UNL Rezultati 2023/24

ČETRTFINALE

FAKULTETA ZA RAČUNALNIŠTVO IN INFORMATIKO : FAKULTETA ZA KEMIJO IN KEMIJSKO TEHNOLOGIJO 1 : 3 (0 : 1)
Datum: 23.4.2024
Komentar: Izenačen in previden prvi polčas, se je prevesil na stran FKKTja šele v zadnji minuti, ko so po prekršku nasprotnika za rumeni karton ostali z igralcem več na igrišču in  še pred sodnikovim žvižgom izkoristili premoč ter preko Maliča povedli. Drugi del so odločneje in napadalneje začeli igralci FRIja, kar se jim je izplačalo saj je Udovič v štirinajsti minuti izenačil. Trenutek nepazljivosti, ki je odločil srečanje pa se je zgodil v šestnajsti minuti, ko je obramba FRIja pozabila na Alpinca, ki je zadel za vnovično vodstvo FKKTja. FRI je v zadnjih izdihljajih krenil na vse ali nič, a so storili napako in Mesariču dovolili lahek zadetek, ki je dokončno odločil vprašanje o zmagovalcu.
Strelci: Udovič; Alpinc, Mesarič, Malič

FAKULTETA ZA ŠPORT : MEDICINSKA FAKULTETA 2 : 0 (0 : 0)
Datum: 23.4.2024
Komentar: Spremljali smo trdo, borbeno in požrtvovalno srečanje, kakršno se za četrtfinale tudi spodobi. Ekipi sta igrali zelo disciplinirano, tako da se je le redko prišlo do priložnosti za odprt strel, kaj šele za čisto priložnost. V prvem delu so tako mreže mirovale. Tudi drugi del je bil podoben prvemu, ekipi sta do zaključka prihajali le po individualnih prodorih in strelih od daleč. Omeniti je treba vratnico v kateri je končal lep diagonalni strel Ribaša (FŠ). Čas se ji hitro iztekal in vse je kazalo da bomo spremljali kazenske strele. A se je dif odločil da bo tekmo odločil še pred piskom. Po zmedi v šestmeterskem prostoru, se je žoga nekako prikotalila pred samega Remsa, ki mu iz bližine ni bilo težko zadeti nebranjeno mrežo. Nockdown medicincev je Rems izkoristil še za en zadetek in difovci so se veselili uvrstitve v polfinale. Medicincem pa ostaja grenak okus poraza, saj so odično odigrali proti favoriziranem nasprotniku in kaj lahko bi se vse skupaj obrnilo drugače.
Strelci: Rems

EKONOMSKA FAKULTETA pod. : FAKULTETA ZA STROJNIŠTVO 0 : 2 (0 : 0)
Datum: 23.4.2024
Komentar: Spremljali smo odlično srečanje z veliko lepimi potezami in dobrimi obrambami obeh vratarjev. V prvem polčasu je največjo priložnost zamudil Pintarič, ki je sam prišel pred vratarja FS, ki pa mu je strel z zadnjimi močmi obranil. Drugi del so bolje začeli strojniki, ki so zahvaljujoč lepemu strelu Vodopivca že v drugi minuti nadaljevanja povedli. Ekonomisti so zatem prevzeli pobudo in imeli res nekaj lepih priložnosti za izenačenje a je nasprotni vratar vedno dobro reagiral. Ko so ekonomisti krenili na vse ali nič, pa so storili napako in strojnikom z napako omogočili drugi zadetek, ter jim odprli vrata v polfinale.
Strelci: Vodopivec, Myint

EKONOMSKA FAKULTETA dod. : PRAVNA FAKULTETA  2 : 3  (1 : 1)
Datum: 23.4.2024
Komentar: Tudi zadnje srečanje je bilo napeto kot vsa pred njim. V šesti minuti so pravniki po hitri tranziciji iz obrambe v napad preko Savinška povedli z ena proti nič. Na odgovor ekonomistov nismo čakali dolgo saj je le dve minuti zatem Oder fantastično zadel iz prostega strela, to pa je bil tudi izzid polčasa. Tekma se je že prevesila v zadnjo četrtino, ko je po zmedi iz kota zadel Lapanja in povedel pravnike v novo vodstvo. Ko je v osemnajsti minuti Savinšek zabil že svoj drugi gol in povišal vodstvo se je zdelo da je tekma odločena. S tem pa se niso strinjali ekonomisti, ki so prek Žužka, ki je z lepim strelom od daleč matiral vratarja pravnikov, zmanjšali izzid dobro minuto pred koncem. Vsi so krenili v napad in Božič bi kmalu dosegel izenačujoči zadetek, a je njegov strel za las švignil mimo vratnice. Do konca sreanja so imeli ekonomisti še dve lepi priložnosti, a gola niso uspeli doseči, tako da so se pravniki veselili uvrstitve v polfinale.
Strelci: Oder, Žužek; Savinšek 2x, Lapanja

SKUPINA A

7.KROG

PRAVNA FAKULTETA : FILOZOFSKA FAKULTETA 3 : 2 (1 : 1)
Datum: 27.3.2024
Komentar:  Neposredni dvoboj za napredovanje. Zmaga bi filozofom odprla vrata četrtfinala medtem ko je bil pravni dovolj že neodločen rezultat. Ker jv tej tekmi ni bilo možnosti napak, sta obe ekipi začeli previdneje in se počasi ogrevali na pravo temperaturo. Prvi so udarili pravniki, čigar lepo akcijo je v zadetek spremenil Meglič. Sodnikovo piščal za polčas pa je prehitel Grosek in filozofe v najboljšem možnem trenutku vrnil nazaj v igro. Tudi v drugem delu so prvi zadeli pravniki, pri katerij je znova zadel Meglič. Pritisk filozofov se je izplačl v 18 minuti, ko je Lavriha zadel za izenačenje in sanje o napredovanju so znova oživele. Sledilo je nekaj kaotičnih minut, v katerih se filozofi niso najbolje znašli, kar je izkoristil Meglič, ter še s tretjim zadetkom te večeri dokončno rešil vprašanje o zmagovalcu, ter s tem tudi o četrtfinalistu.
Strelci: Meglič 3x; Lavriha, Grosek

PEDAGOŠKA FAKULTETA : BIOTEHNIŠKA FAKULTETA 1 : 3 (1 : 1)
Datum: 27.3.2024
Komentar: Dvoboj zadnjeuvrščenih v skupini, kjer je štel le pozitiven zaključek na katerem bi lako ekipi gradili za naslednje leto. oba zadetka v prvem delu smo videli v zadnji minuti, ko so najprej po zmedi v obrambi Bfjevci kar sami zadeli v lastno mrežo, nato pa vsega petnajst sekund za tem na drugi strani že zabili za izenačenje. V drugem delu so rahlo boljšo predstavo pokazali igralci BF, ter z dvema zadetkoma na koncu zasluženo slavili s tri proti ena. 
Strelci: Forštnarič 2x, Brumec; Merkač

FAKULTETA ZA KEMIJO IN KEMIJSKO TEHNOLOGIJO : FAKULTETA ZA FARMACIJO 3 : 2 (2 : 1)
Datum: 27.3.2024
Komentar: Spremljali smo zanimivo srečanje v katerem so vodilni FKKT, hitro povedli z dve proti nič in kazalo je da bomo gledali enosmerni promet skozi celotno srečanje. Kljub zaostanku pa je bila želja pri FFA še prisotna in njihov trud je bil poplačan najprej v deseti minuti ko so tik pred odmorom izzid zmanjšali, nato pa še v 15 minuti ko so izzid izenačili. Obe ekipi sta bili nato blizu zmagovitemu zadetku, a le Šumanov izvrsten strel v zgornji kot je našel pot v mrežo in FKKT je slavil še na peti od šestih tekem in tako ostali neporaženi v rednem delu.
Strelci: Šuman, Polak, Malič; Boršič, Bratož

FAKULTETA ZA ELEKTROTEHNIKO : PROSTA


6.KROG

FAKULTETA ZA ELEKTROTEHNIKO : PEDAGOŠKA FAKULTETA 0 : 5 b.b.
Datum: 5.3.2024
Komentar: Igralci PeF se niso uspeli zbrati v zadostnem številu, zato je FE zmagal brez boja s pet proti nič.

BIOTEHNIŠKA FAKULTETA : FAKULTETA ZA KEMIJO IN KEMIJSKO TEHNOLOGIJO 2 : 2 (0 : 2)
Datum: 5.3.2024
Komentar:  Kemiki so prvi polčas odigrali tako kot se je od njih glede na položaj lestvice skupine A tudi pričakovalo. Z mirno, lepo in kombinatorno igro so si z goloma Kokola in Malića priigrali dva zadetka prednosti in nič ni nakazovalo, da se zna stanje na igrišču v drugem delu spremeniti. Toda že samem začetku drugega dela, je BF izvedla totalno ofenzivo in v pičlih dveh minutah izkoristila nezbranost in šok kemikov ter izzid izenačila. Tekma je bila do konca odprta in obe ekipi sta imeli svoje priložnosti za zmago, kljub temu pa so mreže do zadnjega sodnikovega žvižga mirovale in ekipi sta si na koncu pošteno razdelili točke.
Strelci: Rupnik, Dobnik; Kokol, Malić

FAKULTETA ZA FARMACIJO : FILOZOFSKA FAKULTETA 1 : 2 (0 : 0)
Datum: 5.3.2024
Komentar: Tekma ni bila za tiste s slabim srcem. Obe ekipi sta potrebovali zmago, da bi se približali mestom, ki vodijo v nadaljevanje in drugi del sezone. Zato smo v prvem gledali, dokaj previden futsal, z veliko individualnimi poizkusi, ki pa niso resneje ogrozili sprememb rezultata. Tudi drgui del je potekal v podobnem tempu, vse dokler filozofi niso v 18. minuti izpolnili bonus treh prekrškov in FFA se je odprla pot do vodstva s strela iz desetih metrov. Hladnokrvni izvajalec je bil Bojnec, ki je neubranljivo zadel spodnji levi kot filozofskih vrat. Filozofi so se znašli v nemogočem položaju in ni jim preostalo drugega kot da na glavo napadejo nasprotnika in upajo na vsaj izenačenje. Le tega so po napaki obrambe FFA dosegli vsega petnajst sekund do konca, ko je lepo akcijo uspešno zaključil Batič. Da pa je bila katastrofa FFA še večja, so filozofi poskrbeli le dvanajst sekund za tem, ko so zabili še drugi zadetek s katerim so skreirali epski preobrat in katerega tri točke so jih dobesedno porinile pred vrata četrfinala. FFA se bo vrjetno še dolgo tepel po glavi za izpuščeno priložnostjo, saj so si vrata četrtfinala dobesedno zaprli pred nosom.
Strelci: Bojnec; Trebižan, Batič

PRAVNA FAKULTETA : PROSTA


5.KROG

BIOTEHNIŠKA FAKULTETA : FILOZOFSKA FAKULTETA 0 : 5 b.b.
Datum: 13.2.2024
Komentar: BF se tokrat ni uspel zbrati, tako da je zmaga avtomatično pripadla Filozofom, ki jim bodo tri točke še kako prav prišle. 

FAKULTETA ZA ELEKTROTEHNIKO : PRAVNA FAKULTETA 1 : 1 (0 : 0)
Datum: 13.2.2024
Komentar: Pravniki so imeli rahlo premoč skozi celotno srečanje. Imeli so tudi obilico zrelejših priložnosti, nakajkrat zadeli tudi okvir vrat a žoga ni hotela v mrežo FE. V drugem delu so preko Moškona v petnajsti minuti sicer povedli a dokaj hitro nespametno nabrali bonus treh prekrškov, ki je pomenil kazenski strel z desetih metrov za nasprotnika. Rihar je darilo izkoristil in z natančnim strelom se je s pomočjo vratnice žoga odbila v mrežo za izenačenje na ena. Glede na to, da je ostala le še dobra minuta, je sledil kaos na igrišču, ki pa nobeni ekipi ni prinesel spremembe razultata, tako da je ostalo pri remiju in delitvi točk.
Strelci: Rihar; Moškon

PEDAGOŠKA FAKULTETA : FAKULTETA ZA KEMIJO IN KEMIJSKO 0 : 4 (0 : 1)
Datum: 13.2.2024
Komentar: Kemija je od samega začetka zagspodarila na igrišču in skozi celotno srečanje držala niti igre v svojih nogah. S hitrima zadetkoma na začetku vsakega polčasa so prišli do vodstva, ki so ga do konca le še nadgradili in na koncu zasliženo slavili s štiri proti nič.
Strelci: Šuman 2x, Alpinc, Malič

FAKULTETA ZA FARMACIJO : PROSTA 


4.KROG

PEDAGOŠKA FAKULTETA : PRAVNA FAKULTETA 1 : 6 (0 :2)
Datum: 16.1.2024
Komentar: Šov Kopatina, ki je s petimi zadetki, zagotovil pravnikom že tretjo zmago letos. Pedagogi danes niso bili pravi in tri točke so zasluženo odšle na konto pravnikov, ki so tako po začetnem porazu nanizali tri zmage zaporedoma.
Strelci: Kos; Kopatin 5x, Čurič 

FAKULTETA ZA ELEKTROTEHNIKO : FAKULTETA ZA FARMACIJO 1 : 1 (0 : 0)
Datum: 16.1.2024
Komentar: Trda tekma v kateri so igralci le težko prihajali do čistih priložnosti zato so mreže dolgo mirovale. Do prvega zadetka smo morali čakati tako vse do šestnajste minute, ko je za FFA zadel Bojnec. Utrujeni FE, ki je igral brez menjave, je zbral moči še za zadnji juriš, ki se je ob slabem posredovanju vratarja FFA, izplačal, tako da sta si ekipi na koncu pošteno razdelili točki.
Strelci: Hodnik; Bojnec

