UFL Rezultati

KONČNI VRSTNI RED 2021/22:

1. mesto: Fakulteta za družbene vede

2. mesto: Fakulteta za elektrotehniko

3. mesto: Fakulteta za šport

2. mesto: Fakulteta za elektrotehniko

3. mesto: Fakulteta za šport

NAJBOLJŠI VRATAR: Luka Turk Pajić (FDV)

NAJBOLJŠI STRELEC: Urh Brežnik (FDV) 10 zadetkov 

NAJBOLJŠI IGRALEC: Patrik Čujec (FŠ)

Naj vratar: Luka Turk Pajić

Naj strelec: Urh Brežnik

Naj igralec: Patrik Čujec

Fotogalerijo si lahko ogledate tukaj

FINALE

FAKULTETA ZA ELEKTROTEHNIKO : FAKULTETA ZA DRUŽBENE VEDE 2 : 2 (0 : 1)* 5:6
Datum: 24.5.2022
Komentar: Verjetno nihče od nas pred začetkom prvenstva ni pričakoval takega finala. A ekipi sta skozi celotno sezono kazali konstantne in dobre predstave, zato sta bili tu zasluženo. Tekma vredna imena finala nam je postregla z vsem kar smo lahko od nje pričakovali, preobrate, lepe akcije in dramo v zaključku, ko so odločali kazenski streli. Tekmo so bolje začeli igralci FE, ki so v 5 minuti preko Baša povedli z ena proti nič. Tudi nadaljevanje prvega dela je kazalo, da bi lahko FE, ki je bil nevarnejši, povišal svoje vodstvo, a so se igralci FDV ja, le nekako prebili do odmora z minimalnim zaostankom. FDV se je po odmoru zbudil iz knocdowna in zaigral veliko bolje, vse to pa kronal v štirindvajseti minuti, ko je njihov najboljši igralec Brežnik, zadel za izenačenje. Obe ekipi sta nato igrali zelo disciplinirano, saj sta vedeli da je lahko vsaka napaka uničujoča. Pet minut do konca pa je FDV preko Batiča zadela za dve proti ena in veselje ULTRASov FDVja na tribunah je bilo nepopisno.  A FE se ni predala in le minuto zatem izenačila, ko je bil uspešen Sečko. Do konca je preostalo še nekaj minut, a se rezultat ni več menjal, zato so sledili kazenski streli iz 6ih metrov.
Prvi je za FDV streljal Brežnik, ki je svoj strel zaprvil! Naslednji štrije izvajalci so bili uspešni. BAŠ, PODKRIŽNIK,LONČAR in BATIČ.... to je pomenilo da so imeli zadnji strel igralci FE, natančneje Miškec, čigar zadetek bi pomenil konec in zmago Feja. A noge so se zatresle in Miškec je v smrtni tišini dvorane svoj strel zapravil. Obe ekipi sta morali nato izbrati strelca, ki je streljal do konca. Pri FDV je breme na svoja pleča prevzel Brežnik, ki je svoj strel v prvi seriji že enkrat zapravil, pri FE pa je odgovornost prevzel Baš. Strelca sta bila v prvi seriji nadaljevanja uspešna, v drugi pa je najprej zadel Brežnik, Bašu pa je vratar Pajič strel odbranil, kar je pomenilo da so naslov prvaka v futsal univerzitetni ligi za sezono 2021/22 osvojili igralci FDV!!
Strelci: Baš, Sečko; Batič, Brežnik

TEKMA ZA 3. MESTO

FAKULTETA ZA ŠPORT : FAKULTETA ZA FARMACIJO 4 : 1 (1 : 1)
Datum: 24.5.2022
Komentar: Obe ekipi sta se morali zbrati, saj so bile rane poraze iz prejšnjega tedna v polfinalih še sveže. Difovci so znova začeli zaspano, kar so farmacevti izkoristili in po hitri tranziciji iz obrambe v napad je Strmšnik v peti minuti zabil za vodstvo farmacevtov z ena proti nič. Na odgovor difovcev smo čakali skoraj celotni polčas, ko je po lepi akciji izenačil Zavnik, ter z izenačujočim golom postavil tudi izzid polčasa. V drugem delu smo spremljali previdno igro z obeh stani, saj si nobena ekipa ni želela izgubiti še druge tekme zapored. V petindvajseti minuti je Goznik zadel za vodstvo difovcev in kot se je kasneje izkazalo je prav njegov gol prelomil tekmo v njihovo korist. Farmacevtom je vse bolj in bolj zmanjkovalo časa, poizkušali so na vse kriplje zadeti za izenačenje a so ob popolnem napadu naredili dve napaki in v zadnji minuti nasprotniku dovolili da še dvakrat zadane njihovo mrežo. FŠ je tako s štiri poroti ena premagala FFA in osvojila tretje mesto v sezoni 2021/22
Strelci: Zavnik 2x, Goznik, Zavašnik; Strmšnik

POLFINALE

FAKULTETA ZA DRUŽBENE VEDE : FAKULTETA ZA FARMACIJO 6 : 2 (2 : 1)
Datum: 18.5.2022
Komentar: Že na samem začetku smo videli silovito otvoritev FDV ja, ki je že v šesti minuti preko Brežnika in Batiča vodila z dve proti nič. Farmacevti so potrebovali nekaj časa, da so predelali oba zadetka in vzpostavili ravnotežje na igrišču. Kljub zaostanku pa zaradi daljšega igralnega časa v polfinalu in finalu, ni bilo še nič izgubljnega. Farmacevti so v drugem delu prvega polčasa prevzeli pobudo in poizkušali s streli od daleč, FDV pa je pametno čakal njihove napake in grozil iz protinapadov. Tik pred odmorom pa se je vpo fliperju v šest,etrskem prostoru FDV ja najbolje znašel Bojnec in s pomočjo prečke žogo poslal v mrežo za znižanje rezultata na ena proti dve. Tudi drugi polčas so ubijalsko začeli FDVjevc, farmacevti so imeli sicer eno ali dve pol priložnosti za izenačenje a niso zadeli.... zato pa so bili danes učinkoviti nasprtotniki ki so znova ušli na dva gola razlike. Razigrani in nevarni Kralj, je dobro partijo kronal z zadetkom v šestindvajseti minuti in modre znova približal le na zadetek zaostanka, do konca pa je bilo še dolgih deset minut. Farmacevti so vse več moči usmerjali v napad in izenačenje, kar pa je puščalo FDVju več prostora za nevarne protinapade, kar je v trideseti minuti izkoristil Josipovič in FDV je vodil s štiri proti dve. Do konca srečanja so farmacevti na vse načine poizkušali izenačiti a v napadu ni steklo, storili so kar nekaj napak, dve od njih so nasprotniki kaznovali in FDV se je na koncu z visokih šest proti dve uvrstil v finale.
Strelci: Batič 2x, Brežnik 2x, Novak, Josipović; Kralj, Bojnec

FAKULTETA ZA ELEKTROTEHNIKO : FAKULTETA ZA ŠPORT 3 : 1 (1 : 1)
Datum: 18.5.2022
Komentar: V drugem polfinalu smo na papirju pričakovali boj Davida (FE) proti Goljatu (FŠ), saj je bil dif po prikazanem letos največji favorit za osvojitev prvaka. No na igrišču pa smo spremljali povsem drugačno zgodbo. FE je povedel že v drugi minuti ko je Baš s pravim projektilom skorajda preluknjal nasprotnikovo mrežo. Difovci so se hitro pobrali in po uigrani akciji iz prekinitve je Čujec z lepim diagonalnim strelom rezultat izenačil, vsega dve minuti kasneje. Do konca prvega dela, so imeli difovci več žogo v nogah a si prave priložnosti niso uspeli ustvariti, medtem pa je FE po odvzeti žogi vedno znova grozila s protinapadi in pa s streli od daleč in v nekaj primerih so bili zelo blizu novega zadetka, a je na polčasu ostal izzid iz četrte minute. Drugi del smo gledali podobno sliko kot v prvem. V dvaindvajseti minuti je Lončar poskrbel za vnovičen izbruh zadovoljstva pri navijačih FE in difovci so se znova znašli v zaostanku. Difu igra v napadu ni in ni stekla, FE je igral fenomenalno v obrami in z dolgo klopjo so lahko nenehno menjavali ter držali visok tempo igre. Odlično noč so kronali z zadetkom Ferlina v enaintrideseti minuti ter vsega pet minut pred koncem poslali difovce na kolena. Do konca so difovci igrali z vratarjem a brez večjih priložnosti. FE je odigral odlično tekmo, nasprotniku ni pustil niti ene prave priložnosti in zasluženo so se veselili uvrstitve v veliki finale.
Strelci: Baš, Lončar, Ferlin; Čujec

ČETRTFINALE

PRAVNA FAKULTETA : FAKULTETA ZA FARMACIJO  1 : 1 (0 : 1) *4 : 5
Datum: 4.5.2022
Komentar:  Pravniki so bili kot prvi iz skupine A in brez poraza po rednem delu favoriti proti tretjeuvrščenim farmacevtom iz skupine B. Tekma se je začela previdno, saj sta se ekipi zavedali, da je vsaka napaka lahko usodna in da popravnih izpitov v izločilnih bojih ni. Prvi polčas so imeli pobudo pravniki, ki so nekajkrat resno ogrozili vrata, nevarna sta bila predvsem poizkusa Kopatina in Majcna, a je bil vratar farmacevtov Jančar v odlični dnevni formi. Tik pred koncem polčasa pa se je kot že tolikokrat do sedaj uresničil tisti rek 'kdor ne da, dobi' in FFA je preko Strmšnika povedla in z minimalnim vodstvom odšla na odmor. V drugem delu smo gledali podobno zgodbo kot v prvem, pravniki so imeli pobudo in to se jim je obrestovalo v četrti minuti nadaljevanja, ko so lepo izvedli strel iz kota in po uigrani akciji je po podaji Kopatina zadel Majcen, ki je neubranljivo meril v daljši vratarjev kot. Do konca srečanja bi se lahko rezultat še nekajkrat spremenil, predvsem so pravniki, zapravili nekaj zrelih priložnosti, a je ostalo pri izenačenem izzidu in o potniku v polfinale so odločali kazenski streli. Po prvih treh strelih je bilo dve proti dve, za FFA sta zadela Bojnec in Kralj za pravnike pa Lapanja in Majcen. Po treh serijah, ko še vedno nismo imeli zmagovalcev sta morali ekipi določiti igralca, ki bo streljal do končne odločitve. Težko breme je padlo na ramena Kralja (FFA) in Lapanje (PF) v četrtek krogu sta bila oba igralca uspešna. Lapanji pa je strel v peti seriji Jančar strel ubranil. V vratih pravnikov je skozi celotne kaznske strele stal Čipe, ki je med rednim delom sicer igral, nato pa pogumno stopil med vratnice, a tudi on ni mogel preprečiti gola Kralja, ki je kljub pritisku ostal miren in zadel še evoj tretji strel in FFAju zagotovil polfinale.
Strelci: Majcen ; Strmšnik

FAKULTETA ZA DRUŽBENE VEDE : EKONOMSKA FAKULTETA pod. 2 : 1 (1 : 0)
Datum: 4.5.2022
Komentar: Drugouvrščeni ekipi v svojih skupinah, sta si poti prekrižala v drugi tekmi četrtfinala. Pred tekmo so bili rahli favoriti igralci EF a FDV je znana po svoji nepredvidljivosti in čvrsti igri, zato smo pričakovali tesn dvoboj. Na igrišču so imeli v prvem delu premoč igralci ekonomske fakultete a je bila njihova premoč vidna samo v posesti žoge, saj si resnejše priložosti niso uspeli priigrati. V sedmi minuti pa je po napaki ekonomistov obrambi ušel Breznik, ki je z močnimi in natančnim diagonalnim strelom popeljal FDV v vodstvo. To je bil tudi edini zadetek v prvem delu. Tudi drugi polčas smo spremljali podobn scenarij. Ekonomisti so na vse načine iskali pot do izenačenja sredi drugega dela pa je Batič zadel za povišanje vodstva svoje ekipe in EF je bila v resnih težavah. V zadnjih minutah so poizkusili z igro brez vratarja in pol minute do konca zadeli za znižanje izzida, a to je bilo tudi vse, saj je za kaj več zmanjkalo časa. FDV se je tako uvrstil v polfinale z zmago dve proti ena.
Strelci: Breznik, Batič; Pintarič

FAKULTETA ZA ŠPORT : ZDRAVSTVENA FAKULTETA 3 : 0 (0 : 0)
Datum: 4.5.2022
Komentar:  Derbi vseh četrtfinalov, saj sta si nasproti stali ekipi, ki ju zanima samo naslov prvaka. Ekipi sta ob dobrih in discipliniranih obrambah le stežka prihajali do izdelanih akcij in priložnosti. V prvem delu velja omeniti samo veliko obrambo Likarja (FŠ), ki je natančen strel Potočnika obranil ravno dovolj, da je žoga končala v vratnici. V drugem polčasu je bilo tako vse odprto in čakalo nas je norih deset minut. Že takoj na začetku v prvi minuti pa je Velič popeljal dif v vodstvo, ki ga je Zavnik le dve minuti za tem še povečal in s tem zadetkom zabil zadnji žebelj v krsto ZF. Kljub želji po povratku in izenačenju, si dif, ki je bil tokrat končno v polni postavi, ni dovolil presenečenja in z drugim golom Veliča v osemnajsti minuti postavil končni izzid tri proti nič.
Strelci: Zavnik, Velič 2x 

FAKULTETA ZA ELEKTROTEHNIKO : FAKULTETA ZA STROJNIŠTVO 2 : 0 (1 : 0)
Datum: 4.5.2022
Komentar:  Po zaspanem prvem delu ko smo mislili, da bodo mreže v prvih desetih minutah mirovale, smo v zadnji sekundi prvega dela videli najlepši prosti strel v celotni sezoni. Ferlin je s kakih 10metrov, očistil pajčevino iz vrat strojnikov. V drugem delu so bili strojniki zelo blizu izenačenja saj sta v razmaku nekaj minut Primožič in Gruden zadela vratnici. Sreča tokrat res ni bila na strani strojnikov, saj so v času največjega pritiska in želji po izenačenju zadaj razumljivo začeli puščati vse več prostora, kar je izkoristil Knez in z drugim golom svoje ekipe, postavil končni rezultat srečanja in FE poslal v polfinale UFL.
Strelci: Ferlin, Knez

SKUPINA A

ZAOSTALA TEKMA 3 KROG; SKUPINA A

FAKULTETA ZA KEMIJO IN KEMIJSKO TEHNOLOGIJO : FAKULTETA ZA RAČUNALNIŠTVO IN INFORMATIKO 9 : 2 (4 : 1)
Datum: 30.3.2022 23:00
Komentar: V zadnji, zaostali in prestavljeni tekmi skupine A smo videli najboljše od FKKTja v celi sezoni. S skoraj kompletno zasedbo so se predstavili prvič letos in z igro navdušili. S hitro, kombinatorno in efektivno so danes razbili igralce FRI, ki so se borili in na trenutke igrali dobro, a proti tako razigranim nasprotnikom enostavno niso imei možnosti. Razlika bi bila na koncu lahko še večja, ob zadnjem sodnikovem žvižgu pa je semafor kazal 9:2. FKKTju pa je lahko žal, da se v tej zasedbi niso zbrali večkrat, saj bi v nasprotnem primeru, zagotovo prišli v izločilne boje in veljali za ene od favoritov.
Strelci: Smrkolj 2x, Vidovič 3x, Justin 2x, Malić 2x 


5.KROG

FAKULTETA ZA KEMIJO IN KEMIJSKO TEHNOLOGIJO : PRAVNA FAKULTETA 0 : 0 
Datum: 2.3.2022
Komentar: Pravniki so v derbi vstopili v oslavljeni zasedbi, bili celo brez prvega vratarja, kar je FKKTju ponujalo lepo priložnost da b z dobro igro in zmago zabeležil prepotrebne tri točke. Tekma je bila trda in brez pravih priložnosti, omeniti velja samo prečko pravnikov, ki se je stresla po strelu iz lastne polovice, ter nekaj nevarnih strelov od daleč, ki jih je sprožila FKKT in so bili blizu zadetka. Pravniki so rutinirano opravili svoje delo in tako brez poraza zaključujejo prvi del tekmovanja, kemiki pa na žalost niso izkoristili priložnost, da bi slavili nad oslabljenimi pravniki in jih čaka še ena zelo pomembna tekma, ki bo odločala v boju za napredovanje. 

FILOZOFSKA FAKULTETA : FAKULTETA ZA RAČUNALNIŠTVO IN INFORMATIKO 4 : 0 (3 : 0)
Datum: 2.3.2022
Komentar: Filozofi so pravi ritem ujeli na zadnjih dveh tekmah. Tako kot na prejšnji jih je bilo preprosto užitek gledati. Borbeno, disciplinirano in predvsem z željo po zmagi. Tokrat so jim nasproti stali igralci FRI, ki pa ob razigranih filozofih niso imeli prave možnosti, čeprav bi si kak zadetek zagotovo zaslužili, saj so bili nekajkrat povsem blizu. FF je stvari rešila že v prvem polčasu, ko so zadeli trikrat nato pa v drugem le še dodali zadetek in tekmo zanesljivo pripeljali do konca.
Strelci: Lazar, Mihajlov, Kranjc, Trebižan

EKONOMSKA FAKULTETA dod. : FAKULTETA ZA STROJNIŠTVO 0 : 1
Datum: 2.3.2022
Komentar: Spremljali smo trdo srečanje v katerem je odločila ena napaka, ki so jo izkoristili strojniki in Medle je že v šesti minuti srečanja z edinim zadetkom postavil končni rezultat. Po zadetku so ekonomisti zaigrali bolje, imeli celo premoč v igri in narekovali tempo, a vrat strojnikov niso resneje ogrozili. Strojniki so se disciplinirano branili in v svoji nameri da ne prejmejo zadetka, v tem tudi uspeli.
Strelci: Medle


4.KROG

PRAVNA FAKULTETA : FAKULTETA ZA RAČUNALNIŠTVO IN INFORMATIKO 3 : 1 (2 : 0)
Datum: 2.2.2022
Komentar: Pravna fakulteta je tudi v zasedbi, ki je vrjetno prvič igrala skupaj, uspela še četrtič zmagati in se še bolj 'zacementirala' na prvem mestu. Tekmo so rešili v zadnjih dveh minutah prvega dela, ko sta zadela Majcen in Sokolič. V drugem delu je Majcen s svojim drugim zadetkom, ki je bil pravi evrogol, le še potrdil zmagovalca. FRI je nato v zaključku stisnil, igral tudi z vratarjem a vse kar so lahko storili, je bil častni zadetek Volka.
Strelci: Sokolič, Majcen 2x; Volk

FAKULTETA ZA KEMIJO IN KEMIJSKO TEHNOLOGIJO : FAKULTETA ZA STROJNIŠTVO 0 : 5 b.b.
Datum: 2.2.2022
Komentar: FKKT se zaradi trenutnih razmer in poškodb ni uspel zbrati, zato je bila tekma zabeležena kot avtomatična zmaga strojnikov. 

EKONOMSKA FAKULTETA dod. : FILOZOFSKA FAKULTETA 0 : 5 (0 : 3)
Datum: 2.2.2022
Komentar: Filozofi so s fantastično igro končno prišli do prvih zasluženih točk. Oslabljeni ekonomisti tokrat niso imeli možnosti proti razigranim filozofom, ki jim je vse teklo tako kot so si zamislili. Posebno je bil razigran Kos, ki je zael kar štirikrat. Filozofi lahko sedaj res žalujejo, da v prejšnjih tekmah niso iztržili kake točke.
Strelci: Kos 4x, Kranjc


3.KROG

FILOZOFSKA FAKULTETA : FAKULTETA ZA STROJNIŠTVO 0 : 1 (0 : 1)
Datum: 19.1.2022
Komentar: Strojniki so že v drugi minuti povedli z golom Kende. Kot se je izkazalo je bil to tudi gol odločitve saj se mreži do konca nista več zatresli.  Po prejetem zadetku so filozofi zaigrali agresivneje in si pripravili veliko zrelih priložnosti za izenčenje a je vratar FS zaklenil svoja vrata in jih spravljal v obup. Strojniki so se osredotočili na branjenje in čakali priložnosti iz protinapadov, v katerih pa v zaključku niso bilo dovolj zbrani, tako da je ostalo pri edinem že omenjenem zadetku iz samega začetka srečanja. 
Strelci: Kenda

EKONOMSKA FAKULTETA dod. : PRAVNA FAKULTETA 1 : 5 (0 : 2)
Datum: 19.1.2022
Komentar: Covid je oslabil derbi kroga, saj so se ekonomisti zaradi karanten, okužb, poškodb... komaj zbrali. Pravniki so to s svojimi izkušnjami seveda izkoristili in rutinirano dobili tekmo ter se s tremi točkami še bolj učvrstili na vrhu skupine A. Tekmo si velja zapomniti le po evrogolu  številke 5, ki jo nosi Gašper Čipe. Gašper je s kakih 12 metrovz diagonalnim strelom  zadel oddaljene 'rašlje' in navdušil vse v dvorani. Na koncu je bilo visokih pet proti ena za Pravno fakulteto.
Strelci: Susman; Čipe, Bokal Šter, Kopatin 2x, Majcen


2.KROG

FILOZOFSKA FAKULTETA : PRAVNA FAKULTETA 0 : 4 (0 : 0)
Datum: 24.11.2021
Komentar: Spremljali smo napeto tekmo, z visokim tempom a brez izrazitih priložnosti v prvem delu. Tudi drugi del je potekal ponovno, vse dokler na sceno ni stopil igralec PF Miha Kopatin. Prvič je zadel v petnajsti minuti, ko je s strani lepo zaključil v vratarjev bližji kot. Gol je FF vrgel iz ritma in jim čisto podrl igro, v kateri je nastalo preveč lukenj in napak in prav vse je izkoristil Kopatin, ki je na svoj konto dodal še tri gole. Na koncu so pravniki slavili z visokih štiri proti nič.
Strelci: Kopatin 4x

FAKULTETA ZA RAČUNALNIŠTVO IN INFORMATIKO : FAKULTETA ZA STROJNIŠTVO 1 : 4 (0 : 1)
Datum: 24.11.2021
Komentar: Trd prvi polčas nam je zadetek prinesel šele v deveti minuti, ko je Gradišnik zadel za strojnike. Takoj na začetku drugega dela je izzid z natančnim strelom izven kazenskega prostora izenačil Godec in tekma je bila  znova na začetku. Tekmo je na stran strojnikov prevesil lep zadetek Grudna, ki je iz neposredne bližine spodkopal žogo preko vratarja in znova povedel svojo ekipo v vodstvo. Bolj odprta igra FRI je odprla proctor strojnikom, ki so to izkoristili, zabili še dva zadetka in rešili vprašanje o zmagovalcu.
Strelci: Godec;  Gradišnik, Gramc 2x, Gruden

FAKULTETA ZA KEMIJO IN KEMIJSKO TEHNOLOGIJO : EKONOMSKA FAKULTETA dod. 2 : 0 (1 : 0)
Datum: 24.11.2021
Komentar: V derbiju kroga so se pomerili kemiki in ekonomisti. Kemiki so že v prvi minuti šokirali ekonomiste in povedli. Ekonomisti so po zaostanku poizkušali prevzeti pobudo na igrišu, a jim ob raztrgani igri ni uspelo resneje ogroziti vrata kemije, ki je igrala izredno disciplinirano. Čvrsto igro so kronali z drugim zadetkom Hasanagića, ki je bil hkrati tudi zadnji in kemiki so se veselili pomembne zmage proti neposrednemu tekmecu za napredovanje.
Strelci: Hasanagić 2x


1.KROG

FAKULTETA ZA KEMIJO IN KEMIJSKO TEHNOLOGIJO : FILOZOFSKA FAKULTETA 3 : 1  (0 : 1)
Datum: 10.11.2019
Komentar:  Prvo tekmo po dolgem covid premoru so odigrali trenutno še aktualni prvaki FKKT in pa igralci FF. prvi polčas je pripadel filozofom ki so po začetnem otipavanju, preko Mihajlova zadeli v idelanem času, tik pred odmorom. V drugem delu so igraci FKKT pritisnili in njihov trud, se je obrestoval v šesnajsti minuti, ko je v igri z vratarjem zadel prav Urbanija. V treh minutah, ki so preostale je FKKT nato še dvakrat šokiral filozofe in tako v drugem delu dokončal preobrat.
Strelci: Urbanija, Justin, Alpinc; Mihajlov

EKONOMSKA FAKULTETA dod. : FAKULTETA ZA RAČUNALNIŠTVO IN INFORMATIKO  3 : 1  (1 : 0)
Datum: 10.11.2019
Komentar: Ekonomska fakulteta je s svojo mlado ekipo letos sestavila zelo dober kolektiv, ki je na prvi tekmi pozitivno presenetil. Večino tekme so dominirali in se izkazali s hitro in kombinatorno igro. Da je bila igra lažja je bilo ključno tudi to, da so povedli že v drugi minuti ko je zadel Štante. V drugem delu sta nato vodstvo povišala še Štante in Žužek in dvomov o končnem zmagovalcu ni bilo več. Do konca tekme je FRI preko Jorgiča dosegla še tolažilni zadetek, točke pa bodo morali iskati na drugih tekmah.
Strelci: Žužek, Štante, Jamšek; Jorgič 

FAKULTETA ZA STROJNIŠTVO : PRAVNA FAKULTETA 0 : 2 (0 : 1)
Datum: 10.11.2019
Komentar: Dvoboj dveh ekip, ki sta se zelo izkazali na pripravljalnem turnirju prejšnji mesec. Po trdem prvem polčasu, ko smo že vsi pričakovali da ekipi ne bosta dosegli zadetka, se je od nekje prikazal Lapanja in zadel za vodstvo pravnikov. Strojniki so v drugem delu poizkusili izenačiti a si kaj več kot nekaj polpriložnosti niso uspeli.

Za več informacij o tekmovanju kliknite na Skupina A

SKUPINA B

Zaostala tekma SKUPINE B:

FAKULTETA ZA UPRAVO : FAKULTETA ZA FARMACIJO 2 : 3 (1 : 1)
Datum: 30.3.2022 22:30
Komentar: V napetem zaostalem srečanju, smo videli veliko zadetkov, preobrate in čvrsto igro z željo obeh ekip po zmagi. Prvi so zadeli farmacevti v sedmi minuti, ko je zadel Bojnec. Štular je še ravno prehitel sodniško piščalko za konec prvega dela in izzid izenačil. Uprava je sanjsko začela tudi drugi del in Štular je svojo ekipo povedel v vodstvo.  Nato pa je na sceno stošil Bojnec in v vsega dveh minutah spreobrnil izzid in znova so bili v prednosti farmacevti. Uprava je v zadnjih trenutkih pritisnila, igrala celo z vratarjem, zgrešila nekaj lepih priložnosti za izenačenje, a se mreži nista več zatresli in ostalo je pri minmalni zmagi FFA.
Strelci: Mihalič, Štular; Bojnec A. 3x 


7.KROG 

FAKULTETA ZA FARMACIJO : FAKULTETA ZA GRADBENIŠTVO IN GEODEZIJO 4 : 0 (2 : 0)
Datum: 30.3.2022
Komentar: Pred farmacevti je bil izjemno pomemben dvoboj saj so potrebovali zmago če so želeli napredovati kot najboljša tretjeuvrščena ekipa skupine B. Pri farmacevtih se je videla želja po dobrm rezultatu, medtem pa so oslabljeni FGGjevci vrjetno komaj čakali da se ta sezona konča. Farmacevti so na krilih Kralja, ki je dosegel dva zadetka, brez večjih težav odpravili FGG. Končni rezultat 4:0 za farmacevte.
Strelci: Kralj 2x, Bojnec A., Bojnec J.

FAKULTETA ZA ŠPORT : FAKULTETA ZA MATEMATIKO IN FIZIKO 2 : 0 (0 : 0)
Datum: 30.3.2022
Komentar:  V tekmi, ki ni več odločala o ničemer, saj so bili difovci že zagotovo prvi, FMF pa še vedno brez točke, ki pa bi bilia proti difovcem veliko presenečenje. Gledali smo bolj ali manj enosmeren promet proti vratom FMFja, a difovci v prvem delu niso našli poti do mreže, saj so nasprotniki čvrto stali na igrišču. V drugem delu, ko so moči malo pošle in so difovci stisnili še malo bolj pa sta zadela Sodin in Ivačič, ter svoji ekipi zagotovila novo zmago.
Strelci: Ivačič, Sodin

FAKULTETA ZA UPRAVO : MEDICINSKA FAKULTETA 1 : 4 (0 : 2)
Datum: 30.3.2022
Komentar:  Prvi polčas je bi zelo čvrst, nobena izmed ekip ni uspela prevladovati in ob čvrstih obrambah, se je le stežka prihajalo v priložnosti. Tik pred koncem polčasa, pa je medicina zadela preko in na odmor odšla z dvema zadetkoma prednosti. Uprava se je znova 'razpadla' v minuti' in to je njihova stalnica v letošnji sezoni, saj večino časa igrajo dobro a vseprevečkrat padejo v črno luknjo.  Vižentin je na začetku drugega dela z še dvema zadetkoma dopolnil hat trick in  medicinci so odšli na varnih štiri proti nič. Tolažilni zadetek in lepotni popravek za upravo je v šestnajsti minuti dosegel Bosnić, to pa je bil tudi končni rezultat srečanja.
Strelci: Bosnić; Žujič, Vižintin 3x 

FAKULTETA ZA DRUŽBENE VEDE: PROSTA 


6.KROG 

FAKULTETA ZA GRADBENIŠTVO IN GEODEZIJO : FAKULTETA ZA MATEMATIKO IN FIZIKO 2 : 1 (1 : 1)
Datum: 16.3.2022
Komentar: V tekmi brez menjav, smo spremljali raztrgano igro v kateri bi lahko obe ekipi zmagali. Po izenačenem prvem delu, ko sta obe ekipi zadeli po enkrat, je bila v drugem, srečnejša, oz bolj zbrana ekipa FGG, kjer je Tolar s svojim drugim zadetkom odločil srečanje v korist svoje fakultete. FGG je tako vpisala svojo drugo zmago v sezoni.
Strelci: Tolar 2x; Vuk

FAKULTETA ZA ŠPORT : FAKULTETA ZA DRUŽBENE VEDE 4 : 3 (3 : 3)
Datum: 16.3.2022
Komentar:  V tekmi brez vratarjev in pa klasično difovsko brez menjave. Smo v prvem delu videli pravo točo golov. Roko na srce, če bi imeli ekipi vratarja, večino le teh nebi videli. Po dvakratnem vodstvu FDVja so nato difovci na hitro preobrnili izzid, a je nasprotniku vseeno tik pred koncem rvega dela uspelo izenačiti in na odmor se je odšlo z neodločenim rezultatom. V drugem delu so imeli difovci malenkostno pobudo, saj so večino srečanja igrali z vratarjem in nasprotnika držali v šah položaju. Taktika z vratarjem se jim je izplačala saj je v šestnajsti minuti Gozdnik s svojim drugim zadetkom vrnil difovce v vodstvo. FDV je do konca srečanja pritisnil in krenil po izenačenje a si resnejše priložnosti, kot so bili streli od daleč nio uspeli priigrati. Difovci so z zmago preskočili današnjega nasprotnika na vrhu lestvice skupine B.
Strelci: Gozdnik 2x, Bezjak, Velič; Breznik, Novak, Trošt

MEDICINSKA FAKULTETA : FAKULTETA ZA FARMACIJO 2 : 3 (0 : 1)
Datum: 16.3.2022
Komentar: Obe ekipi sta se zavedali pomembnosti te tekme, saj bi zmaga obema ekipama še odpirala vrata četrtfinala. tekmo so silovito odprli igralci FFA, ki so že v prvem napadu zabili za ena proti nič. Do konca polčasa sta ekipi nato bolj ko ne iskali svojo igro, tako da je ostalo pri edinem zadeku iz prve minute. V drugi polčas so medicinci krenili odločno in v želji da rezultat obrnejo, a so ravno v času ko so najbolj napadali, storili dve napaki, in farmacevtom omogočili dva lahka zadetka in pobeg na varne tri zadetke razlike. Kljub visokem zaostanku se medicinci nisp predali in še bolj stistnili proti vratom nasprotnika, uspeli so znižati zaostanek na vsega zadetek, a jim je za kaj več kot lepotni popravek rezultata danes zmanjkalo časa.
Strelci: Vrunč, Žujec; Ajlec 2x, Bojnec J. 

FAKULTETA ZA UPRAVO: PROSTA


5. KROG 

FAKULTETA ZA MATEMATIKO IN FIZIKO : MEDICINSKA FAKULTETA 0 : 2 (0 : 0)
Datum: 2.3.2022
Komentar: Po prvem delu in polčasu z veliko napakami in individualnimi poizkusi preko celotnega igrišča, sta mreži mirovali in ekipi sta na odmor odšli z začetnim rezultatom. V drugem delu so nato medicinci hitro povedli in srečanje se je razživelo. FMF je probal s pritisniti na nasprotnika a si čiste priložnosti niso uspeli pripraviti. Medicinci so se v teh trenuthih, disciplinirano branili in čakali svojo priložnost iz protinapada, ki je prišel v zadnji minuti in Žujič je z drugim zadetkom svoje ekipe postavil izzid srečanja.
Strelci: Pirc, Žujič

FAKULTETA ZA DRUŽBENE VEDE : FAKULTETA ZA UPRAVO 3 : 1 (0 : 1)
Datum: 2.3.2022
Komentar:  Dvoboj Davida in Goljata. Uprava je nujno potrebovala točke za ohranitev upanja o nadaljevanju, FDV pa točke za potrditev napredovanja. FU je v tekmi leta na žalost nabrala samo pet igralcev, kar je pomenilo, še toliko težje delo in zmanjšalo možnosti za uspeh. Na parketu smo videli pravi boj, trdo igro in borbo za vsako žogo in meter igrišča. Presenetljivo so povedli igralci uprave, za katere je Tomažič dosegel vodilni zadetek. V vratih je blestel vratar Fon, in spravljal FDV jevce ob živce. Tik pred zaključkom polčasa so zaradi prekrška za izključitev dobili igralci FDVja številčno premoč a jim v prvem delu kazni ni uspelo zapretiti, saj je sodniška piščalka oznanila polčas. V drugem, še vedno ob številčni premoči, pa so FDVjevci hitro zadeli in izzid izenačili. Utrujeni igralci uprave so se nato celotni drugi del dobro upirali in borili, imeli celo nekaj nevarnih poizkusov za novo vodstvo, a so FDVjevci vse bolj in bolj pritiskali. Tik pred koncem jim je le uspelo zlomiti nasprotnika in zabili so dva hitra gola, ki sta odločila zmagovalca.
Strelci: Breznik 2x, Libnik; Tomažič

FAKULTETA ZA ŠPORT : FAKULTETA ZA GRADBENIŠTVO IN GEODEZIJO 3 : 0 (0 : 0)
Datum: 2.3.2022
Komentar: Medtem ko pol ekipe difovcev uživa na Rogli, je druga polovica krvavela za nove točke v Ljubljani. Gradbeniki so pogumno stopili v srečanje in niso dovolili da bi bili v podrejenem položaju. Prvi polčas se je končal brez zadetkov. V drugem so prvi zapretili prav FGG jevci, ki so zadeli celo vratnico a se je žoga na srečo FŠ odbila stran od golove črte. Na prvi golo smo čakali vse do štirinajste minute, ko je pol epi ekipni akciji Sodin le porinil žogo v prazno mrežo izigrane FGG. FGG se je po golu moral odpreti in kreniti v napad, kar pa je pomenilo, da je bilo zadaj več prostora, kar je izkoristil Velić in povišal vodstvo svoje ekipe, na koncu pa je s strelom preko celega igrišča, na prazno mrežo, zadel še vratar Prah in postavil končni izzid srečanja.
Strelci: Sodin, Velić, Prah


4. KROG 

FAKULTETA ZA ŠPORT : FAKULTETA ZA UPRAVO 2 : 1 (1 : 0)
Datum: 16.2.2022
Komentar: Favoriti difovci si po spodrsljaju v prejšnjem krogu niso smeli dovoliti novega kiksa. Na drugi strani pa so jim stali motivirani igralci Fu, ki imajo tudi svojo računico in si ne želijo končati tekmovanja že v skupinskem delu. Prvi del srečanja je minil previdno in v otipavanju taktike nasprotnika. Rezultat se je prvič spremenil zahvaljuoč Gozniku (FŠ), ki je z lepim strelo s strani premagal nasprotnega vratarja. To je bil tudi rezultat polčasa. Drugi del so fantastično začeli igralci uprave, ki so po uigrani akciji iz prekintve , rezultat izenačili. V zadnji dve minuti so se difovci podali z igro z vratarjem, pripravili so si dve smrtni priložnosti, ki pa ju niso izkoristili, na drugi strani pa bi odsotnost vratarja kaj kmalu izkoristili nasprotniki, ki so bili tudi blizu zadetka. Vsega dvanajst sekund do pred zadnjim sodnikovim žvižgom, pa so difovci po fliperju v šestmetrskem prostoru uprave srečno prišli do zadetka, zmage in pomembnih treh točk.
Strelci: Goznik 2x; Podpečan 

FAKULTETA ZA DRUŽBENE VEDE : FAKULTETA ZA FARMACIJO 1 : 1 (0 : 1)
Datum: 16.2.2022
Komentar: V prvem delu so bili za odtenek boljši igralci farmacije, kar so kronali tudi z zadetkom Beleta in vodstvom ob polčasu. V drugem delu se je vodilna ekipa skupine malo prebudila in stopnjevala pritisk proti nasprotnikovim vratom. Premoč FDVja je kronal Libnik, ki je izenačil izzid. Do konca srečanja sta si obe ekipi pripravila še nekaj priložnosti, a sta mreži mirovali in ekipi sta si razdelili točke.
Strelci: Libnik; Bele

MEDICINSKA FAKULTETA : FAKULTETA ZA GRADBENIŠTVO IN GEODEZIJO 4 : 2 (1 : 0)
Datum: 16.2.2022
Komentar: Gradbenikom se je brez menjave že pred srečanjem težko pisalo. Medicinci so uspeli z dolgo klopjo narekovati tempo in s tem utruditi igralce FGG, ki pa so se disciplinirano branili in čakali svje priložnosti v protinapadih. Tik pred iztekom polčasa so Medicinci povedli in z minimalno prednostjo odšli na odmor. V drugem delu pa smo videli kar pet zadetkov in raztrgano igro na obeh straneh. Medicinci so vedno ko so povedli z dvema zadetkoma prednosti dopustili nasprotniku da se znova približa in vrne tekmo v negotovost. Na drugi strani pa so utrujeni gradbeniki dopuščali lahke zadetke in si s tem razblinili sanje o točki na tem srečanju. Končni rezultat štiri proti dve za medicince.
Strelci: Berčič, Pirc, Smogavec, Vižintin; Juhant, Tolar

FAKULTETA ZA MATEMATIKO IN FIZIKO : PROSTA 


3. KROG 

FAKULTETA ZA ŠPORT : MEDICINSKA FAKULTETA 2 : 2 (0 : 1)
Datum: 19.1.2022
Komentar: Difovci so prišli v močni postavi a brez menjave, kar so medicinci izkoristili in bili do samega konca v igri za zmago. Po previdnem prvem delu, ko smo čakali sodnikov žvižg za odmor, je Žujič prehitel piščalko in popeljal medicince v vodstvo. Difovci so pritisnili proti vratom a so bili medicinci disciplinirani in požrtvovalni, ter le redkokdaj pustili nasprotnikom da resneje ogrozijo njihova vrata, a še takrat je bil na mestu vratar MF. Po minuti odmora na zahtevo difovcev so se le ti zbrali in dosegli izenačujoči zadetek. Le ta pa ni zmdel medicincev, saj sta že v naslednjem napadu Povh in Žujič fantastično izigrala nasprotno ekipo in Žujič je s svojim drugim zadetkom modre znova popeljal v vodstvo. Difovci so preprečili senzacijo in izenačili vsega nekaj sekund pred koncem, ko je Pinoza zadel po uigrani akciji iz prekinitve. Na koncu smo videli poštno delitev točk in predvsem odlično ekipo Medicine, ki je s povratkom Povha dobila na pregledu in globini, tako da znajo biti v nadaljevanju še kako nevarni.
Strelci: Ivačič, Pinoza; Žujič 2x 

FAKULTETA ZA MATEMATIKO IN FIZIKO : FAKULTETA ZA DRUŽBENE VEDE 0 : 2 (0 :1)
Datum: 19.1.2022
Komentar: Gol FMF ja je bil v nevarnosti pred kolapsom, FDV je okvir gola zadel vsaj petkrat, blestel je tudi vratar, ki je kar ni ustavil okvir, z neverjetnimi reakcijami zaustavil on. Kljub vsemu pa to ni bilo dovolj, da bi FMF preprečil še tretjo zmago FDVja, ki so vrhunsko začeli sezono in so še brez izgubljene točke. FMF pa si je po prikazanem, borbi in želji, zagotovo zaslužila vsaj častni zadetek, a so na koncu še tretjič ostali praznih rok, a točke ob takem pristopu sigurno pridejo v naslednjih srečanjih
Strelci: Novak, Trošt

FAKULTETA ZA GRADBENIŠTVO IN GEODEZIJO: PROSTA


2. KROG 

FAKULTETA ZA GRADBENIŠTVO IN GEODEZIJO : FAKULTETA ZA DRUŽBENE VEDE 1 : 3 (1 : 1)
Datum: 8.12.2021
Komentar: Po izenačem prvem polčasu v katerem sta ekipi dosegli po en zadetek, so bili v drugem boljši igralci FDVja, ki so z dvema zadetkoma v končnici tekme uspeli prevesiti tehtnico na svojo stran in tako vpisali še drugo zmago.
Strelci: Vasilić; Brežnik 2x, Josipović

FAKULTETA ZA UPRAVO : FAKULTETA ZA MATEMATIKO IN FIZIKO 1 : 0 (1 : 0)
Datum: 8.12.2021
Komentar:  Pomembna zmaga za upravo, ki je z zmago ostala v igri za napredovanje. Spremljali smo čvrsto tekmo v Kateri so bili za odtenek boljši igralci FU, ki so edini gol na tekmi po lepo izvedenem prostem strelu Selimovića s kakih 11 metrov.
Strelci: Selimović

FAKULTETA ZA FARMACIJO : FAKULTETA ZA ŠPORT 1 : 6 (0 : 3)
Datum: 8.12.2021
Komentar: Veliko se je pričakovalo od ekipe difa, ki je bila v prvem krogu prosta, zato smo vsi z zanimanjem spremljali kaj bodo prikazali. Moramo reči da so upravičili vse napovedi in se pokazali kot čvrsta, disciplinirana in tehnično zelo podkovana ekipa, za katero lahko z zagotovostjo trdimo da so eni glavnih, če na kar glavni kandidati za naslov. Farmacevti so se sicer trudili, a proti zmage željnim igralcem fakultete za šport niso imeli prave priložnosti. Dif je zmagal visokih šest proti ena.
Strelci: Hribernik; Zavašnik Matija 2x, Pinoza 2x, Čujec, Velič

MEDICINSKA FAKULTETA : PROSTA 


1.KROG

FAKULTETA ZA MATEMATIKO IN FIZIKO : FAKULTETA ZA FARMACIJO 0 : 2 (0 : 1)
Datum: 10.11.2019
Komentar:  Na krilih Kralja, ki je po enkrat zadel v vsakem polčasu so igralci farmacije zabeležili prvo zmago. V izdihljajih tekme ko so igralci FMFja iskali izenačenje, je izkoristil njihovo napako in razrečeno orambo ter rešil dvome o zmagovalcu.
Strelci: Kralj 2x 

MEDICINSKA FAKULTETA : FAKULTETA ZA DRUŽBENE VEDE 0 : 1 (0 : 0)
Datum: 10.11.2019
Komentar: V trdi tekmi z malo čistimi priložnosti je odločil en sam zadetek, ko je Breznik v zaključku prvega dela popeljal FDV v vodstvo. V drugem delu so bili medicinci najbližje izenečenju, ko je Vižintin zapravil lepo priložnost, a je bil nezbran v zaključku, tako da je ostalo pri izzidu iz prvega dela.
Strelci: Breznik

FAKULTETA ZA GRADBENIŠTVO IN GEODEZIJO : FAKULTETA ZA UPRAVO 2 : 1 (0 : 1)
Datum: 10.11.2019
Komentar: Prvi polčas so bili igralci FGG v podrejenem položaju, saj je FU igrala vrhunsko. Fantje so lepo kombinirali, zbrano igrali v obrambi, ter hitro prehajali v napade. Dobro igro so kronali tud z zadetkom Selimoviča, ki je bil edini v prvem delu. V drugem delu pa so se igralci FU nepričakovano povlekli nazaj, igralci FGGja so počasi prevzemali pobudo, a si resnejših priložnosti vseeno niso priigrali. Izenačenje je prišlo srečno, saj je Vasilič skoraj iz nemogočega položaja premagal slabo postavljenega vratarja FU. Po izenačenju so sledile minute v katerih bi lahko obe ekipi dosegli zadetek, srečnejši pa so bili igralci FGGja, ki so preko Skenderoviča zabili za prve tri točke. FU ob taki igri ne rabi delati preglobokih analiz, saj so igrali dobro, popraviti morajo le tistih nekaj črnih trenutkov v igri, ki jih imajo in jih kaznujejo že zadnjih nekaj sezon.
Strelci: Skenderović, Vasilić; Selimović

FAKULTETA ZA ŠPORT : PROSTA 

Za več informacij o tekmovanju kliknite na Skupina B

SKUPINA C

ZAOSTALA TEKMA 3 KROG; SKUPINA C

TEOLOŠKA FAKULTETA : FAKULTETA ZA ARHITEKTURO 3 : 1 (2 : 0)
Datum: 30.3.2022 23:30
Komentar:  Pa smo jo dočakali, prva zgodovinska zmaga Teološke fakultete. Po izenačenem prvem delu polčasa, so v zaključku igralci teološke fakultete izkoristili nezbranost arhitektov in pred odmorom dvakrat zadeli. Šokirani arhitekti so k sebi prišli šele po tretjem zadetku teologov, ki je sledil takoj na začetku drugega dela, a je bilo takrat prepozno. Teologe so bili v transu in vedelo se je da te izredne priložnosti za zmago ne bodo izpustili iz rok. Arhitekti so sicer znižali izzid, si priigrali še nekaj izvrstnih priložnosti za zmanjšanje zaostanka, a so teologi zdržali vse pritiske in se zasluženo veselili zmage s tri proti ena. Naj bo to odlična popotnica za naslednjo sezono.
Strelci: Ratajec, Kuralt, Kozinc; Krivec 


5.KROG

FAKULTETA ZA ARHITEKTURO : ZDRAVSTVENA FAKULTETA 4 : 5 (2 : 3)
Datum: 16.3.2022
Komentar: Spremljali smo vrhunsko predstavo z dobrim tempom, lepimi potezami in veliko zadetki. ZF v vlogi favorita in po nujno potrebnih treh točkah, arhitekti pa v zadnem delu sezone kot prerojeni. Bolje so tekmo začeli rumeni (ZF) in hitro po dvojčku Kopinška povedli z dve proti nič. To kot da jih je malo uspavalo saj so arhitekti v vsega dveh minutah izzid izenačili in imeli še pobudo v igri. Kljub temu je izkušena ZF še pred koncem polčasa znova povedla in na odmor odšla s prednostjo zadetka. Kavčič (FA) je z novim izenačenjem tik po začetku drugega dela znova napovedal da bomo spremljali burnih deset minut. Obe ekipi sta imeli nato prližnost za vodstvo in priložnosti a so bili malenkost bolj zbrani rumeni ki so v petnajsti in šestnajsti minuti zahvaljujoč dokončanemu hat tricku Kopinška in pa zadetku starega mačka Potočnika znova ušli na varna dva gola zaostanka. Tega zaostanka pa arhitekti niso mogli več nadoknaditi čeprav so bili izjemno blizu izenačenju saj so njihov strel v zadnji sekundi od zadetka ločili le centimetri.
Strelci: Kavčič, Peklar, Krivec, Zupan; Kopinšek 3x, Berk, Potočnik

BIOTEHNIŠKA FAKULTETA : FAKULTETA ZA ELEKTROTEHNIKO 0 : 4 (0 : 1)
Datum: 16.3.2022
Komentar: FE je z rutinirano zmago le še potrdil prvo mesto v skupini. Za zmagovalce skupine C je dvakrat zadel Baš, po enkrat pa Sečko in Lončar. Prvo mesto so osvojili brez poraza kar pa je še bolj fascinantno, z gol razliko 19:3! vrhunsko, a se vsi zavedamo da se pravi futsal začenja šele sedaj v izločilnih bojih.
Strelci: Baš 2x, Sečko, Lončar

EKONOMSKA FAKULTETA pod. : TEOLOŠKA FAKULTETA 8 : 1 (5 : 0)
Datum: 16.3.2022
Komentar: Ekonomisti so tekmo kljub temu da so bili veliki favoriti, vzeli zelo resno, saj dobro vedo kako je če greš v tekmo na pol. Že v prvem delu, ko so vodili s pet proti nič so rešili vse dvome o današnjem zmagovalcu. Teof se kljub velikemu zaostanku ni predal, dvakrat resneje zagrozil a je ekonomiste obakrat rešia vratnica. Na koncu pa je Ratajcu, s prelepim zadetkom s svoje polovice uspelo zadeti in postaviti končni izzid osem proti ena za rdeče.
Strelci: Pintarič 3x, Makuc 2x, Šajn, Stavriha, Slana; Ratajec


4. KROG 

TEOLOŠKA FAKULTETA : FAKULTETA ZA ELEKTROTEHNIKO 1 : 5 (0 : 1)
Datum: 16.2.2022
Komentar: Elektrotehniki so upravičili vlogo favorita in zanesljivo premagali TEOF. V prvem polčasu so borbeni teologi, ki niso imeli menjave še nekako uspeli braniti svojo mrežo in dopustili nasprotniku samo zadetek, v drugem pa je zmanjkalo koncentrcije in moči in FE je v nekaj minutah drugega dela rešil vprašanje o zmagovalcu. Na krilih Valeka ki je v vsega treh minutah dosegel hat trick, so si nabrali varno prednost in tekmo mirno pripeljali do konca. Omeniti moramo še zadetek teologov, saj je Ratajec dosegel pravi evrogol in prava škoda je da, se tekme ne snemajo tako kot prejšnje sezone. Zagotovo bi bil gol kandidat za zadetek sezone.
Strelci: Ratajec; Valek 3x, Lončar, Ferlin

ZDRAVSTVENA FAKULTETA : EKONOMSKA FAKULTETA pod. 1 : 2 (0 : 1)
Datum: 16.2.2022
Komentar: Derbi, ki je upravičil pričakovanja. Spremljali smo trdo tekmo, z veliko lepimi potezami in visokim tempom. V prvem polčasu so igralci ZF hitro izpolnili bonus prekrškov in tretji, ki so ga storili v osmi minuti, je pomenil prosti strel, ki ga je Šajn spremenil v vodstvo ekonomistov. V drugi polčas sta obe ekipi krenili odločno in z željo po zmagi. Igralo se je trdo in hitro. V zadnjih izdihljajih ko je rumena podmornica igrala z vratarjem , se je borbeni Šajn dokopal do žoge in s strelom preko celotnega igrišča zadel za dve proti nič. Kopinšek je nato s strelom od daleč le še omilil poraz svoje ekipe in postavil končni rezultat. Ekonomisti so z zmago preskočili današnje nasprotnike.
Strelci: Kopinšek; Šajn 2x

BIOTEHNIŠKA FAKULTETA : FAKULTETA ZA ARHITEKTURO 2 : 5 (2 : 3)
Datum: 16.2.2022
Komentar: Spremljali smo super zanimovo srečanje, v katerem so povsem drug obraz pokazali igralci arhitekture. Z dvema hitrima zadetkoma so v peti minuti vodili že z dve proti nič in šokirani igralci BF so bili na kolenih, saj kaj takega zagotovo niso pričakovali in so vrjetno že pred tekmo vknjižili tri točke. Na krilih Pratljačiča z dvema zadetkoma iz daljine, so se biotehniki pobrali in izzid izenačili. Vse je kazalo da se bojo stvari postavile na svoje mesto a so imeli danes arhitekti drugačne načrte, tik pred polčasom so znova povedli, v drugem delu pa z zanesljivo, lepo, organizirano igro potek srečanja popolnoma nadzorovali. Ne le da so mrežo ohranili nedotaknjeno ampak so še dvakrat zabili za prvo in visoko in zasluženo zmago s pet proti dve.
Strelci: Pratljačić 2x; Krivec 2x, Peklar 2x, Dobrilovič


3. KROG 

EKONOMSKA FAKULTETA pod. : FAKULTETA ZA ELEKTROTEHNIKO 1 : 3 (0 : 3)
Datum: 2.2.2022
Komentar: Oslabljena ekonomska fakulteta danes ni bila na svojem običajnem nivoju. To so izkoristili igralci FE in s čvrsto in organizirano igro slavili v derbiju kroga. Tekmo so rešili že v prvem delu, ki so ga dobili s tri proti nič. Ekonomisti imajo sedaj nekaj časa da se ponovno sestavijo in jih do konca rednega dela čaka še derbi z zdravstveno fakulteto, medtem pa imajo elektrotehniki, vsaj na papirju nekaj lažja nasprotnika in izgledajo kot siguren potnik v zaključne boje.
Strelci: Slana; Ferlin, Miklavčič, Sečko

TEOLOŠKA FAKULTETA : FAKULTETA ZA ARHITEKTURO
Datum: 30.3.2022 23:30
Komentar:  Pa smo jo dočakali, prva zgodovinska zmaga Teološke fakultete. Po izenačenem prvem delu polčasa, so v zaključku igralci teološke fakultete izkoristili nezbranost arhitektov in pred odmorom dvakrat zadeli. Šokirani arhitekti so k sebi prišli šele po tretjem zadetku teologov, ki je sledil takoj na začetku drugega dela, a je bilo takrat prepozno. Teologe so bili v transu in vedelo se je da te izredne priložnosti za zmago ne bodo izpustili iz rok. Arhitekti so sicer znižali izzid, si priigrali še nekaj izvrstnih priložnosti za zmanjšanje zaostanka, a so teologi zdržali vse pritiske in se zasluženo veselili zmage s tri proti ena. Naj bo to odlična popotnica za naslednjo sezono.
Strelci: Ratajec, Kuralt, Kozinc; Krivec 

BIOTEHNIŠKA FAKULTETA : ZDRAVSTVENA FAKULTETA 0 : 1 (0 : 0)
Datum: 2.2.2022
Komentar: Obe ekipi sta v tej tekmi potrebovali točke, saj so ekipe na mestih za napredovanje v skupini C zelo izenačene.  V trdi in izenačeni tekmi, v kateri sta ekipi le stežka prihajali do izdelanih strelov in čistih priložnosti, je odločil trenutni navdih. V osemnajsti minuti, ko je že vse kazalo na delitev točk je na sceno stopil stari lisjak Kopinšek, ki je s samostojno akcijo in natančnim strelom s kakih 9ih metrov, premagal nasprotnega vratarja in svoji ekipi priboril dragocene tri točke.
Strelci: Kopinšek


2. KROG 

BIOTEHNIŠKA FAKULTETA : EKONOMSKA FAKULTETA pod. 1 : 2 (0 : 2)
Datum: 8.12.2021
Komentar:  Tekma se še dobro ni začela, ko je Šajn že popeljal ekonomiste v vodstvo. Šokirani igralci BF so potrebovali nekaj časa, da so prišli k sebi in vzpostavili red v svojih vrstah, a so bili igralce EF v prvem polčasu boljši, kar so kronali z drugim zadetkom malo pred iztekom prvega dela. Na videz udobno vodstvo in prevlada ekonomistov v  prvem polčasu je nakazovala na to da bodo rdeči tekmo mirno pripeljali do konca in zanesljivo slavili. A BF je imela drugačne načrte, na odmoru so se očitno zbrali in v drugem delu zaigrali povsem drugače kot v prvem. Pritisnili so proti vratom ekonomistov in v tretji minuti nadaljevanja zadeli za znžanje rezultata na ena proti dve. Do konca srečanja so imeli nato še nekaj nevarnih strelov od daleč, dve tri polpriložnosti in eno vratnico…. A je bila sreča tokrat na strani ekonomistov, ki so zdržali do zadnjega sodnikovega žvižga in zabeležili nove tri točke.
Strelci: Hočevar; Šajn, Slana

FAKULTETA ZA ELEKTROTEHNIKO : FAKULTETA ZA ARHITEKTURO 6 : 0 (3 : 0)
Datum: 8.12.2021
Komentar: Elektrotehniki so tekmo odločili že v petih minutah ko so po zadetkih Lončarja in Kerina vodili z dve proti nič. Do konca tekme smo nato gledali več ali manj enosmerni promet proti golu arhitektov, najbolj razpoložen v ekipi FE pa je bil Lončar ki je dosegel hat trick.
Strelci: Lončar 3x, Knez, Miklavčič, Kerin

ZDRAVSTVENA FAKULTETA : TEOLOŠKA FAKULTETA 6 : 2 (2 : 2)
Datum: 8.12.2021
Komentar: Zdravstvena fakulteta je v tekmo stopila kot velik favorit na papirju, a po prikazanem kljub visoi zmagi niso upravičili pričakovanj, teologom pa je čisto malo zmanjkalo do presenečenja. V prvem polčasu je TEOF dosegla dva fenomenalna zadetka in z borbenostjo ter protinapadi dominirala na igrišču. ZF je dosegla dva srečna gola in na odmor se je odlšlo z neodločenim rezultatom. V drugem delu pa je ZF izkoristila izkušnje in predvsem to, da nasprotniki niso imeli menjave. Še vsega tri minute do konca je bil izzid poravnan, nato pa teologi niso imeli več moči parirati ZF, ki je bolj in bolj pritiskala. Do konca tekme so nato igralci zdravstvene fakultete zadeli kar štirikrat in visoko zmagali…… a po prikazanem so si teologi zaslužili točko.
Strelci: Kopinšek 2x, Potočnik, Orlač 2x, Berk; Kozinc Dobnikar


1.KROG

ZDRAVSTVENA FAKULTETA : FAKULTETA ZA ELEKTROTEHNIKO 1 : 1 (1 : 0)
Datum: 24.11.2021
Komentar: Pa je na igrišče stopila tudi skupina C. tekmo so bolje odprli igralci ZF, ki so po uigrani situaciji iz prekinitve prvi zatresli mrežo nasprotnika. Igra se je po turbolentnem začetku nato nekoliko umirila in igra je potekala med obema kaznskima prostoroma. Tik pred koncem je FE zadela vratnico a se izzid do konca polčasa ni več menjal in rumeni so na odmor odšli z minimalno prednostjo. V drugem delu so pobudo prevzeli igralci FE ampak je obramba rumenih zdržala vse pritiske. FE je nato sredi drugega dela udaril iz prekinitve. Volarič je strel s kakih desetih metrov s strani, s preciznim udarcem po tleh presenetil vratarja zdravstvene in izzid poravnal na ena. Odločitev o zmagovalcu je imel na nogi Berk, ko je že lepo preigral vratarja, a nato zgrešil nebranjeno mrežo. Ekipi sta si torej v svoji prvi tekmi razdelili točki.
Strelci: Berk; Volarič

TEOLOŠKA FAKULTETA : BIOTEHNIŠKA FAKULTETA 0 : 3 (0 : 2)
Datum: 24.11.2021
Komentar: Biotehniška fakulteta se  je z odličnim prvim delom, ko so v šestih minutah zadeli kar dvakrat, rešila pritiska in napravila velik korak k zmagi. Borbeni TEOF se je dolgo upiral in z odličnim vratarjem ter razpoloženim Kozincem ostajal v igri in bil nekajkrat celo blizu znižanju rezultata, a je gol Hočevarja v 19 minuti rešil vse dvome o današnjem zmagovalcu.
Strelci: Laporšek, Simčič, Hočevar

EKONOMSKA FAKULTETA pod. : FAKULTETA ZA ARHITEKTURO 7 : 0 (3 : 0)
Datum: 24.11.2021
Komentar: Borbeni arhitekti, tokrat niso imeli večjih možnosti proti številčnejšim in bolje uigranim ekonomistom. Ti so si že po prvem delu nabrali lepo prednost treh zadetkov, ki so jo v drugem delu le še nadgradili. Končni rezultat je bil visokih sedem proti nič za ekonomiste.
Strelci: Slana 2x, Šajn, Pintarič 2x, Jarc, Tot

Za več informacij o tekmovanju kliknite na Skupina C