SPOZNAJ Curling

SPOZNAJ CURLING IN SE PRIDRUŽI NA TRENINGIH

KDAJ: 6. in 13. november 2023

KJE: Ledena dvorana Zalog

Drage študentke in dragi študenti!

Ali veš kaj je curling? SI kdaj poskusil/a ˝zalučati˝ curling kamen po ledu? Ali pa pometati po ledu?

Vse tiste, ki tega še niste poskusili in tiste, ki ste se že zaljubil v curling vabimo, da se nam pridružite na odprtih treningih v želji, da spoznate športno panogo CURLING-a.

V ponedeljek, 6. 11. in 13.11., boste lahko pod strokovnim vodstvom zaigrali curling v Ledeni dvorani Zalog. In to brezplačno! Dobimo se ob 20 uri v Ledeni dvorani Zalog, Hladilniška pot 36, Ljubljana.

Vse kar potrebujete je dobra volja, za vse ostalo bomo poskrbeli mi v sodelovanju s Curling zvezo Slovenije.

Program bo trajal med 20 in 22 uro.

Igralec curlinga deluje v skladu s curling ˝spiritom˝ in njegov duh širi med športnike, delavce v curlingu in javnostjo, da mora biti dobro pripravljen in delovati k celostnemu razvoju tako z vidika športnikove kariere, kot športnikove osebnosti, da mora sprejeti in širiti pravila in ˝spirit˝ curlinga v celoti. Igralci curlinga medsebojno delujejo spoštljivo in v dobri luči, saj so podvrženi najvišjim standardom Fair play-a, ga širijo in podpirajo na vsakem koraku. Sledi spoznavanje in učenje taktike curlinga ter različni načini igranja (obrambna igra, napadalna igra,…), delo na tehniki posameznega igralca, pri izmetu kamna in pometanju. Specializacija igralcev za igralno mesto v ekipi in spoznavanje pomena ekipnega duha v curlingu.

Predhodne prijave niso potrebne.

Vabljeni na Prvenstvo Univerze v Ljubljani v CURLINGU 2023/2024.

V Ljubljanski ledeni dvorani Zalog bo potekalo študentsko curling prvenstvo sezone 2023/2024 v dveh terminih. Prvi krog oziroma skupinski del bo potekal v ponedeljek, 20. 11. 2023, finalni del oziroma drugi krog pa prihodnji ponedeljek, 27. 11. 2023. Posebej bo objavljen tudi FB dogodek s prijavnim obrazcem, na podlagi katerega se boste lahko ekipa članic Univerze v Ljubljani tudi prijavile.

Vljudno vabljeni!

SLEDITE NAM NA