FILOZOFSKA FAKULTETA : FAKULTETA ZA KEMIJO IN KEMIJSKO TEHNOLOGIJO 0 : 5 (0 : 4)
Datum: 16.1.2024
Komentar: Samo štirje filozofi v polju, so se herojsko podali v bitko a so zdržali le do šeste minute, ko je vidovič zadel za vodstvo FKKTja, katerega zmaga ni prišla nikoli pod vprašaj.  Filozofi se lahko izvrstnemu Fonu zahvalijo, da je bilo na koncu le pet proti nič.
Strelci: Mesarič, Kokol 2x, Šuman, Vidovič

BIOTEHNIŠKA FAKULTETA : PROSTA


3.KROG

FILOZOFSKA FAKULTETA : PEDAGOŠKA FAKULTETA  2 : 1 (0 : 0)
Datum: 19.12.2023
Komentar: Po zaspanem prvem delu v katerem nismo videli zadetka, smo bili za vso akcijo za nazaj poplačani v drugem.  Že takoj na začetku drugega dela je Merkač popeljal pedagoge v vodstvo. Naslednjih nekaj minut je kazalo na to, da so filozofi popolnoma izgubljeni in da imajo pedagogi vse pod kontorlo, ko se je prikazal Širše in s prekrasnim zadetkom izzid izenačil. Sledilo je nekaj divjih minut, in tehtnica bi se lahko prevesila na katerokoli stran a so bili napadalci obeh ekip nenatančni. V devetnajsti minuti pa je Srše s svojim drugim zadetkom, ki je bil še lepši od prvega, odločil vprašanje o zmagovalcu. Filozofi so tako s preobratom v zaključku drugega dela, prišli do svoje prve zmage, pedagogi pa so že drugo tekmo izgubili z minimalno razliko.
Strelci: Širše 2x; Merkač

FAKULTETA ZA FARMACIJO : PRAVNA FAKULTETA 0 : 2 (0 : 1)
Datum: 19.12.2023
Komentar: Kopatin je z dvema zadetkoma poskrbel za rutinirano zmago pravnikov.  Ta bi lahko bila še višja a jim je veselje nekajkrat preprečil okvir vrat. Omeniti velja še to da so se pravniki prvič predstavili v novih dresih, ter da je Lapanja kultno sedmico, ki jo je nosil prejšnja leta zamenjal za desetico, bomo videli če mu bo rinesla več zadetkov kot predhodnica.
Strelci: Kopatin 2x

BIOTEHNIŠKA FAKULTETA : FAKULTETA ZA ELEKTROTEHNIKO 2 : 2 (1 : 0)
Datum: 19.12.2023
Komentar: Biothniška fakulteta je povedla že v četrti minuti, ko je lepo odmerjen, močen strel Pratljačiča našel pot mimo vratarja FE. Tudi do konca polčasa, so bili več ali manj nevarni le igralci BF in le čakalo se je, kdaj bodo povišali svoje vodstvo. Odmor pa je stvari postavil na glavo in na igrišče so se je vrnila neka druga ekipa FE. Takoj so se postavili višje, in nasprotniku niso pustili dihati. To se jim je obrestovalo že na začetku saj je Podgoršek izzid poravnal. Na krilih izenačenja pa je FE pozabil na obrambo in BF je spet povedla, a to ni ugasnilo želje po pozitivnem rezultatu elektrotehnikov. Njihov trud je bil poplačan dobesedno v zadnji sekundi, ko je bil v zadnjem naletu, po zmedi v kaznskem prostoru Hudnik najspretnejši in je porinil žogo v mrežo BF za končno izenačenje na dve proti dve.
Strelci: Pratljačič, Brunec; Podgoršek, Hodnik

FAKULTETA ZA KEMIJO IN KEMIJSKO TEHNOLOGIJO : PROSTA


2.KROG

FAKULTETA ZA KEMIJO IN KEMIJSKO TEHNOLOGIJO : FAKULTETA ZA ELEKTROTEHNIKO 3 : 0 (1 : 0)
Datum: 21.11.2023
Komentar: Že začetek tekme je napovedal, da bo tekma težka, saj sta se ekipi borili za vsako žogo in meter igrišča. Ekipi sta prišli, do nekaj polpriložnosti a sta bila oba vratarja zbrana in dobro razpoložena. Prvi pa so tik pred koncem polčasa udarili igralci FKKTja, po gužvi pred vratarjem FE, se je najbolje znašel Mesarič in zabil za vodstvo. Tudi v drugem delu smo spremljali podobno zgodbo kot v prvem in tekma se je rešila šele v šestnajsti minuti, ko so elektrotehniki krenili v napad in igro z vratarjem, ter z napako omogočili nasprotniku lahek gol in povišanje vodstva. Do konca srečanja je po lepem protinapadu zadel Modic in postavil končnih tri proti nič za FKKT.
Strelci: Malič, Mesarič, Modic

PRAVNA FAKULTETA : BIOTEHNIŠKA FAKULTETA 1 : 0 (0 : 0)
Datum: 21.11.2023
Komentar: Spremljali smo dober futsal, v katerem so imeli rahlo pobudo igralci pravne fakultete, a jim terenske premoči ni uspelo spremeniti v vodstvo. Najlepšo priložnost je imel Csipö, katerega strel se je od vratnice odpeljal po črti, dokler žoge niso izbili nasprotniki. Tudi drugi polčas se je nadaljeval z visokim tempom in prvo pravo priložnost so znova zamudili pravniki, po lepem prodoru Strajnarja je slabo zaklučil Šarabon. Pravniki so nato zagospodarili na igrišču in nizali priložnosti kot po tekočem traku. Strajnar je iz daljine meril za las mimo gola, nato pa zadel še vratnico. Gol PF je visel v zraku. V 18. minuti je znova akcijo začel razpoloženi Strajnar, ki je nase “navlekel“ dva igralca, lepo podal do prostega Lapanje, ki je z lepim diagonalnim strelom matiral vratarja Žbogarja. To je bil do konca srečanja tudi edini zadetek na srečanju in prvaki, so v drugem krogu vpisali prve tri, prepotrebne točke za nadaljevanje.
Strelci: Lapanja

FAKULTETA ZA FARMACIJO : PEDAGOŠKA FAKULTETA  2 : 1 (0 : 0)
Datum: 21.11.2023
Komentar:  Pedagoška fakulteta je imela v prvem delu več od igre in pa obilico priložnosti da povedejo. Zadeli so vratnico, zgrešili kazenski strel z desetih metrov in obilico zrelih priložnosti, a izkoristili niso nobene, tako da se je na odmor odšlo z začetnim rezultatom. Drugi del, pa smo spremljali ravno obratno sliko, FFA se je postavil visoko in začel nizati priložnosti. Pritisk se je obrestoval v dvanajsti minuti ko je Pipp, z neposredne bližine potisnil žogo preko črte. Pedagogi so se pobrali in z lepim zadekom Petkoviča iz daljine rezultat izenačili. A neodločen izzid ni trajal dolgo, saj je Boršič že v naslednji minuti FFA znova popeljal v vodstvom. Zadel je z lepo izvedenim volejem, po katerem je žoga neubranljivo končala v mreži PeFa. Do konca nato ni bilo več zadetkov in FFA se je veselila zmage.
Strelci: Pipp, Boršič; Petkovič

FILOZOFSKA FAKULTETA : PROSTA


1.KROG

FAKULTETA ZA KEMIJO IN KEMIJSKO TEHNOLOGIJO : PRAVNA FAKULTETA 3 : 1 (1 : 1)
Datum: 7.11.2023
Komentar:  Že v prvem krogu smo spremljali derbi med lanskoletnimi prvaki pravniki in pa FKKT. Že v samem začetku tekme so igralci FKKT z lepim strelom Vidoviča povedli in pokazali, da se ne bojijo prvakov. Ko je že kazalo da se bo na odmor odšlo z vodstvom FKKTja pa je Majcen v zadnji sekundi prvega dela rezultat izenačil. Tudi drugi del so pravniki začeli zaspano, kar so nasprotniki spet izkoristili in preko Polaka znova povedli. Sledile so napete minute v katerih smo videli kar nekaj lepih priložnosti a se rezultat ni menjal. Bolj ko se je bližal konec srečanja, bolj so pravniki stiskali obroč pred golom kemikov, ti pa so čakai na protinapade in svojo priložnost za povišanje vodstva. Le to so dočakali v zadnji minuti, ko je Lustek izkoristil podarjeno priložnost in zabil za končni rezultat tri proti ena. 
Strelci: Vidovič, Mesarič, Lustek; Majcen

FILOZOFSKA FAKULTETA : FAKULTETA ZA ELEKTROTEHNIKO 1 : 4 (0 : 2)
Datum: 7.11.2023
Komentar:  FE je danes zasluženo  slavila proti medlim filozofom, ki niso bili niti senca lanskoletne ekipe. FE je imel pobudo že od samega začetka in prvi del dobili z dvema zadetkoma Hodnika. Tudi preblisk in hiter gol filozofov ter priključek v tekmo z golom Širšeta, elektrotehnike ni zmedel, saj so z dvema novima zadetkoma tekmo suvereno pripeljali do konca in slavili z visokih štiri proti ena.
Strelci: Širše; Hodnik 2x, Bojko, Knez

BIOTEHNIŠKA FAKULTETA : FAKULTETA ZA FARMACIJO 1 : 1 (1 : 1)
Datum: 7.11.2023
Komentar:  Na koncu se je izkazalo, da smo oba zadetka videli že v prvem delu. FFA je povedel že v drugi minuti, BF pa je boljšo igro nato kronala z zadetkom Bohaila v sedi minuti in rezultat izenačila. V drugem delu pa je za napetost poskrbel Podkrajšek (FFA), ki si je najprej prislužil rumen karton in s tem izključitev ene minute, tik pred koncem srečanja pa je storil še en, kot se je izkazalo na koncu pameten prekšršek, saj je preprečil da bi igralec Bfja sam stekel proti vratarju. To je bil njegov drugi rumen in s tem rdeči karton, FFA pa si je zaradi bonusa prekrškov nasprotnika s tem prislužila tudi strel z 10 metrov, ki pa ga niso izkoristili.
Strelci: Bohail; Križnik

PEDAGOŠKA FAKULTETA : PROSTA

Za več informacij o tekmovanju kliknite na Skupina A

SKUPINA B

7.KROG

FAKULTETA ZA ARHITEKTURO : FAKULTETA ZA GRADBENIŠTVO IN GEODEZIJO 0 : 5 b.b.
Datum: 10.4.2024
Komentar:  Ekipa arhitekture se tokrat ni uspela zbrati, zato je FGG slavil brez borbe

FAKULTETA ZA RAČUNALNIŠTVO IN INFORMATIKO : ZDRAVSTVENA FAKULTETA 2 : 0 (1 : 0)
Datum: 10.4.2024
Komentar:  V neposrednem dvoboju, ki je odločal o potniku v četrtfinale smo spremljali napeto srečanje. FRI je hitro povedel, kar je sprostilo njegove igralce, ki so lažje zadihali. Na drugi strani pa so bili igralci ZFja v vse večjem krču, saj jim je igrala le zmaga. Igrlci v rumenem so imeli nekaj lepih priložnosti za izenačenje, a žoge ni so uspeli spraviti v mrežo. Dokončno vprašanje o zmagovalcu je z drugim golom FRIja rešil Udovč, tik pred iztekom srečanja.
Strelci: Peras, Udovč

FDV: PROSTA

FAKULTETA ZA ŠPORT : EKONOMSKA FAKULTETA pod. 0 : 0
Datum: 19.3.2024
Komentar: Spremljali smo vrhunsko futsal predstavo. Kjer sta obe ekipi prikazali razkošno znanje futsala. Obe ekipi sta si pripravili kar nekaj lepih priložnosti za zadetek, a sta bila oba vratarja danes nepremagljiva. Kljub temu, da so mreže mirovale, je dvajset minut minilo kot bi mignil in le upamo lahko, da se ekipi spet srečata v zaključnih bojih in poravnata račune. 


6.KROG

EKONOMSKA FAKULTETA pod.: FAKULTETA ZA GRADBENIŠTVO IN GEODEZIJO 6 : 0 (3 : 0)
Datum: 19.3.2024
Komentar: Druga tekma večera za EF, ki pa se ji utrujenost s prve ni poznala. Do pete minute smo spremljali tišično tipanje nasprotnika, nato pa je Pintarič dosegel vodilni zadetek, po napaki vratarja FGG. Ekonomistom se je nato odprlo in zadevali so kot za stavo. Do konca tekme so uspeli zadeti še petkrat in tako z visoko zmago potrdili prvo mesto v skupini B.
Strelci: Pintarič 3x, Štrekelj, Pucer, Murn

FAKULTETA ZA ŠPORT : FAKULTETA ZA DRUŽBENE VEDE 5 : 0
Datum: 19.3.2024
Komentar: FDV se že drugič v tej sezoni ni uspel zbrati v zadostnem številu, zato se jih po pravilniku izloči iz lige, brišejo pa se tudi vsi dosedanji rezultati, ki so jih dosegli v letošnji sezoni. 

FAKULTETA ZA ARHITEKTURO : ZDRAVSTVENA FAKULTETA 0 : 3 (0 : 1)
Datum: 19.3.2024
Komentar: spremljali smo odprto srečanje, v katerem bi lahko videli še več zadetkov. Sploh nesrečni so bili igralci arhitekture, ki so zapravili kar nekaj lepih priložnosti, da bi se vključili nazaj v tekmo. Na koncu so s tri proti nič slavili igralci ZFja, ki se bodo v zadnjem krogu za tretje mesto udarili z neposrednim tekmecem FRI.
Strelci: Cizej, Sila, Strniša

FAKULTETA ZA RAČUNALNIŠTVO IN INFORMATIKO : PROSTA


5.KROG

ZDRAVSTVENA FAKULTETA : EKONOMSKA FAKULTETA pod. 2 : 3 (1 : 0)
Datum: 13.2.2024
Komentar: ZF je bila na dobri poti, da pripravi presenečenje. Prvi polčas so dobili z zadetkom prednosti, ki pa so jo ekonomisti takoj na začetku izničili z zadetkom Slane. Ravno v času največjega obleganja vrad ZFja pa so le ti lepo izvedli protinapad in vsega dve minuti do konca znova povedli. Ekonomisti so bili povsem v brezupnem položaju, na njihovo smolo pa je še nasprotni vratar branil nemogoče. Kljub temu se niso predali in na krilih Slane, ki je najprej asistiral in nato še zabil zadetek, za popoln preobrat in novo zmago EF pod.
Strelci: Cizej, Islamovič; Slana 2x, Pucer

FAKULTETA ZA DRUŽBENE VEDE : FAKULTETA ZA RAČUNALNIŠTVO IN INFORMATIKO 5 : 0 b.b.
Datum: 13.2.2024
Komentar: Ekipa FRI-ja ni uspela zbrati zadostnega števila igralcev, zato so predali tekmo.

FAKULTETA ZA ŠPORT : FAKULTETA ZA GRADBENIŠTVO IN GEODEZIJO 3 : 2 (1 : 0)
Datum: 13.2.2024
Komentar: Skozi celotno srečanje so bili igralci difa korak pred nasprotniki, z lepo igro so si priigrali že tri zadetke prednosti in vse je kazalo na mirno končnico. V sedemnajsti minuti pa je FGG zadel za znižanje prednosti in v vrstah difa je nerazumljivo zavladala panika. FGG je to začutil in napadel na vso moč, uspel zabiti še en zadetek, a na njihovo žalost v zadnji minuti, tako da je za kaj več zmanjkalo časa in FŠ je vpisala nove tri točke.
Strelci: Velič, Zavnik, Kosec; Lazar, Ocepek

FAKULTETA ZA ARHITEKTURO : PROSTA


4.KROG

FAKULTETA ZA ŠPORT : FAKULTETA ZA RAČUNALNIŠTVO IN INFORMATIKO 0 : 0
Datum: 30.1.2024
Komentar: Mreže so na srečanju presenetljivo mirovale. Rahlo pobudo so imeli sicer difovci, ki so igrali brez vseh nosilcev igre, a si pravih priložnosti niso znali ustvariti. Borbeni FRI pa jim zadeve na terenu nikakor ni olajševal, ter strpno čakal na priložnosti v protinapadih, ki jih razen nekaj polpriložnosti ni bilo. Tekma se je tako končala z najmanj popularnim izidom in ekipi sta si razdelili točki.

FAKULTETA ZA DRUŽBENE VEDE : FAKULTETA ZA ARHITEKTURO 0 : 2 (0 : 1)
Datum: 30.1.2024
Komentar: Arhitektura je zasluženo dobila tekmo, na kateri je Peklar zabil dva zadetka, ter svoji ekipi v četrtem krogu prislužil prve točke. FDV ju pa se pozna odsotnost igralcev, zaradi katerih se v letošnji sezoni mučijo na vsaki tekmi.
Strelci: Peklar 2x

ZDRAVSTVENA FAKULTETA : FAKULTETA ZA GRADBENIŠTVO IN GEODEZIJO 5 : 2 (2 : 0)
Datum: 30.1.2024
Komentar: Zdravstvena fakulteta je v derbiju začelja suvereno ugnala FGG in osvojila prvo zmago in sploh prve točke v sezoni. Z izvrstno ekipno igro nasprotniku niso dopustili razviti svojo igro, sami pa so izkoriščali vse napake, ki so jih naredili FGGjevci. Končni rezultat je bil pet proti dve za paciente.
Strelci: Kegl, Cizej 2x, Strniša, Petakovič; Gazibarič, Ocepek

EKONOMSKA FAKULTETA pod. : PROSTA


3.KROG

FAKULTETA ZA ŠPORT: ZDRAVSTVENA FAKULTETA 4 : 1 (1 : 1)
Datum: 16.1.2024
Komentar: Kaotična tekma z veliko napakami in pa visokim tempom, ki sta si ga ekipi z veliko menjavami lahko privoščili. Tekmo so bolje odprli igralci ZF, ki so z borbenostjo in agresivnostjo šokirali nasportnika. Difovci so potrebovali kar nekaj časa, da so vzpostavili svojo igro in na srečo uspeli izenačiti tik pred polčasom. V drugem delu so se vrstile priložnosti na obeh straneh, a bolj zbrani ter izkušeni so bili difovci, ki so svoje izkoristili, ter na koncu zasluženo slavili z visokih štiri proti ena. Kljub navidez visokemu porazu, pa si vse čestitke zaslužijo igralci ZF, ki niso bili tako daleč od kakšne točke, kot to nakazuje rezultat.
Strelci: Samokec, Rihtar, Kmetič, Rems; Araus

EKONOMSKA FAKULTETA pod. : FAKULTETA ZA DRUŽBENE VEDE 5 : 0 b.b.
Datum: 19.12.2023
Komentar: Ekipa FDV ja, se danes na žalost ni uspela zbrati in niso prišli v dvorano, zato se jim ob porazu s pet proti nič, odvzame tudi 5 točk. 

FAKULTETA ZA ARHITEKTURO : FAKULTETA ZA RAČUNALNIŠTVO IN INFORMATIKO 1: 2 (1 : 1)
Datum: 19.12.2023
Komentar: Arhitekti so odlično odprli tekmo in že v drugi minuti je Dobrilovič zabil za vodstvo. A hitri blitzkrieg je bil vse kar so arhitekti uspeli prikazati, brez menjave so težko držali ritem nasprotnika in FRI je bil vse bolj in bolj nevaren. Za izenačenje je Reščič zadel v najboljšem možnem trenutku, tik pred polčasom. Tudi v drugem delu smo gledali podobno sliko na igriču, FA je upal na protinapade in napake nasprotnika, FRI pa je počasi pletel mrežo okoli arhitektov. En sam gol v drugem delu, ki ga je v mrežo arthitektov zabil Pivk, je bil tako dovolj za drugo zmago FRIja, ki bo novoletne praznike presenetljivo preživel na vrhu skupine B.
Strelci: Dobrilovič; Reščič, Pivk 

FAKULTETA ZA GRADBENIŠTVO IN GEODEZIJO : PROSTA 


2.KROG

FAKULTETA ZA DRUŽBENE VEDE : FAKULTETA ZA GRADBENIŠTVO IN GEODEZIJO 1 : 4 (1 : 2)
Datum: 5.12.2023
Komentar: FGG je danes v novih dresih kar letel po igrišču in premagal favorizirani FDV. Junak tekme je bil Ocepek ki je s hat trickom zagotovil svoji ekipi pomembne tri točke in motivacijo za nadaljevanje. V tekmo so bolje vstopili igralci FDVja a so prvi udarili gradbeniki ki so v peti minuti povedli. FDV se je hitro zbral in odgvoril z izenačujočim zadetkom, a danes pač ni bil njihov dan in še pred polčasom so z golom Sivonjiča gradbeniki spet vodili. V drugem delu pa dva zadetka že prej omenjenega Ocepka in FGG je zasluženo slavil z rezultatom štiri proti ena.
Strelci: Behin; Ocepek 3x, Sivonjič  

EKONOMSKA FAKULTETA pod. : FAKULTETA ZA RAČUNALNIŠTVO IN INFORMATIKO 3 : 1 (0 : 0)
Datum: 5.12.2023
Komentar: V prvem delu razen terenske premoči EFja in pa vratnice Pergerja (EF) nismo videli ničesar vznemirjajočega. Drugi del pa so že takoj na začetku EF na krilih Pergerja, ki je zadel po izjemni individualni miniaturi, začeli odločno in ritem le še stopnjevali. Po vodstvu z dve proti nič, so sicer dovolili FRI ju, da se približa na gol zaostanka. A je Slana minuto pred koncem s svojim golom potrdil zmago Efja, ki ima na svojem kontu tako že šest točk.

FAKULTETA ZA ŠPORT : FAKULTETA ZA ARHITEKTURO 10 : 0 (3 : 0)
Datum: 5.12.2023
Komentar: Užitek je bilo gledati FŠ, ki se je danes v rekordnem številu zbrala na svoji otvoritveni tekmi letošnje sezone. Že od samega začetka so dominirali na igrišču, in z lepimi akcijami ter individualnimi potezami skrbeli, da je bila dvorana vseskozi na nogah. Danes oslabljeni arhitekti, niso imeli nikakrpne možnosti in na koncu so difovci vzeli tri točke z visoko zmago deset proti nič.
Strelci: Rems 4x, Velič 3x, Perko 2x, Krebelj

ZDRAVSTVENA FAKULTETA : PROSTA


1.KROG

ZDRAVSTVENA FAKULTETA : FAKULTETA ZA DRUŽBENE VEDE 1 : 2 (1 : 0)
Datum: 7.11.2023
Komentar:  Popolnoma prenovljena ekipa zdravstvene fakultete se je dobro upirala lanskim polfinalistom FDVju.  Spremljali smo borbeno igro v kateri so malenkost prevladovali FDVjevci, a jim je bilo težko, saj so bili brez menjav, medtem ko so nasprotniki veliko menjali in ohranjali svežino. Padec koncentracije se je zgodil tik pred konem prvega polčasi in ZF je to izkoristila ter povedla. FDV se je na odmoru zbral ter z dobro igro v drugem delu z goloma Mullerja in Kaplana rezultat preobrnil, ter tako zabeležil prvo zmago v letošnjem prvenstvu, ZF pa bo čeprav bi si zaslužila več, morala točke iskati v naslednjih krogih.
Strelci: Petaković; Muller, Kaplan

FAKULTETA ZA GRADBENIŠTVO IN GEODEZIJO : FAKULTETA ZA RAČUNALNIŠTVO IN INFORMATIKO 0 : 4 (0 : 1)
Datum: 7.11.2023
Komentar:  FRI je imel večino časa tekmo pod svojo kontrolo, ter z suvereno predstavo predvsem v drugem delu visoko premagala FGG. FGG je imel tudi kar nekaj smole, saj v ključnih trenutkih ali niso izkoristili svoje priložnosti, ali pa so naredili začetniške napake. Svoj prvi zadetek in točke bodo morali tako izkati v nadaljevanju, FRI pa gre lahko po visoki zmagi z zaletom v nadaljevanje.
Strelci: Novak, Udovč, Brus, Peras

EKONOMSKA FAKULTETA pod. : FAKULTETA ZA ARHITEKTURO 2 : 1 (1 : 0)
Datum: 7.11.2023
Komentar:  Verjetno najboljša tekma prvega dne. Videli smo dve močni in uigrani ekipi.  Po nekaj lepih strelih od daleč, uigranih akcijah in pa lepih posredovanj vratarjev, smo morali na prvi gol čakati vse do sedme minute, ko je zadel Jovič in EF popeljal v vodstvo. Drugi del so silovito začeli arhitekti in Žle je na samem začetku izzid poravnal. Dobri in trdi obrambi se lahko nato zahvalimo, da nismo videli veliko čistih strelov in priložnosti. Tekma se je že prevešala v zadnjo četrtino, ko so ekonomisti izkoristili nezbranost in nestrinjanje s sodniško odločitvijo arhitektov, ki so pozabili na obrambo in ekonomistom s hitro izvedbo prostega strela dovoilili lahek gol, ki se je na koncu izkazal za zmagovitega. EF je tako osvojil pomembne tri točke, FA pa si nadaljnjih kiksov ne sme več privoščiti.
Strelci: Jovič, Pergar; Žle

FAKULTETA ZA ŠPORT : PROSTA 

Za več informacij o tekmovanju kliknite na Skupina B

SKUPINA C

7.KROG

EKONOMSKA FAKULTETA dod. : FAKULTETA ZA MATEMATIKO IN FIZIKO 5 : 0 b.b.
Datum: 17.4.2024
Komentar: Igralci FMFja se niso uspeli zbrati na zadnji tekmi letošnje sezone zato je zmaga avtomatično pripadla igralcem EF dod., ki so z novimi tremi točkama zasedli prvo mesto v skupini

MEDICINSKA FAKULTETA : TEOLOŠKA FAKULTETA / FAKULTETA ZA SOCIALNO DELO 8 : 1 (3 : 0)
Datum: 17.4.2024
Komentar: Zmaga medicincev ni bila nikoli pod vprašajem, že v prvem polčasu so si priigrali lepo prednost, ki so jo v drugem le nadgradili, ter z novimi tremi točkami zasedli drugo mesto v skupini.
Strelci: Vižintin 2x, Berčič 2x, Kocen, Žitko 2x, Kahrimanović; Florjančič

NARAVOSLOVNOTEHNIŠKA FAKULTETA : FAKULTETA ZA STROJNIŠTVO 0 : 5 b.b.
Datum: 17.4.2024
Komentar: Tekma je bila že pred krogom registrirana z zmago strojnikov, saj se NTF tolikokrat ni pojavil na tekmah, da je bil izključen iz lige

FAKULTETA ZA UPRAVO : PROSTA 


6.KROG

EKONOMSKA FAKULTETA dod. : FAKULTETA ZA UPRAVO 3 : 3 (2 : 2)
Datum: 10.4.2024
Komentar: V močno okrnjeni zasedbi je FU prikazala eno svojih boljših tekem, a na koncu to žal ni bilo dovolj za zmago. Ekonomska fakulteta je vedno znova povedla, a se trdoživi igralci FU niso predali in se kar trikrat vrnili iz zaostanka. Na koncu so imeli tudi nekaj lepih priložnosti za zmagoviti zadetek, a jih je na koncu prehitel sodnikov žvižg, kar je pomenilo da si ekipi razdelita točki, kar je bolj odgvoarjalo ekonomistom, ki imajo še eno tekmo. FU pa je z remijem končala letošnjo sicer uspešno sezono, če le nebi bilo napake v prvem srečanju, ko je igral neregistriran igralec.
Strelci: Božič, Kopatin, Jamšek; Ivančič, Selimovič 2x

FAKULTETA ZA MATEMATIKO IN FIZIKO : FAKULTETA ZA STROJNIŠTVO 1 : 3 (0 : 1)
Datum: 19.3.2024
Komentar: Strojna fakulteta je v svoji zadnji tekmi opravila svoje delo in v zanimi tekmi s tremi zadetki proti enemu, premagala FMF. Vprašanje o zmagovalcu je bilo rešeno v petnajsti minuti, ko je Ženko zabil za tri proti nič. Sezono so tako končali z dvanajstimi točkami in čakajo razplet v zadnjem krogu.
Strelci: Kuhar, Ženko, Ulaga; Kumer

MEDICINSKA FAKULTETA : NARAVOSLOVNOTEHNIŠKA FAKULTETA 5 : 0 b.b.
Datum: 19.3.2024
Komentar: NTF se že drugič v tej sezoni ni uspel zbrati v zadostnem številu, zato se jih po pravilniku izloči iz lige, brišejo pa se tudi vsi dosedanji rezultati, ki so jih dosegli v letošnji sezoni. 

TEOLOŠKA FAKULTETA / FAKULTETA ZA SOCIALNO DELO : PROSTA 


5.KROG

FAKULTETA ZA MATEMATIKO IN FIZIKO : MEDICINSKA FAKULTETA 0 : 1 (0 : 1)
Datum: 5.3.2024
Komentar:  Spremljali smo zelo pomebno tekmo za napredovanje, saj sta bili ekipi pred srečanjem izenačeni na lestvici.  Tekma se je začela disciplinirano in ekipi sta težko prihajali do zaključkov. V šesti minuti pa je zmedo v kazenskem prostoru FMF ja izkoristil Kocjan, ki je poskrbel da je odbitek zaključil v mreži, za vodstvo medicincev. S tem rezultatom se je odšlo tudi na odmor. V drugem delu smo spremljali sicer pristisk FMF ja, ki pa si kljub vsemu ni priigral večje priložnosti. Tako, da je ostalo pri minimalni zmagi MF, s katero so si na široko odprli vrata za napredovanje v drugi krog.
Strelci: Kocjan

FAKULTETA ZA UPRAVO : TEOLOŠKA FAKULTETA / FAKULTETA ZA SOCIALNO DELO 7 : 0 (3 : 0)
Datum: 5.3.2024
Komentar: Fakulteta za upravo je upravičila vlogo favorita na papiru in z lepo uigranimi akcijami s treninga, do vrha napolnila mrežo TEOF/FSD.
Strelci:  Šarman, Jakupovič 2x, Rovšek 4x

EKONOMSKA FAKULTETA dod. : FAKULTETA ZA STROJNIŠTVO 3 : 2 (2 : 0)
Datum: 5.3.2024
Komentar:  Spremljali smo vrhunski futsal, z veliko lepimi potezami in borbenostjo na obeh straneh. V prvem delu so bili za odtenek boljši igralci EF, ki so izkoristili priložnosti v začetku in kocu prvega dela , ter tako na odmor odšli z navidez varno prednostjo dve proti nič. Da je dva proti nič najbolj nevaren izzid v nogometu je takoj na začetku drugega dela v drugi minuti potrdil Ženko, ki je tako znižal na ena proti dve. Kljub pritisku strojne, ki je lovila izenačenja, so ekonomisti ostali zbrani in Oder je s svojim drugim zadetkom znova popeljal rdeče v mirnejše vode. Zaključni pritisk strojne je sicer obrodil sadove, saj je Vodopivec izkoristil kazenski strel z desetih metrov, a za kaj več kot lepotni popravek rezultata je zmanjkalo časa in EF, se je zzmago in tremi točkami odlepil na vrhu lestvice skupine C.
Strelci: Oder 2x, Božič; Vodopivec, Ženko

NARAVOSLOVNOTEHNIŠKA FAKULTETA : PROSTA 


4.KROG

EKONOMSKA FAKULTETA dod. : TEOLOŠKA FAKULTETA / FAKULTETA ZA SOCIALNO DELO 5 : 0 b.b.
Datum: 30.1.2024
Komentar: Izpitni rok je očitno terjal svoj davek in igralci TEOF/FSD se za današnjo tekmo niso uspeli zbrati v dovolj velikem številu, tako da so predali tekmo in zmaga je avtomatično pripadla EF dod.

FAKULTETA ZA UPRAVO : NARAVOSLOVNOTEHNIŠKA FAKULTETA 5 : 0 b.b.
Datum: 30.1.2024
Komentar: Tudi v drugi tekmi četrtega kroga skupine bi, nismo videli srečanja, saj se igralci NTFja niso uspeli zbrati. 

MEDICINSKA FAKULTETA : FAKULTETA ZA STROJNIŠTVO 0 : 4 (0 : 3)
Datum: 30.1.2024
Komentar: Strojniki so že od prve minute naprej navili hud ritem, in blitzkrieg se je izplčal, saj so nemudoma povedli. Medicinci, ki so prejšnja kola igrali odlično, kot da po zadetku niso prišli k sebi in niso najšli svoje igre. Poizkušali so predvsem z individualnimi prodori, ki pa se niso končali uspešno. Strojniki so izkoristili slabši dan medicincev in svojo razpoloženost v napadu, ter do polčasa zabili še dva zadetka in z varno prednostjo treh zadetkov odšli na odmor. V drugem delu kljub želji medicincev nismo videli preobrata, skoncentriranost na napad, pa je pomenila, da so imeli strojniki še več prostora v napadu, kar so izkoristili in na koncu slavili s štiri proti nič. 
Strelci: Žafran, B. Kuhar, R. Kuhar, Ženko

FAKULTETA ZA MATEMATIKO IN FIZIKO : PROSTA 


3.KROG

FAKULTETA ZA UPRAVO : FAKULTETA ZA MATEMATIKO IN FIZIKO 3 : 0
Datum: 19.12.2023
Komentar: Ponovno smo uživali v predstavi uprave, ki je skozi celotno srečanje lepo kombinirala in se disciplinirano branila. Bosnič, Jakupovič in Rovšek  so vsak z enim zadetkom poskrbeli za zanesljivo zmago FU, ki je tako kljub odvzemu petih točk že v tretjem krogu prišla v pozitiven izkupiček točk.
Strelci: Bosnič, Rovšek, Jakupovič

NARAVOSLOVNOTEHNIŠKA FAKULTETA : TEOLOŠKA FAKULTETA / FAKULTETA ZA SOCIALNO DELO  0 : 5 b.b.
Datum: 16.1.2024
Komentar: Igralci NTFja so se sicer zbrali v zadostnem številu, še dovoljuje regularno odigrano tekmo. A so po dogovoru z TEOF predali tekmo in izgubili s 5:0 b.b.

EKONOMSKA FAKULTETA dod. : MEDICINSKA FAKULTETA 4 : 4 (2 : 1)
Datum: 16.1.2024
Komentar:  Izjemno napeta tekma, v kateri so prvi povedli igralci medicine a so nato ekonomisti žogo vzeli v svoje noge in izzid obrnili sebi v korist, tako da  je v petnajsti minuti pri njihovem vodstvu zmagovalec izgledal več kot odločen. A borbeni medicinci so s hitrima goloma Vižintina in pa Berčiča v šesnajsti in osemnajsti minuti izzid zmanjšali na vsega gol zaostanek, ter zasejali paniko v vrste EFja. Končni pritisk in paniko EFja pa je izkoristil Vižintin in tako zabil svoj tretji zadetek na tekmi in svoji ekipi priboril veliko točko.
Strelci: Pohlin 2x, Božič, Fridl Jarc; Vižintin 3x, Berčič

FAKULTETA ZA STROJNIŠTVO : PROSTA 


2.KROG

FAKULTETA ZA STROJNIŠTVO : FAKULTETA ZA UPRAVO 1 : 3 (0 : 1)
Datum: 5.12.2023
Komentar: Vrhunska tekma fakultete za upravo, čeprav ne v popolni postavi so fantje odigrali eno boljših tekem v zadnjem času. V prvem delu smo videli samo en zadetek, ki ga je v mrežo strojnikov zabil Jakupovič. Drugi del so bolje začeli strojniki in vse je kazalo, da FU stopa po stari poti, ko na koncu popustijo in izgubijo točke. Toda tokrat so se hitro pobrali in že v naslednji minuti, je Jakupovič znova poskbel za veselje na klopi FU. Sledilo je nekaj minut raztrgane igre, saj so strojniki na vse načine želeli izenačiti, borbeni FU pa se je odlično branil in čakal na priložnost za povišanje vodstva. Le tega so dočakali minuto pred koncem, ko je dvakratni strelec Jakupovič zadel še enkrat in tako z dokončanim hat tricom, rešil vsa vprašanja o zmagovalcu.
Strelci: Ženko; Jakupovič 3x 

TEOLOŠKA FAKULTETA / FAKULTETA ZA SOCIALNO DELO   : FAKULTETA ZA MATEMATIKO IN FIZIKO 0 : 2 (0 : 1)
Datum: 5.12.2023
Komentar: Teološka fakulteta in Fakutleta za socialno delo sta združili svoji vrsti in že takoj na začetku pokazali, da bosta trd oreh za nasportnike. FMF se je moral za zmago pošteno namučiti, saj so zmago potrdili šele z drugim zadetkom v zadnji minuti. Vmes pa smo spremljali zanimivo srečanje z veliko priložnostmi na obeh straneh, a so imeli igralci FMF po zaslugi hitrega zadetka že v drugi minuti, vedno korak prednosti, kar jim je omogočalo bolj sproščeno igro. Končni rezutat dve proti nič za FMF.
Strelci: Vuk, Videčnik 

NARAVOSLOVNOTEHNIŠKA FAKULTETA : EKONOMSKA FAKULTETA dod. 0 : 7 (0 : 2)
Datum: 5.12.2023
Komentar: V zadnji tekmi večera so igralci EF, nadigrali NTF. V prvem delu sta Božič in Pohlin poskrbela za vodstvo z dve proti nič. V drugem pa so nato, do vrha napolnili mrežo nasprotnikov, saj so le ti na vse stavili v napad, igrali z vratarjem v polju, a pri tem vsakokrat naredili preveč napak, ki so omogočale lahke zadetke ekonomistov pri katerih so kar trije igralci dosegli dva zadetka.
Strelci: Fridl Jarc, Božič 2x, Pohlin 2x, Imamovič 2x 

MEDICINSKA FAKULTETA : PROSTA 


1.KROG

FAKULTETA ZA MATEMAFIKO IN FIZIKO : NARAVOSLOVNOTEHNIŠKA FAKULTETA 0 : 0
Datum: 21.11.2023
Komentar: Obe ekipi sta v tekmo vstopili previdno, brez prevelikega tveganja, tako da je prvi del minil mirno in brez zadetkov. V drugem delu se je tekma malce razživela, a je bila obramba obeh ekip skoncentrirana in igralci so le stežka prihajali do priložnosti za čist strel. Še najbližje zadetku je bil Brus (FMF), ki se je s strani znašel sam pred gostujočim vratarjem, ki pa je njegov strel ubranil. Tekma se je tako končala brez zadetkov in ekipi sta vpisali vsaka po točko na svoj konto.

MEDICINSKA FAKULTETA : FAKULTETA ZA UPRAVO 5 : 0 b.b.
Datum: 21.11.2023
Komentar: V prvem delu so dominirali igralci medicine, ki so z lepimi kombinacijami v obup spravljali nasprotnika, sproti pa še napolnili mrežo. Na polčas so tako odšli z vodstvom štiri proti nič. Drugi polčas pa so odlično začeli igralci uprave, ki so hitro dosegli dva zadetka in razživeli tekmo. Prava prilžnost se jim je ponudila, ko so medicinci naredili prekršek za izključitev in uprava je imela igro pet na tri. Le te ni izkoristila in medicinci so tik pred sodnikovim žvižgom zabili še na končnih pet proti dve. Na koncu tekme pa se je pri pregledu zapisnika ugotovilo, da je za upravo igral igralec, ki ni bil pravočasno prijavljen za tekoči krog, tako da se je tekma registrirala s pet proti nič za MF, FU pa je ob tem izgubila še pet točk, tako da jih čaka peklenska borba za napredovanje. 

FAKULTETA ZA STROJNIŠTVO : TEOLOŠKA FAKULTETA 5 : 1 (2 : 0)
Datum: 21.11.2023
Komentar: Strojniki so povsem nadigrali teologe, in si priigrali visoko zmago ter prve tri točke v sezoni. Čast teologov je že kot ničkolikokrat poprej, z zadetkom rešil Kozinc. Končni izzid pet proti ena za strojno fakulteto.
Strelci: Ulaga, R. Kuhar, Mynt, Ženko; Kozinc 

EKONOMSKA FAKULTETA dod.: PROSTA 

Za več informacij o tekmovanju kliknite na Skupina C

SLEDITE NAM NA