.

Vabljeni k ogledu tekem - vsak ponedeljek med 18.00 in 22.30 uro v športno dvorano Srednje zdravstvene šole Ljubljana, Poljanska cesta 61, 1000 Ljubljana.

Več o tekmovanju

Žal sta dve tekmi odpadli, saj VF in FKKT nista uspeli zbrati dovolj velikega števila igralk. V preostalih tekmah so strojniki pri moških premagali FKKT, medtem ko pri dekletih FF ni imela pretežkega dela s FRI.

Vabljeni k ogledu tekem v športno dvorano Baza.

Več o tekmovanju

22. 1. 2023

Študentska organizacija v Ljubljani je v sodelovanju s Športno zvezo Univerze v Ljubljani in Študentskim kampusom organizirala turnir v FIFI 23, na igralni konzoli PlayStation 4, ki je potekal v nedeljo, 22. 1. 2023 na študentskem kampusu v večnamenskem prostoru.

Več o dogodku

Razpis

SLEDITE NAM NA

IZ SVETA ŠPORTA

PARTNERJI

sofinancerji