UFL Rezultati 2022/23

KONČNI VRSTNI RED 2022/23:

1. mesto: Pravna fakulteta

2. mesto: Fakulteta za matematiko in fiziko

3. mesto: Ekonomska fakulteta pod.

NAJBOLJŠI IGRALEC : Jaka Lapanja (PF)

NAJBOLJŠI VRATAR: Timotej Klinc (PF)

NAJBOLJŠI STRELEC: Nal Strajnar (PF) 12 zadetkov

2. mesto: Fakulteta za matematiko in fiziko

3. mesto: Ekonomska fakulteta pod.

Naj igralec:  Jaka Lapanja (PF)

Naj vratar: Timotej Klinc (PF)

Naj strelec: Nal Strajnar (PF) 12 zadetkov

Vse fotografije si lahko ogledate na povezavi: Fotogalerija

FINALE

PRAVNA FAKULTETA : FAKULTETA ZA MATEMATIKO IN FIZIKO 3 : 1 (1 : 1)
Datum: 31.5.2023
Komentar: Finale se je začel sanjsko za FMF saj je Kumer z lepim solo prodorom že v prvi minuti zadel za vodstvo. Izkušene pravnike to ni zmedlo in počasi so prevzemali niti igre in tkali mrežo okoli nasprotnikove obrambe. Po uigrani akciji iz prekinitve je nato Majcen v peti minuti izid izenačil. Do konca prvega dela nato ni bilo več pravih priložnosti, saj sta obe ekipi v obrambi igrali zelo dobro. V uvodu v drugi del pa so pravniki naredili blietzkrieg in v treh minutah z dvema zadetkoma, v polno sta merila Lapanja in Kopatin, ušli na tri proti ena. FMF je nato vse stavil v napad, a izkušeni pravniki niso dopustili presenečenja, če pa so jih nasprotniki že izigrali, so imeli v vratih Timoteja Klinca, ki je zaklenil svoja vrata. Pravniki so tako tekmo brez pretresov pripeljali do konca in slavili naslov prvaka študentske univerzitetne lige za leto 2022/23.
Strelci: Kopatin, Lapanja, Majcen; Kumer

TEKMA ZA 3. MESTO

FAKULTETA ZA DRUŽBENE VEDE : EKONOMSKA FAKULTETA pod. 3 : 6 (2 : 2)
Datum: 31.5.2023
Komentar: Po nekaj začetnega otipavanja, se je tekma hitro razživela. Prvi so udarili ekonomisti, ki so preko Pergerja zadeli že v tretji minuti. FDV je na krilih svojih fantastičnih navijačev uspel izid preobrniti, Trošt je bil dvakratni strelec in največji krivec da so se ekonomisti znašli v zaostanku. Kljub preobratu in peklenskemu vzdušju na tribunah, se ekonomisti niso zmedli in Pintarič je prehitel sodniško piščalko ter še pred odmorom izid poravnal na dve. Drugi del so ekonomisti sanjsko odprli in v petindvajseti minuti srečanja vodili že kar za tri zadetke. FDV je vzel minuto odmora in zbistril glave ter krenil v zadnji juriš. Brežnik je uspel izid znižati, a za kaj več je bil vratar ekonomistov Prosič enostavno preveč razpoložen in je v obup spravljal igralce FDVja, ki niso imeli rešitve zanj. Slana je nato s svojim drugim zadetkom postavil končni izid šest proti tri. Je pa bila to tudi zadnja tekma v študentski futsal ligi za dolgoletnega kapetana FDVja Pahorja, ki se sicer ni poslovil z zmago, bo pa za vedno z zlatimi črkami zapisan v zgodovino tekmovanja, saj je lansko leto svojo ekipo popeljal do konca.
Strelci: Urh, Trošt 2x; Pintarič 2x, Perger 2x, Slana 2x

POLFINALE

EKONOMSKA FAKULTETA pod. : FAKULTETA ZA MATEMATIKO IN FIZIKO 2 : 5 (0 : 1)
Datum: 23.5.2023
Komentar: Ekonomisti so vstopili v tekmo kot veliki favoriti in tako tekmo tudi začeli in narekovali tempo. Igralo se je trdo in bil se je boj za vsako žogo. Obe ekipi sta igrali disciplinirano v obrambi in napadlaci so si le stežka pripravili pozicije za strel. Do prvega zadetka smo morali čakati vse do petnajste minute, ko je Brus poskrbel za izbruh veselja med navijači FMFja. Drugi del so podjetneje znova začeli ekonomisti, ki so vse bolj začeli stiskati obroč okoli vrat nasprotnikov. To se jim je izplačalo, ko so v štirindvajseti minuti izenačili po strelu Pergerja. Do 33 minute smo nato spremljali raztrgano igro, ki ni dala slutiti na infarktno končnico. Najprej je FMF znova povedel po zadetku Pušlarja, a je že v prvem naslednjem napadu ekonomistov Slana izzid znova poravnal. V naslednjih treh minutah pa se je Brus strgal z verige, zabil dva zadetka, enega je prispeval še Kumer in FMF je bila v sedmih nebesih, saj so premagali EF pod. in z rezultatom pet proti dve zasluženo napredovali v veliki FINALE.
Strelci: Perger, Slana; Brus 3x, Kumer, Pušlar

FAKULTETA ZA DRUŽBENE VEDE : PRAVNA FAKULTA 0 : 7 (0 : 4)
Datum: 23.5.2023
Komentar: Atmosfera na tribunah je najavljala, da se nam obeta prava poslastica. Obe ekipi sta imeli pred tekmo svoje načrte, ki jih je bilo treba le še prenesti na igrišče. Prvih deset minut smo speremljali previdno igro, saj nobena ekipa ni želela tvegati preveč, nato pa se je tekma razživela. FDV je imel v minuti kar tri enkratne priložnosti za zadetek in prav neverjetno je da nobene izmed teh niso izkoristili. Saj veste kako gre tisto... kdor ne da, ...... J na drugi strani je iz nič zadel Strajnar in PF je vodila z ena proti nič. FDV se še ni pobral po šoku, ko se je strajnar že drugič veselil zadetka, hat trick pa je dopolnil že v petnajsti minuti. FDV se je sesul v vsega štirih minutah in še dolgo nobenemu ne bo jasno kako se je to zgodilo. V zadnji minuti polčasa je zadnji žebelj v krsto zabil še Lapanja in pravniki so na odmor odšli z visokih štiri proti nič. V drugem delu se FDV sicer ni predajal, probal na vse načine priti do zmanjšanja zaostanka, a danes enostavno ni bil njihov dan. Pravniki so dosegli še tri lahke zadetke v nebranjena vrata in slavili z ogromnih sedem proti nič.
Strelci: Strajnar 4x, Lapanja 2x, Majcen

ČETRTFINALE

FAKULTETA ZA MATEMATIKO IN FIZIKO : EKONOMSKA FAKULTETA dod. 1 : 1 (1 : 1)
*4 : 3
Datum: 9.5.2023
Komentar: Napeto srečanje, v katerem so bili EF dod. mogoče rahli favoriti. Tekma se je začela previdno, saj nobena ekipa ni želela preveč tvegati in storiti kako nepotrebno napako, ki je v tej fazi tekmovanja lahk o že usodna. Se je pa razplamtelo v zaključku prvega dela, ko so naprej FMF preko Brusa povedli, a je imel Jamšek druge načrte in še pred odmorom izzid poravnal na ena. V drugem delu smo spremljali podoben futsal kot v prvem, bilo je neaj polpriložnosti in nevarnih strelov, a so mreže mirovale, kar je pomenilo da bomo spremljali loterijo kazenskih strelov. Strelci so bili zelo zanesljivi saj je prvih pet igralcev svojo nalogo opravilo z odliko, nato pa je Jamšek, ki je bil junak Efja v rednem delu, zapravilj ključni strel in FMF se je veselil uvrstitve v polfinale.
Strelci: Brus; Jamšek

FAKULTETA ZA ELEKTROTEHNIKO : EKONOMSKA FAKULTETA pod. 0 : 5 (0 : 4)
Datum: 9.5.2023
Komentar: Škoda da je danes FE prišel na tekmo v oslabljeni postavi, ker bi bil potek tekme verjetno popolnoma drugačen, če bi bili popolni. Tako pa so ekonomisti že na samem začetku stopili na plin in v drugi minuti že vodili z dve proti nič, do konca prvega dela pa zadeli še dvakrat in vprašanja o tem kdo gre v polfinale ni bilo več. V drugem delu EF ni igrala več na polno in zabila le en zadetek v izdihljajih tekme, ter tako gladko z rezultatom pet proti nič napredovala med štiri najboljše ekipe.
Strelci: Pucer, Agič, Pintarič, Perger 2x

PRAVNA FAKULTETA : FAKULTETA ZA ARHITEKTURO  3 : 0 (1 : 0)
Datum: 9.5.2023
Komentar: Pravna fakulteta je že v prvi minuti zadela in šokirala FA, ki je potrebovala kar nekaj časa da je prišla k sebi in vzpostavila ravnotežje na igrišču. Spremljali smo borbeno predstavo v kateri so igralci arhitekture iskali izenačenje, pravniki pa so izkoristili svoje izkušnje in igrali pametno in čakali na napake nasprotnika. V prvem delu, nato nismo več videli zadetka, se je pa drugi del začel enako kot prvi, saj so pravniki znova zadeli že v uvodni minuti. Gol Majcena je totalno dotolkel FA, ki se po tem zadetku ni več pobral, poizkušali so vse a enostavno niso mogli zabiti zadetka ter se približati pravnikom. V sedemnajsti minuti je nato razpoloženi  Strajnar z drugim zadetkom dokončno rešil vprašanje o zmagovalcu in popeljal pravnike v polfinale.
Strelci: Majcen, Strajnar 2x

FAKULTETA ZA KEMIJO IN KEMIJSKO TEHNOLOGIJO : FAKULTETA ZA DRUŽBENE VEDE 1 : 2 (0 : 1)
Datum: 9.5.2023
Komentar: Na papirju, najmočnejši par v četrtfinalu. Tekma je upravičila vlogo derbija, za prav posebno doživetje pa so znova poskrbeli navijači FDVja, ki so znova v velikem številu spodbujali svoje ljubljence. Led na igrišču je bil prebit že v tretji minuti, ko je Brežnik s pravo bombo pod prečko, neubranljivo zadel za vodstvo FDVja. To je bil tudi edini zadetek v prvem delu, tako da je bil drugi del teme, še povsem odprt. FKKT je pogumno začel drugi del in krenil v misijo izenačenje. Kljub nekaterim priložnostim pa so mreže do zadnje dvajsete minute mirovale. Nato je Vidovič ob igri z vratarjem, sprožil navidez nenevearen strel iz daljine a je bila žoga natančno odmerjena in zavrtinčena, da je pod roko ušla vratarju FDVja in FKKT je v zadnji minuti izzid izenačil. Vsi v dvorani smo že pričakovali kazenske strele, a so igralci FDVja krenili še v zadnji juriš, ki se jim je še kako obrestoval, saj se je žoga po udarcu iz kota, in zmedi, ki je vladala v kazenskem prsotoru, od nasprotnikovega igralca odbila mimo nemočnega Urbanije in sledil je izbruh na tribunah. FDV je z golom dobesedno v zadnji sekundi napredoval v polfinale in je še v igri da obrani lanskoletni naslov.
Strelci: Vidovič; Brežnik, Novak

SKUPINA A

7.KROG

MEDICINSKA FAKULTETA : FAKULTETA ZA RAČUNALNIŠTVO IN INFORMATIKO 1 : 1 (0 : 1)
Datum: 12.4.2023
Komentar: Tekma ni odločala o ničemer, a bi zmagovalec vseeno lahko polepšal sezono in končal na četretem mestu, ter v stilu zaključil sezono. Obe ekipi sta tako tudi pristopili in lepo je bilo videti da si oboji želijo zmage. Obe ekipi sta dosegli po zadetek v enem izmed polčasov tako da sta se na koncu ekipi razšle s prijateljskih ena proti ena. Četrto mesto pa je pripadlo FRIju
Strelci: Vrunč; Jorgič

FILOZOFSKA FAKULTETA : FAKULTETA ZA MATEMATIKO IN FIZIKO 0 : 4 (0 : 1)
Datum: 12.4.2023
Komentar: Dvoboj, ki je neposredno vplival o potniku v četrtfinale. Tekmo so bolje začeli igralci FMFja, ki so preko Milivojeviča povedli že v drugi minuti. Po začetnem šoku so si filozofi opomogli in vzpostavili ravnovesje na igrišču. Spremljali smo borbeno igro a z veliko napakami, tako da se je le s težavo prihajalo do večjih priložnosti. Bolj ko se je tekma približevala koncu, bolj so se filozofi morali odpirati in napadati. To pa so izkoristili potrpežljivi FMFjevci, ki so zadeli v vsaki izmed zadnjih treh minut in n koncu slavili z visokih štiri proti nič.
Strelci: Brus 2x, Vuk, Milivojevič 

FAKULTETA ZA GRADBENIŠTVO IN GEODEZIJO : NARAVOSLOVNOTEHNIŠKA FKULTETA 1 : 2 (0 : 0)
Datum: 12.4.2023
Komentar:  Po prvem delu, ki je minil brez zadetkov, smo nato v drugem spremaljali bolj razpoložene strlce. NTF si je s preobratom po zaostanku za gol, zagotovil prvo zmago v sezoni, zadela sta Frece in pa Šabanović
Strelci: Tolar; Frece, Šabanović

FAKULTETA ZA DRUŽBENE VEDE : PROSTA


6.KROG

FAKULTETA ZA MATEMATIKO IN FIZIKO : FAKULTETA ZA GRADBENIŠTVO IN GEODEZIJO 2 : 1 (0 : 0)
Datum: 22.3.2023
Komentar: FMF nadaljuje z dobrimi igrami, tokrat so v tesni tekmi z dve proti ena slavili proti FGG, katerim so s tem porazom definitivno zaprli vrata napredovanja.  VSE omembne vrednega smo videli v zadnjih štirih minutah. Kumer je v šestnajsti minuti poskrbel za vodstvo FMFja, ki pa ni trajo dolgo saj so se borbeni FGG vrnili in Stojanovič je s prekrasno izvedenim prostim strelom izzid poravnal. Tik pred sodnikovim žvižgom pa je Vuk, poskrbel za izbruh navdušenja med FMFjevimi igraci, saj je z zmagovitim zadetkom fakulteti priboril pomembene tri točke.Medtem pa so sami, skočili na drugo mesto v skupini in o napredovanju bo odločala medsebojna tekma proti filozofom.
Strelci: Kumer, Vuk; Stojanovič

FAKULTETA ZA DRUŽBENE : FILOZOFSKA FAKULTETA 2 : 1 (1 : 0)
Datum: 22.3.2023
Komentar: Dvoboj vodilnih na lestvici je upravičil ime DERBI. O vzdušju nebi izgubljali besed, saj so ultrasi FDVja znova pričarali naelektreno vzdušje. FDV je startal v tekmo oslabljeno in praktično brez menjav, saj je bil Pahor pripravljen na vstop le ob kaki poškodbi. Prvi polčas je minil v kot bi mignil, blestela sta oba vratarja, ki sta obranila skorajda vse kar je prišlo v njuno smer, izjema je bil le strel Dimitrova v sedmi minuti, ki je popoeljal FDV v vodstvo. Filozofi so po odmoru silovito napadli in po napaki obrambe FDVja že v prvi minuti nadaljevanja preko Batiča prišli do izenačenja. Spremljali smo tekmo z visokim tempom in čvrsto igro na robu prekrškov. Pri FDV ju velja omeniti Dimitrova, ki je bil zelo aktiven, njegova želja pa se je obrestovala v osemnajsti minuti, ko je z drugim zadetkom znova poskrbel za vodstvo aktualnih prvakov. Kmalu po zadetku, je zastreljal še desetmetrovko, ki jo je Fon s fantastično reakcijo ubranil. FDV je zdržal vse nalete FF v zadnjih minutah in slavil pomembno zmago saj so že zaključili redni del tekmovanja in se zagotovo uvrstili naprej. FF pa bo v medsebojnem dvoboju z FMF v zadnjem krogu odločal o drugem neposrednem potniku v četrtfinale.
Strelci:Dimitrov 2x; Batič

MEDICINSKA FAKULTETA : NARAVOSLOVNOTEHNIŠKA FKULTETA 6 : 3 (3 : 1)
Datum: 22.3.2023
Komentar: Medicinci so z zmago proti NTFju pobegnili iz dna lestvice. V pravi goliadi, kjer so že vodili s tri proti ena, so tekmecu dovolili da je vsega nekaj minut pred koncem izenačil ter celo prevzel pobudo a so se medicinci na krilih Kocjana, ki je dosegel hat trick, pobrali in s tremi goli v zadnjih dveh minutah, dokončno rešili vprašanje o zmagovalcu. 
Strelci: Kocjan 3x, Žitko, Vižintin, Berčič; Pelko, Lunežnik2x

FAKULTETA ZA RAČUNALNIŠTVO IN INFORMATIKO : PROSTA


5.KROG

FAKULTETA ZA RAČUNALNIŠTVO IN INFORMATIKO : FAKULTETA ZA DRUŽBENE VEDE 0 : 2 (0 : 0)
Datum: 8.3.2023
Komentar: obe ekipi sta potrebovali zmago zato je bil boj na igrišču pričakovan že od prve minute. Spremljali smo trdo tekmo in boj za vsako žogo. Do prvega gola smo morali počakati vse do petnajste minute, ko je zadel Falcao in poskrbel za erupcijo navdušenja med navijači FDVja, ki so znova pripravili posebno vzdušje, za kar jim je znova potrebno čestitati. Na krilih zadetka in ob dejstvu da se je moral FRI odpreti in kreniti po izenačenje, so izkušeni FDV jevci, samo čakali na svojo priložnost in proti ranjenemu nasportniku v osemnajsti minuti, dosegli še svoj drugi zadetek in potrdili pomembno zmago.
Strelci: Dimitrov, Falcao

MEDICINSKA FAKULTETA : FAKULTETA ZA MATEMATIKO IN FIZIKO 1 : 2 (0 : 2)
Datum: 8.3.2023
Komentar:  FMF je v tekmo vstopila kot favorit in po prvem polčasu, ko so vodili z dve proti nič, je vse kazalo, da nas čaka miren drugi del. A medicinci se nio predali in hitro po drugem sodnikovem žvižgu izzid zmanjšali na ena proti dve. Nato so spremljali živčno in raztrgano igro, ki pa kljub še nekaterim lepim priložnostim ni več postregla z goli. FMF se je z zmago zavihtela na tretje mesto v skupini in ima odlično izhodišče za napad na četrtfinale.
Strelci:Berčič; Vuk, Kumer

FAKULTETA ZA GRADBENIŠTVO IN GEODEZIJO : FILOZOFSKA FAKULTETA 0 : 1 (0 : 0)
Datum: 8.3.2023
Komentar: Filozofi nadaljujejo svojo sanjsko sezono in so tudi danes, čeprav po težko priigrani minimalni zmagi, še vedno brez poraza in z desetimi točkami od možnih dvanajstih. Je pa res, da jih v zadnjih dveh krogih, čakata neposredna tekmeca za napredovanje, tako da ne bo prostora za napake.
Strelci: Batič

NARAVOSLOVNOTEHNIŠKA FKULTETA : PROSTA 


4.KROG

FILOZOFSKA FAKULTETA : FAKULTETA ZA RAČUNALNIŠTVO IN INFORMATIKO 4 : 0 (3 : 0)
Datum: 18.1.2023
Komentar:  Filozofi so že od samega začetka pokazali kdo bo danes gospodar na igrišču. Z hitro, disciplinirano in učinkovito igro, so že v prvem delu razbili vodilni FRI in jim nasuli tri zadetke. Drugi polčas je potekal podobno kot prvi in Batič je s svojim drugim zadetkom postavil končni izzid tekme. FF štiri, FRI nič.
Strelci: Batič 2x, Kos, mihajlov

FAKULTETA ZA DRUŽBENE VEDE : NARAVOSLOVNOTEHNIŠKA FKULTETA 6 : 0 (1 : 0)
Datum: 18.1.2023
Komentar:  Če lahko za prvi polčas trdimo, da zmagovalec še ni bil odločen in da smo spremlajli dokaj enakovredn boj, ki so ga po desetih minutah dobivali z minimalnim vodstvom igralci FDV. Pa je bil drugi pravo nasprotje. Ob fenomenalnem navijanju navijačev FDVja so njihovi igralci kar leteli po igrišču. Zabijali so dobesedno iz vseh pozicij. Na koncu je bilo kar šest proti nič. FDV je s to zmago skočil na vrh lestvice in si dobro popravili gol razliko, ki zna biti na koncu tudi zelo pomembna.
Strelci: Brežnik 2x, Falcao, Dimitrovski 3x

FAKULTETA ZA GRADBENIŠTVO IN GEODEZIJO : MEDICINSKA FAKULTETA 2 : 1 (0 : 1)
Datum: 18.1.2023
Komentar: Na prvi zadetek smo morali počakati vse do izdihljajev prvega dela, ko je Vižantin (MF) prehitel sodniško piščalko in z zadetkom, svoji ekipi priboril vodstvo pred drugim delom. Tudi v drugem, kljub nekaterim priložnostim na obeh straneh, vse do konca nismo videli zadetka. A je so gradbeniki najboljše prišparali za konec, v devetnajsti minuti e najprej z lepim zadetkom izenačil Božijak, nato pa je še vratar Daničič v zadnji minuti z natančnim strelom preko celotnega igrišča zadel za popoln preobrat in zmago FGG.
Strelci: Božijak, Daničič; Vižantin

FAKULTETA ZA MATEMATIKO IN FIZIKO : PROSTA


3.KROG

MEDICINSKA FAKULTETA : FILOZOFSKA FAKULTETA 1 : 1 (1 : 1)
Datum: 21.12.2022
Komentar: Spremljali smoo živo tekmo, kjer smo vse važno videli v zaklučku prvega dela, ko so medicinci zahvaljujoč Berčiču v osmi minuti povedli, a so že v naslednjem napadu odgovorili filozofi, ki so preko Pakiža izenačili. V drgem delu sta obe ekipi krenili napadalno in po želji, da bi osvojili vse tri točke. Ekipi sta si pripravili tudi obilico dobrih priložnosti, a sta bila oba vratarja izvrstna in spravljala v obup nasprotne igralce. Ostalo je torej pri izzidu iz prvega dela in ekipi sta i pravično razdelili točke.
Strelci: Berčič; Pakiž

FAKULTETA ZA RAČUNALNIŠTVO IN INFORMATIKO : NARAVOSLOVNOTEHNIŠKA FKULTETA 2 : 0 (2 : 0)
Datum: 21.12.2022
Komentar: Tekma se še dobro ni začela a je FRI že vodil z dve proti nič. Prvi gol so dosegli praktično takoj po sodnikovem žvižgu za začetek, drugega pa v četrti minuti po katastrofalni napaki NTFja. NTF se je po zaostanku le zbral in zaigral bolje, a je bil občutek tak, da je FRI v vsakem trenutku lepo kontroliral tekmo in jo brez večjih težav tudi mirno pripeljal do konca, ter zabeležil pomembne tri točke ter prvo zmago v sezoni 22/23.
Strelci: Jorgič, Peras

FAKULTETA ZA MATEMATIKO IN FIZIKO : FAKULTETA ZA DRUŽBENE VEDE 2 : 1 (1 : 1)
Datum: 21.12.2022
Komentar: Predpraznični termin za branilce naslova ni bil srečen, saj so presenetljivo izgubili proti FMF. Kljub temu da so FDVjevci na tekmo prišli zdesetkani in z nekaj novimi obrazi, začetek tekme ni kazal težave. Že v peti minuti je Novak zadel za vodstvo. Borbeni FMF pa se po zaostanku ni predal in vrjel v svoj plan ter čakal napake nasprotnika. To se je obrestovalo saj so že v sedmi minuti zabili za izenačenje. Bolj ko se je tekma približevala koncu, bolj nervozni so postajali igralci FDV ja, ki so na vse načine iskali zmagoviti zadetek. FMF pa je izkoristil nezbranost in majhno napako v obrambi, ter preko Ajdovca v predzadnji minuti zadel za vodstvo. FDV je zaigral na vse ali nič ter v zadnji minuti dvakrat zapretil, a jim tokrat ni uspelo zadetei in FMF se je veselil velikega skalpa ter pomembnih treh točk.
Strelci: Pušlar, Ajdovec; Novak

FAKULTETA ZA GRADBENIŠTVO IN GEODEZIJO : PROSTA


2.KROG

FAKULTETA ZA GRADBENIŠTVO IN GEODEZIJO : FAKULTETA ZA DRUŽBENE VEDE 1 : 1 (1 : 1)
Datum: 16.11.2022
Komentar: Bolje so tekmo začeli igralci FGG, ki so že v četrti minuti povedli in šokirali zaspane FDVjevce. Ti so se na krilih svojih glasnih ultrasov zbudili, prestavili v prestavo višje in že v osmi minuti izenačili, ko se je Pahor najbolje znašel red golovo črto in zabil za izenačenje. V drugem delu so bili igralci FDVja boljši nasprotnik, a žoga ni in ni hotela v mrežo. Priigrali so si nekaj zelo lepih priložnosti a sreča ni tokrat ni bila na njihovi strani. V zadnjih izdihljajih tekme je Brežnik zadel tudi vratnico od katere se je žoga po golovi črti nato izmuznila mimo vrat. Tekma se je torej končala z izidom ena proti ena in delitvijo točk.
Strelci:  ?; Pahor

FAKULTETA ZA RAČUNALNIŠTVO IN INFORMATIKO : FAKULTETA ZA MATEMATIKO IN FIZIKO 0 : 0
Datum: 16.11.2022
Komentar: Večina tekme je potekala med obema devetmetrskima prostoroma, saj sta bili ekipi zgoščeni v obrambi, napadalcem pa z individualnimi prodori ali pa streli od daleč ni uspevalo resneje ogroziti nasprotnikova vrata. Tako da sta obe ekipi z najmanj popularnim izzidom v nogometu, dosegli še drugi remi in na svoj konto dodali novo točko. 

NARAVOSLOVNOTEHNIŠKA FAKULTETA : FILOZOFSKA FAKULTETA 0 : 1 (0 : 0)
Datum: 16.11.2022
Komentar: Filozofi so bili v prvem krogu prosti, tako da je bil to njihov krstni nastop v novi sezoni. Tekma v prvem delu ni ponudila večjih razburjen tako da sta obe mreži mirovali. Podobna raztrgana igra se je nadaljevala tudi v nadaljevanju. V sedemnajsti minuti pa je eksplodiral Kalar, ki je z lepim natančnim strelom filozofe popeljal v vodstvo. Kljub zaključnemu naletu NTFja pa so bili filozofi zbrani in odbili vse napade, ter se veselili treh točk na svojem računu.
Strelci: Kalar

MEDICINSKA FAKULTETA : PROSTA


1.KROG

FAKULTETA ZA MATEMATIKO IN FIZIKO : NARAVOSLOVNOTEHNIŠKA FAKULTETA 2 : 2 (2 : 1)
Datum: 2.11.2022
Komentar:  Dinamična tekma, kjer se je tehtnica večkrat obračala na vse strani. Že v drugi minuti je NTF povedla, strelec je bl Frece. Kljub zaostanku, se FMF ni predala in je uspela še do premora izzid v šesti minuti izenačiti v deseti pa spreobrniti za vodstvo z dve proti ena. Strelca sta bila Milivojevič in Kusterle. Drugi polčas je minil v znamenju raztrgane igre in brez večjih priložnosti, zato je izgledalo da bo FMF zdržal do konca in zabeležil zmago. a s tem se ni strinjal Košir ki je minuto pred koncem zadel za izenačenje in svoji ekipi v prvi tekmi po povratku u UFL zagotovil točko.
Strelci: Milivojevič, Kusterle; Bubnič, Frece

MEDICINSKA FAKULTETA : FAKULTETA ZA DRUŽBENE VEDE 0 : 3 (0 : 2)
Datum: 2.11.2022
Komentar: Lansnki prvaki FDV, so očitno že pozabili poraz v superpokalu in so novo sezono začeli tako kot so končai prejšnjo, z zmago. Proti ekipi medicine so v zaključku prvega dela dvakrat zadeli in ušli nasportniku. Junak tekme je bil znova Brežnik, ki je zadel dvakrat, gol pa je dodal še Dimitrov za končnih tri proti nič in suvereno zmgo FDVja. 
Strelci: Brežnik 2x, Dimitrov

FAKULTETA ZA GRADBENIŠTVO IN GEODEZIJO : FAKULTETA ZA RAČUNALNIŠTVO IN INFORMATIKO 0 : 0
Datum: 2.11.2022
Komentar:  Previdna tekma na obeh straneh, z veliko prekinitvami in prekrški. Mogoče sta ekipi v ključnih trenutkih poizkušali preveč z individualnimi akcijami, ki so jih obrambe dobro zaustavile, tako da so skozi celotno srečanje mreže mirovale in ostalo je pri začetnem izzidu in pa delitvijo točk. 

FILOZOFSKA FAKULTETA: PROSTA

Za več informacij o tekmovanju kliknite na Skupina A

SKUPINA B

7.KROG

PRAVNA FAKULTETA : FAKULTETA ZA STROJNIŠTVO 5 : 0 (1 : 0)
Datum: 25.4.2023
Komentar:  V edini tekmi kroga. So pravniki zasluženo visoko slavili proti strojnikom. Tekma je bila odločena v sredini drugega dela ko so pravniki ušli na neulovljive tri zadetke prednosti, ki so jih do konca tekme le še nadrgadili in slavili z visokih pet proti nič. Z zmago in tremi točkami so se zavihteli na vrh lestvice skupine B.
Strelci: Strajnar 2x, Čipe, Lapanja, Hrovat

FAKULTETA ZA FARMACIJO/FAKULTETA ZA SOCIALNO DELO : EKONOMSKA FAKULTETA pod. 0 : 5 b.b.
Datum: 25.4.2023
Komentar: Ekonomska fakulteta je tekmo dobila brez boja s 5:0 saj se nasprotniki niso uspeli zbrati. 

FAKULTETA ZA ŠPORT : BIOTEHNIŠKA FAKULTETA 0 : 5 b.b.
Datum: 25.4.2023
Komentar: Igralci FŠ se danes niso uspeli zbrati zato je BF avtomatično slavila s 5:0

EKONOMSKA FAKULTETA dod. : PROSTA


6.KROG

BIOTEHNIŠKA FAKULTETA : EKONOMSKA FAKULTETA pod. 0 : 5 b.b.
Datum: 12.4.2023
Komentar: Ekipa BF se nažalost zaradi bolezni ni uspela zbrati in zamenjati termina, kar je pomenilo zmago brez boja s pet proti nič za EF pod.

FAKULTETA ZA ŠPORT : EKONOMSKA FAKULTETA dod. 1 : 4 (1 : 1)
Datum: 12.4.2023
Komentar: Difovci so tekmo za biti ali nebiti začeli odlično, saj so povedli že v drugi minuti, po lepo uigrani akciji iz kota, ki jo je zaključil Zavnik. EF je bil v prvem delu v nekoliko podrejenem položaju, a se je videla želja in borbenost po izenačenju, ki je prišlo tik pred iztekom polčasa ko je zadel Jamšek. Isti igralec je v drugem delu nadaljeval preobrat, ko je po izjemnem prodoru Božiča le potisnil žogo v prazno mrežo za dve proti ena. Sledil je pritisk difovcev, ki pa kljub posesti niso bili pretirano nevarni za zadetek. Jamšek je s svojim tretjim zadetkom v sedemnajsti minuti, le še potrdil zmagovalca, končni rezultat pa je v zadnji minuti oblikoval Žužek. Tako so se EF dod. z veliko zmago uvrstili v četrtfinale, na katerem mestu v skupini B pa bodo končali, bo odločal zadnji krog v katerem so prosti.
Strelci: Zavnik; Jamšek 3x, Žužek

FAKULTETA ZA STROJNIŠTVO : FAKULTETA ZA FARMACIJO/FAKULTETA ZA SOCIALNO DELO 6 : 1 (2 : 0)
Datum: 12.4.2023
Komentar: Strojniki so dominirali v srečanju, kar prikazuje tudi rezultat. Škoda le da v tej postavi niso zaigrali večkrat, saj bi se v nasprotnem primeru zagotovo borili za sam vrh. FFA/FSD tako danes kljub borbenosti in želji niso imeli prave priložnosti doseči prvih točk v sezoni, velja pa omeniti zadetek vratarja Kolmana, ki je bil eden lepših nasploh v celotni sezoni.
Strelci: Vodopivec, Herman 2x, Medvešek, Vesel, Trdin; Kolman

PRAVNA FAKULTETA : PROSTA 


5.KROG

FAKULTETA ZA ŠPORT : EKONOMSKA FAKULTETA pod. 2 : 2 (0 : 0)
Datum: 8.3.2023
Komentar: Derbi v katerem sta obe ekipi želeli poln izkupiček, saj sta obe ekipi na robu napredovanja in nista odvisni več le od svojih rezultatov. Tekmo so silovito odprli igralci EF, ki so že v svoji prvi akciji izzigrali igralce FŠ in povedli z ena proti nič.  Njihovo veselje pa ni trajalo dolgo, saj  so difovci vrnili udarec in v tretji minuti je Perko izzid poravnal. Do naslednjega zadetka smo nato morali čakati vse do sredini drugega dela, natančneje do štirinajste minute ko je za vodstvo difovcev poskrbel Velič. In ko je že vse kazalo na to, da bodo difovci domov odšli s polnim izkupičkom, se je po zmedi v šestmetrskem prostoru najbolje znašel Pucer in EF zagotovil pomembno točko.
Strelci: Perko, Velić; Pintarič, Pucer

FAKULTETA ZA STROJNIŠTVO : BIOTEHNIŠKA FAKULTETA 1 : 1 (0 : 0)
Datum: 8.3.2023
Komentar: Biotehniška fakulteta je za upanje na napredovanje nujno potrebovala zmago in začetek tekme se nebi mogel odviti bolje. Že v drugi minuti srečanja je Brunec popeljal zelene v vodstvo. Sledila je pretrgana tekma, brez večjih priložnosti na eni in drugi strani. Tako je bilo vse do sedemnajste minute, ko so strojniki le uspeli izzid izenačiti in pokvarili načrt BF. Kljub končnemu pritisku BFja je ostalo pri remiju, kar pomeni da so strojniki dobili prvo točko letos, BF pa je dokončno izpadel iz kombinacij za napredovanje.
Strelci: ;Brunec

PRAVNA FAKULTETA  : EKONOMSKA FAKULTETA dod. 6 : 2 (3 : 1)
Datum: 8.3.2023
Komentar:  V derbiju z vrha skupine B pa smo videli danes neprepoznavne EF dod. Pravniki so kar leteli po igrišču in zabijali iz vsepovsod in na vse mogoče načine.  Z visoko zmago s šest proti dve, so zabeležili pomembne tri točke in današnje nasprotnike zamenjali na vrhu lestvice. Za EF dod. ta poraz ne pomeni še nič katastrofalnega, a bodo morali na svoji zadnji tekmi proti difu odigrati veliko bolje in ne izgubiti.
Strelci: Lapanja 3x, Majcen,Strajnar, Gorenšek; Božič, Pohlin

FAKULTETA ZA FARMACIJO/FAKULTETA ZA SOCIALNO DELO : PROSTA 


4.KROG

FAKULTETA ZA ŠPORT : PRAVNA FAKULTETA  1 : 3 (0 : 0)
Datum: 15.2.2023
Komentar: Derbi tega kroga je pripadel pravnikom in difovcem. Pravniki, za katere bi bil novi poraz že lahko usoden v boju za napredovanje, so tekmo začeli previdno, difovcem dovolili posest, a je bila ta večino časa nenevarna za gol. Prvi polčas se je tako končal brez večjih priložnosti in mreži sta mirovali. Takoj na začetku drugega pa so se stvari začele odvijati. Že v prvi minuti nadaljevanja je Stajnar povedel pravnike v vodstvo, ki pa ni trajalo dolgo saj je Zavašnik kmau izenačil. Odločilni trenutek se je zgodil v 19 minuti, ko se je majcen odlično znašel v šestmeterskem prostoru in s hitro reakcijo žogo preusmeril v gol. Difovci so napadli na vse ali nič, nihovo napako in prazen gol pa je izkoristil Strajnar, ki je z drugim zadetkom le še potrdil zmagovalca.
Strelci: Zavašnik; Strajnar 2x, Majcen

EKONOMSKA FAKULTETA dod. : FAKULTETA ZA FARMACIJO/FAKULTETA ZA SOCIALNO DELO 2 : 0 (1 : 0)
Datum: 15.2.2023
Komentar: EF dod. je z zadetkoma na koncu prvega in na začetku drugega dela naredil dovolj da so premagali tekmeca. FFA/FSD je sicer prikazala všečno igro, veliko želje, poizkusili so tudi igro z vratarjem a kljub nekaterim lepim priložnostim, danes niso uspeli najti poti do mreže.  EF dod. je z zmago potrdila vodstvo na lestvici.
Strelci: Imamovič, Božič

EKONOMSKA FAKULTETA pod. : FAKULTETA ZA STROJNIŠTVO 10 : 1 (4 : 0)
Datum: 15.2.2023
Komentar:  EF pod je prikazala hitro, agresivno in kombinatorno igro s katero so hitro pokazali kdo je gospodar na igrišču. FS danes ni imela svojega dne in proti razigranim nasprotnikom niso mogli kaj veliko narediti. EF pod je slavila z visokih deset proti ena.
Strelci: Pintarič 4x, Pucer, Perger 2x, Slana 2x; Bartolj

BIOTEHNIŠKA FAKULTETA : PROSTA


3.KROG

FAKULTETA ZA ŠPORT : FAKULTETA ZA STROJNIŠTVO 4 : 1 (2 : 0)
Datum: 21.12.2022
Komentar: Difovcem se je danes mudilo saj je bil na sporedu njihov žur. Imeli so velike probleme pri sestavi ekipe, a se je najbolj izkazal novinec Perko, ki je bil s het trickom najboljši posameznik srečanja. Strojniki so v zadnjih sekundah z zadetkom le dosegli častni zadetek in lepotno popravili rezultat, ki je bil na koncu štiri proti ena za FŠ.
Strelci: Perko 3x, Velič; Makovec 

FAKULTETA ZA FARMACIJO/FAKULTETA ZA SOCIALNO DELO : PRAVNA FAKULTETA  0 : 3 (0 : 0)
Datum: 21.12.2022
Komentar:  Spremljali smo vrhunsko srečanje. V prvem polčasu sta mreži sicer mirovali, a sta imeli ekipi ogromno strelov proti vratom in pa kar nekaj lepih priložnosti. Še posebaj dejaven je bil Strajnar, ki je nekajkrat nevarno meril ter med drugim stresel tudi okvir gola.  V odličnem tempu se je srečanje nadaljevalo tudi v drugem delu. Prvi pa so mrežo zatresli pravniki, ko se je že prej omenjenemu Strajnarju žoga po strelu srečno odbila nazaj, prevarala vratarja, Nalu pa ni bilo težko zadeti nebranjene mreže. FFA/FSD je nato še bolj pritisnil proti vratom pravnikov in si po njihovem tretjem prekršku priigral odlično priložnost da zadanejo s kaznskega strela z desetih metrov, ki pa ga je na njihovo žalost vratar obranil. V zaključku tekme so nato FFA/FSD naredili dve napaki v igri z vratarjem, kar je pomenilo da pravnikom ni bilo težko zadeti nebranjene mreže in so tako na koncu slavili z visokih tri proti nič.
Strelci: Strajnar, Majcen, Čipe

BIOTEHNIŠKA FAKULTETA : EKONOMSKA FAKULTETA dod. 1 : 3 (0 : 2)
Datum: 21.12.2022
Komentar: EF si je že do polčasa nabrala kar lepo prednost, saj sta zadela Žužek, po lepi samostojni akciji in pa Pohlin iz kaznskega desetmetrskega strela, saj so nasprotniki zbrali preveliko število prekrškov. V drugem delu je sledil odgovor BF, ki je preko vedno nevarnega Križnika, uspela izzid zmanjšati, a kaj ko so ekonomisti le minuto zatem znova udarili in postavili končnih tri proti ena.
Strelci: Križnik; Žužek, Susman, Pohlin

EKONOMSKA FAKULTETA pod. : PROSTA


2.KROG

EKONOMSKA FAKULTETA dod. : EKONOMSKA FAKULTETA pod. 1 : 1 (0 : 1)
Datum: 30.11.2022
Komentar: Dvoboj podiplomcev in dodiplomcev je obetal pravo poslastico. Kljub temu da fantje prihajajo iz istega faksa pa tekma ni bila prav nič prijateljska, saj smo spremljali pravi boj za vsako žogo in centimeter igrišča. Tekmo so bolje začeli podiplomci ki so že v tretji minuti povedli z golom Agiča. Tekma je potekala v visokem tempu in velikokrat na robu prekrška ter izključitve. V sedemnajsti minuti so dodiplomci preko Jamška izenačili in poskrbeli za veselje svojih navijačev v dvorani. Kljub še nekaterim poizkusom obeh ekip, da bi iztržili poln izkupiček, pa se rezultat ni menjal in ostalo je pri pošteni elitvi točk.
Strelci: Jamšek; Agić

BIOTEHNIŠKA FAKULTETA  : PRAVNA FAKULTETA  1 : 2 (0 : 2)
Datum: 30.11.2022
Komentar: V prvem delu velja omeniti končnico, v kateri so si pravniki preko Hrovata in Moškona priigrali lepo popotnico za drugi del. V drugem delu so pravniki nerazumljivo začeli igrati z vratarjem, vrjetno zato da bi čuvali posest in nasprotnikom onemogočili napadanje in kontrolo nad srečanjem. V tej rizkantni potezi pa so storili napako in BF je ze na začetku drugega dela zmanjšala zaostanek na vsega gol razlike. Pravniki so si še nekajkrat resno otežili življenje v igri z vratarjem a na njihovo srečo to BF ni znala izkoristiti in pravniki so vpisali prvo zmago v sezoni.
Strelci: Brunec; Moškon, Hrovat

FAKULTETA ZA ŠPORT : FAKULTETA ZA FARMACIJO/FAKULTETA ZA SOCIALNO DELO 1 : 0 (0 : 0)
Datum: 30.11.2022
Komentar: Kljub temu da so bili difovci veliki favoriti na papirju, je bilo stanje na igrišču popolnoma izenačeno. Disciplinirani igralci FFA/FSD jim niso puščali veliko prostora, kar je pomenilo da so bili prisiljeni v solo akcije ali pa strele od daleč, ki pa niso obrodili sadov. Tekmo je v sedemnajsti minuti z edinim zadetkom na srečanju odločil Čujec.
Strelci: Čujec

FAKULTETA ZA STROJNIŠTVO : PROSTA


1.KROG

BIOTEHNIŠKA FAKULTETA  : FAKULTETA ZA FARMACIJO/FAKULTETA ZA SOCIALNO DELO  1 : 0 (1 : 0)
Datum: 2.11.2022
Komentar:  Spremljali smo trd obračun, v katerem ni bilo veliko izrazitih priložnosti, saj sta obe ekipi igrali disciplinirano v obrambi. Tekmo je odločil trenutek nezbranosti, ki jo je izkoristil Forštnarič, ki je zadel tik pred iztekom polčasa, ko so bili nasprotniki očitno že z glavo na premoru. BF je vpisal pomembne tri točke, FFA/FSD pa v naslednjih krogih nimajo več prostora za napake, če ne želijo tekmovanja zaključiti že v skupinskem delu.
Strelci: Forštnarič

FAKULTETA ZA STROJNIŠTVO : EKONOMSKA FAKULTETA dod. 0 : 6 (0 : 2)
Datum: 2.11.2022
Komentar:  Mlajši ekonmisti, so danes pokazali veliko željo po dobrem rezultatu in čim višji uvrstitvi v težki skupini A. Po začetnem otipavanju, so uspeli do polčasa dvakrat zadeti in na odmor odšli z lepo prednostjo. V drugem delu niso popuščali in z dvema zadetkoma v prvih dveh minutah nadaljevanja ušli na neulovljivo prednost, ki so jo do konca še povečali. Ustavili so se pri šestih zadetkih, na drugi strani pa strojniki danes niso imeli svojega dne in bodo prve točke lovili v naslednjem krogu.
Strelci: Žužek, Jamšek, Božič 2x, Pohlin, Vengust

EKONOMSKA FAKULTETA pod. : PRAVNA FAKULTETA  3 : 2 (2 : 1)
Datum: 2.11.2022
Komentar:  Derbi že v prvem krogu v skupini A.  Ekonomisti v belih dresih so po izvrstni akciji že v drugi minuti povedli prek Slane. Tudi v nadaljevanju pravniki niso bili pravi in ekomomisti so prelahko prihajali na njihovo polovico in si pripravljali priložnosti za zadetek. Na drugi strani smo videli nekaj lepih protinapadov a je bil vratar EF danes očitno zelo dobro razpoložen in svojo mrežo ohranjal nedotaknjeno. V osmi minuti je Perger z močnim in natančnim strelom povišal vodstvo in vse je kazalo na lahko zmago EF. Nato pa je sledila najprej izključitev zaradi prekrška na strani EF, kjer so igralca manj sicer uspešno obranili, takoj zatem pa tehnična napaka in indirektni strel pravnikov s 6metrske črte, ki ga je v zadetek spreminl Lapanja. Takoj na začetku drugega dela je Lapanja znova udaril in izzid poravnal z natančnim diagonalnim  strelom po tleh. Vse je kazalo na to da so pravniki v naletu in da bodo vsak hip povedli, a so se ekonomisti v minuti odmora zbrali in zopet začeli kontrolirati tekmo in tempo. To se jim je obrestovalo štiri minute do konca, ko je Pucer z zadetkom postavil tudi končni izzid srečanja. Pravniki lahko žalujejo za izgubljenimi točkami, saj niso bili daleč, vsekakor pa bodo potrebovali neko rešitev na vratrskem mestu, če želijo letos meriti na najvišja mesta.
Strelci: Pucer, Perger, Slana; Lapanja 2x

FAKULTETA ZA ŠPORT: PROSTA

Za več informacij o tekmovanju kliknite na Skupina B

SKUPINA C

5.KROG

FAKULTETA ZA UPRAVO : FAKULTETA ZA KEMIJO IN KEMIJSKO TEHNOLOGIJO 1 : 1 (1 : 0)
Datum: 22.3.2023
Komentar:  Spremljali smo zelo všečno predstavo. FU je odigral najbolšo tekmo v sezoni in prav škoda, da so v prejšnjih tekmah delali napeke, saj bi si s takšno igro zagotovo zaslužili mesto med 8 najboljših ekip prvenstva. FKKT je igral razbremenjeno saj so že osvojili prvo mesto v skupini in se bolj ali manj uigraval za nadaljevanje prvenstva. V prvem delu so z edinim golom v desetih minutah vodili igralci uprave, v drugem pa so enega dosegli še igralci FKKT in ekipi sta se razšli z neodločenim izzidom ena proti ena.
Strelci: Štular; Modic

FAKULTETA ZA ELEKTROTEHNIKO : FAKULTETA ZA ARHITEKTURO 1 : 0 (0 : 0)
Datum: 22.3.2023
Komentar: V napeti tekmi, ki je neposredno odločala o potniku za četrtfinale, smo videli pravi boj za vsako žogo in centimeter igrišča. Dobra in disciplinirana igra na obeh straneh v obrambi, ni dopuščala veliko priložnosti, zato bosta ekipi še posebaj obžalovali tiste, ki so jih zgrešili. Tekmo je z golom v prvi minuti drugega dela z močnim strelom odločil Baš, in svoji fakulteti zagotovil drugo mesto v skupini in tako neposredno uvrstitev v četrtfinale. Z enakim številom točk, so tako na tretjem pristali igralci arhitekture, ki morajo tako za napredovanje počakati razplete v skupinah A in B.
Strelci: Baš

ZDRAVSTVENA FAKULTETA : TEOLOŠKA FAKULTETA 5 : 3 (1 : 1)
Datum: 22.3.2023
Komentar: Razburljiv dvoboj, z veliko zadetki in preobrati. Vse kar potrebujemo, da je tekma zanimiva in da čas prehitro mineva. Tekmo so bolje odprli igralci TEOF, katere je Ratajec že v drugi minuti popeljal v vodstvo. Na drugi strani je Molk  za paciente uspel zadeti  še pred iztekom polčasa in na odmor se je odšlo z neodločenim izzidom in golom na vsaki strani. V drugem delu pa smo videli pravo točo golov, TEOF je znova povedel, a je ZF silovito odgovorila in v vsega dveh minutah z dvema zadetkoma, rezultat obrnila sebi v prid. Ratajec je s svojim drugim zadetkom miuto pred koncem izzid znova poravnal in vse je kazalo na neodločen izzid. A Kopinšek je v svojem zadnjem nastopu v študentski futsal ligi, najbolje prihranil za konec. Tako kot že neštetokrat je po lepi samostojni akciji ušel obrambnim igralcem in hladnokrvno zaključil ter zabil za vodstvo svoje ekipe in fakulteti tako priboril novo zmago.Odhod legende pomeni tudi, da bi morala fakulteta resno razmisliti o upokojitvi številke!  Do konca je ostalo še nekaj sekund, TEOF je krenil v popolno ofenzivo a storil napako in dovolil da se je na listo strelcev vpisal še Potočnik in tako postavil končni izzid.
Strelci: Kopinšek 2x, Potočnik, Jezen, Molk; Ratajec 2x, Kozinc


