UNISPORT

ŠPORTNA ZVEZA UNIVERZE V LJUBLJANI


LIGAŠKA TEKMOVANJA

Nogomet žoga

Univerzitetna futsal liga

Košarka žoga

Univerzitetna košarkarska liga

Odbojka žoga

Univerzitetna odbojkarska liga


unisport novičke

Po božično novoletnem pokalu, je v ligi sledil tretji krog. V tesni tekmi so strojniki premagali filozofe in na svoj konto dodali drugo zmago v treh krogih. V derbiju kroga so pravniki brez večjega problema visoko premagali zdesetkane ekonomiste in ostajajo še brez oddane točke, na vrhu skupine A.

V skupini B je FDV po zmagi nad FMF in spodrsljaju difevcev, ki so proti MF preseneljivo komaj iztržili remi, še trdneje, ob 100% izkupičku, zasidrana na vrhu svoje skupine.

Rezultati

PINTAR (FSP) 25 TER LAPAJNE (MF) 20 PRI ŽENSKAH
BELTRAN (FMF) 17 TER TRAVICA (FKKT) 16 PRI MOŠKIH

V ponedeljek 17.01.2022 se je nadaljevalo tekmovanje v SPALDING UKL 2021/22. Videli smo tekmi v enotni skupini za ženske, kjer je bil na sporedu derbi dveh letos po imenih najverjetneje najmočnejših ekip ter zmago Medicinske fakultete. Odigrana je bila tudi zadnja tekma v skupini B (moški).

Več o tekmovanju


Za presenečenje so poskrbeli igralci FRI, ki so premagali nosilce skupine, EF. Zmage so dosegle še ekipe FS, FKKT in FŠ.


Rezultati moški

5.1.2022

Pa smo pod streho spravili prvi univerzitetni futsal pokal v zgodovini. Fakulteta za šport je upravičila vlogo favoritov in zmagala...

Več o tekmovanju

SLEDITE NAM NA


IZ SVETA ŠPORTA

PARTNERJI

sofinancerji