Golgeter

MOŠTVA, POKAŽITE RDEČI KARTON SLABI ŠPORTNI OPREMI IN SE OPREMITE V GOLGETER SHOPU

V Golgeter teamu smo prav vsi zaposleni tudi veliki ljubitelji nogometa. Nogomet nas spremlja tako pri delu, kot v prostem času. Zato vemo, kaj je pomembno za dober trening, dobro moštvo, dobre rezultate in smo 100% prepričani v kvaliteto naše ponudbe po konkurenčnih cenah.


Nudimo vse za nogomet na enem mestu, od oblačil in obutve (tako za profesionalne nogometaše kot za rekreativne športnike), ortopedskih pripomočkov, do opreme za nogometna igrišča; gole, tribune, trenažerje ter drobni material kot so klobučki, stožci, bidon, itd. In nazadnje tudi pokale, medalje in plakete. Pri nas boste našli tudi največjo izbiro opreme za otroke in ženske.


Golgeter je teamsport zastopnik za znane blagovne znamke NIKE, ADIDAS, PUMA, ERREA, KELME in JOMA. Tako lahko s klubi in društvi sklepamo pogodbe pod posebnimi pogoji in nudimo pester izbor najkvalitetnejših športnih oblačil in ponudbe po najugodnejših cenah.


Hkrati vaše drese po želji opremimo s številkami in emblemi ter oznakami sponzorjev. Lahko izbirate med različnimi tehnikami: vezenje, večbarvni transfer tisk, sublimacijo ali sitotiskom. Po želji izdelamo design ter uredimo izdelavo klubskih šalov, zastav ali drugih navijaških artiklov. S tem poudarite identiteto vašega kluba in naredite podobo kluba močnejšo ter okrepite sodelovanje s sponzorji.


Golgeter shop vam ponuja prosto kataloško izbiro vseh artiklov najprestižnejših TEAMSPORT blagovnih znamk kot so NIKE, ADIDAS, PUMA, ERREA, KELME in JOMA.


Na spodnjih povezavah lahko poljubno brskate po katalogih in si izberete vam ustrezno opremo. Povpraševanje za izbrano nam lahko posredujete na golgeter@golgeter.com ali nas pokličete na 00 386 (3)810 73 00 ali 00 386 (0)40 576 099. Z veseljem vam bomo strokovno svetovali, pripravili najugodnejšo ponudbo ter v primeru nakupa sporočili točen datum dobave blaga.


Obiščite našo spletno stran, namenjeno ekipnemu športu https://www.teamplayer.si in si oglejte najnovejše kataloge opreme vrhunskih znamk.


Za naročilo izdelkov iz teamsport katalogov nas prosim kontaktirajte na 03 810 73 00 ali preko elektronskega sporočila na: golgeter@golgeter.com. Z veseljem vam bomo strokovno svetovali in pripravili najugodnejšo ponudbo.