RAZPISI IN PRIJAVE

Razpisi univerzitetnih ligaških tekmovanj 2020/2021 (UFL, UKL in UOL)


Obveščamo Vas, da smo zaradi podaljšanih preventivnih ukrepov EPIDEMIJE v zvezi s COVID-19, primorani podaljšati rok prijave in začetek univerzitetnih ligaških tekmovanj v dvoranskem nogometu, košarki in odbojki 2020/21. Zaradi zgoraj omenjenih izrednih razmer, smo se odločili da vam bomo posredovali nov rok prijave na univerzitetna ligaška tekmovanja, ko bo trenutna EPIDEMIJA zaključena in ko se bodo s tem pričeli sproščati preventivni ukrepi.

Želimo si, da upoštevate preventivne ukrepe Vlade Republike Slovenije (https://www.gov.si/teme/koronavirus-sars-cov-2/) in da ostanete zdravi.

Podaljšan ROK ZA PRIJAVO na univerzitetna ligaška tekmovanja, Vam posredujemo, ko bo trenutna EPIDEMIJA v zvezi s COVID-19 uradno zaključena! 


V priponki spodaj vam prilagamo razpise posameznih univerzitetnih ligaških tekmovanj, ekipno prijavnico, registracijski obrazec in individualno prijavnico igralcev. 

Naprošamo vas, da vso dokumentacijo posredujete vašim športnim koordinatorjem in kapetanom posameznih ekip ter jih obvestite o zadnjih relevantnih informacijah.   



Povezave FB dogodkov omenjenih tekmovanj:


PRIJAVNICA IN RAZPISI: