PRVENSTVO UNIVERZE V LJUBLJANI V BILJARDU 2023/24

14.5.2024 - PRVENSTVO UNIVERZE V LJUBLJANI V BILJARDU

V sredo, 14. maja zgodaj zjutraj se je v biljardnici Kaval zaključilo prvenstvo Univerze v Ljubljani v biljardu za študijsko leto 2023/2024. Študenti so se poleg naslova najboljšega med študenti potegovali tudi za lepe praktične nagrade s strani Biljardne zveze Slovenije in Športne zveze Univerze v Ljubljani.


Iz kvalifikacijske skupine so se med štiri najboljše uvrstili Arzslan Ali, Miha Jereb, Aljaž Gornik in Makar Mitrović. V finalu sta se pomerila Arzslan in Makar, pri čemer sta v polfinalih oba rutinirano zmagala. Prvi se je tja uvrstil preko Mihe (4:2), drugi pa preko Aljaža (4:0). Končno prvo mesto je osvojil prekaljen in mednarodno šolan Snookeraš Arzslan Ali (Anglija), ki je bil v finalu s 5:1 boljši od Makar Mitrovića in tako prepričljivo demonstriral svojo Snooker šolanje. Tretji mesti pa sta si tako razdelila Miha Jereb in Aljaž Gornik.


Študenti so bili nad prvenstvom navdušeni in se prav zagotovo nadaljuje tudi naslednje študijsko leto, prav kmalu pa se nam pridružijo še študentje samostojnih visokošolskih zavodov.


Čestitke prvaku prvenstva Univerze v Ljubljani, drugo uvrščenemu in obema tretje uvrščenima tekmovalcema ter vsem nastopajočim tekmovalcem. Prav tako gre velika zahvala partnerjem Športne zveze Univerze v Ljubljani, da smo skupaj študentom omogočili izvedbo prvenstva (ŠOU v Ljubljani, Centru za obštudijske dejavnosti Univerze v Ljubljani, Biljardni zvezi Slovenije in nenazadnje biljardnici Kaval za gostoljubje).

14.5.2024 - REZULTATI

Študenti (MEŠANO) - posamezno

14.5.2024 - FOTOGRAFIJE

2. mesto

3. mesto

3. mesto

Skupinska

Vse fotografije si lahko ogledate na povezavi: Fotogalerija

RAZPIS TEKMOVANJA

Drage študentke, dragi študenti!

Vabimo vas, da se nam pridružite na Prvenstvu Univerze v Ljubljani v biljardu za aktualno študijsko leto, kjer se boste borili za naslov PRVAKA Univerze v Ljubljani v biljardu.

KJE: Biljardnica Kaval,  Tacenska cesta 95, 1000 Ljubljana

KDAJ: 14.05.2024, torek


ROK ZA PRIJAVO

Ponedeljek, 13. 5. 2024 do 12:00 ure preko spletnega obrazca.

PRIJAVNINE NI!


TEKMOVALNI KATEGORIJI:

(1) Rekreativna kategorija (študenti, zaposleni): lahko se prijavijo le tisti, tisti, ki niso uvrščeni v prvo ali drugo ligo Biljardne zveze Slovenije,

(2) Tekmovalna kategorija (študenti, zaposleni),


NAGRADE IN PRIZNANJA:

(1) Posamezniki uvrščeni od 1. do 3. mesta v vsaki kategoriji/disciplini prejmejo medaljo.

(2) Podelitev nagrad in priznanj bo potekala takoj po obdelavi rezultatov.


Organizatorji dogodka:

Biljardna zveza Slovenije
Unisport - Športna zveza Univerze v Ljubljani
Študentski Kampus
ŠOU v Ljubljani
Univerza v Ljubljani


SLEDITE NAM NA