UOL Rezultati moški 2023/24

LIGAŠKO TEKMOVANJE

SKUPINA A

14.11.2023

Biotehniška fakulteta : Fakulteta za matematiko in fiziko = 0:2 (20:25, 22:25)
Komentar tekme: Prvo tekmo moškega dela tekmovanja so bolje pričeli študenti FMF, ki so delovali bolj uigrano z manj napakami v igri. Proti koncu prvega niza so se uspeli študenti BF nekoliko približati, a za preobrat ni bilo dovolj. V drugem nizu je igra potekala bolj izenačeno z nekaj menjavami v vodstvu. Kljub temu so si ob koncu študenti FMF priigrali pet točk prednosti. Prvi zaključni žogi za zmago so študenti BF ubranili, a tretja je bila usodna in igralci FMF so se veselili zmage z 2:0.

Pedagoška fakulteta : Veterinarska fakulteta = 0:2 (18:25, 22:25)
Komentar tekme: Ekipi, ki lani v rednem delu lige nista uspeli doseči zmage, sta se tokrat srečali že v prvem krogu tekmovanja, kar je pomenilo, da bo ena od ekip tokrat zagotovo začela z zmago. Igralci na obeh straneh so prikazali zvrhano mero borbenosti, nekoliko več tehničnega znanja so izkoristili predstavniki Veterinarske fakultete. Ti so prvi niz dobili s sedmimi in drugi s tremi točkami razlike.

Za več informacij o tekmovanju kliknite na SKUPINA A

SKUPINA B

28.11.2023

Fakulteta za farmacijo : Fakulteta za računalništvo in informatiko = 2:0 (25:23, 27:25)
Komentar tekme: Tekma med FFA in FRI je bila tesna, odločale so malenkosti. Te so ob zaključku obeh nizov tehtnico nagnile na stran FFA, ki si je zagotovila prvo zmago v sezoni.

Fakulteta za kemijo in kemijsko tehnologijo : Fakulteta za gradbeništvo in geodezijo = 2:0 (25:17, 25:22)
Komentar tekme: Tekma nam je ponudila kakovostno odbojko, FKKT je bila večino časa korak pred nasprotniki. Ti so se nakajkrat nevarno približali, a zmage študentov FKKT niso ogrozili.

Za več informacij o tekmovanju kliknite na SKUPINA B

SLEDITE NAM NA