4.KROG

FAKULTETA ZA UPRAVO : FAKULTETA ZA ARHITEKTURO 1 : 1 (0 : 0)
Datum: 15.2.2023
Komentar: Ko igra uprava je na igrišču vedno vroče in zanimivo. Tako je bilo tudi tokrat, ko jim je nasproti stala vodilna ekipa FA. Prvi polčas razen nekaj polpriložnosti ni prinesel nič pretresljivega. V drugem so pobudo prevzeli igralci uprave in ogromno poizkušali s streli od daleč, ki pa niso povzročali resnejših težav vratarju arhitkture. V petnajsti minuti pa so po lepi kontri arhitekti povedli, strelec je bil Kranjc. Uprava je vse moči usmerila v napad, kar se ji je kmalu obrestovalo in zadetek Selimoviča za izenačenje je stvari znova postavil na začetek. Uprava, ki je nujno potrebovala poln izkupiček, je zaigrala na vse ali nič in z vratarjem v polju in prišla do dveh lepih priložnosti a sta bila Bosnić in Mihalič nenatančna. Ostalo je pri remiju in delitvi točk.
Strelci: Selimovič; Kranjc

FAKULTETA ZA KEMIJO IN KEMIJSKO TEHNOLOGIJO : TEOLOŠKA FAKULTETA 9 : 0 (2 : 0)
Datum: 15.2.2023
Komentar: Spremljali smo enosmerni promet proti vratom teologov. Kemija si je z visoko zmago, poleg treh točk, zagotovila tudi visoko rzliko v golih, ki zna biti na koncu, pri določanju vrstnega reda še kako pomembna. Na današnji tekmi je blestel vidovič, ki si je s štirimi zadetki, dobro popravil tudi osebno statistiko.
Strelci: Vidovič 4x, Malič 2x, Modic 2x, Pezdirc

ZDRAVSTVENA FAKULTETA : FAKULTETA ZA ELEKTROTEHNIKO 3 : 3 (2 : 2)
Datum: 15.2.2023
Komentar: Obe ekipi sta v tekmo vstopili odločeno, po želji osvojiti vseh treh točk, ki bi jim še zagotavljale priprta vrata za nadaljevanje. Tekmo so bolje začeli elektrotehniki, ki so hitro povedli z dve proti nič in vse je kazalo na gladko zmago. Očitno res velja da je dve proti nič najbolj nevaren rezultat v nogometu, FE je ob vodstvu zaspala, ZF pa prebudila in še do polčasa na krilih Kopinška z dvema zadetkoma rezultat izenačila. V drugem delu je v petnajsti minuti Božjak po dolgi podaji čez celo igrišče, z glavo spretno prelisičil vratarja in ZF je povedla s tri proti dve. V zadnjih izdihljajih tekme pa je utrujenost in nepazljivost Zfja izkoristil Sečko in prehitel sodnikovo piščaljo, ter izzid poravnal na tri proti tri.
Strelci: Kopinšek 2x, Božjak; Kenjar, Knez, Sečko


3.KROG

FAKULTETA ZA ELEKTROTEHNIKO : TEOLOŠKA FAKULTETA 2 : 1 (0 : 1)
Datum: 18.1.2023
Komentar: Po začetnem otipavanju in rahli premoči FE, so igralci teološke fakultete v sedmi minuti izpeljali lep protinapad in z globinsko žogo v šestmeterskem prostoru, našli samega Ratajca, ki mu ni bilo težko zabiti za vodstvo. Večino drugega dela, je nato FE napadala, a si prave priložnosti ni ustvarila, TEOF pa je borbeno igral v obrambi in potrpežljivo čakal na svoje priložnosti iz protinapada. Nato pa kot že tolikokrat do sedaj, smola pri TEOF, ki je slabo izbila žogo in v nadaljevanju akcije je Husić izzid poravnal na ena vsega dobro minuto pred koncem. Da pa so postale stvari za TEOF še slabše je e v naslednjem napadu poskrbel Knez in FE je v vsega dobri minuti, čisto na koncu tekme zrežirala preobrat in tako s prvo zmago v sezoni ostala v igri za napredovanje.
Strelci: Husić, Knez; Ratajec

FAKULTETA ZA UPRAVO : ZDRAVSTVENA FAKULTETA 2 : 3 (1 : 2)
Datum: 18.1.2023
Komentar:  Spremljali smo dinamično tekmo, kjer sta se nasprotnika izmenjavala v vodstvu. V zadnjem delu pri izzidu dve proti dve so igralci uprve močno stisnili in vratar Stare je bil na resnih preizkušnjah.  Nato pa se je kot že ničkolikokrat do sedaj, zgodilo tisto nepisano pravilo; kdor ne da, dobi... in tako sta Kopinšek in Molk v zadnji minuti perfektno izpeljala protinapad in svoji ekipi zagotovila prvo zmago letos.
Strelci: Mihalič, Rozoničnik; Kopinšek, Molk, Tinta

FAKULTETA ZA KEMIJO IN KEMIJSKO TEHNOLOGIJO : FAKULTETA ZA ARHITEKTURO 1 : 1 (1 : 1)
Datum: 18.1.2023
Komentar: Že od samega začetka so imeli kemiki pobudo in so zagospodarili na igrišču. Vseeno pa so povedli igralci arhitekture, po evrogolu Bartola, ki je s kakih 13 metrov natančno meril v sam zgornji kot vrat. Kemiki so se hito pobrali in po slabem posredovanju golmana FA še pred polčasom izzid izenačii. Tudi v drugem delu je FKKT napadal z vseh strani, a se je vratar FA odkupil za slabo posredovanje v prvem delu in zbral nekaj neverjetnih obramb, ki so kemike spravljale v obup. Kljub premoči FKKT pa je imel zaključno žogo na nogi Peklar, ki je pritekel sam pred nasprotnikovega vratarja, a s strelom preveč odlašal in nato slabo zaključil izjemno priložnost za zadetek in zmago svoje ekipe. Tako je ostalo pri izzidu iz prvega dela in ekipi sta domov odšli vsaka s po točko.
Strelci:Vidovič; Bartol


2.KROG

FAKULTETA ZA UPRAVO : FAKULTETA ZA ELEKTROTEHNIKO  1 : 1 (0 : 0)
Datum: 30.11.2022
Komentar:  Tekma v kateri so igralci FE iskali prve točke v sezoni, saj so u uvodnem krogu izkubili proti FKKT in pa FU, ki je želela nadgraditi uvodno zmago. Prvi polčas smo spremljali previdno ne preveč zanimivo predstavo, brez resnih priložnosti in vznemirjenj. Drugi del je bila tekma bolj dinamina in ekipi sta si pripravili kar nekaj situacij, ki so dišale po zadetku. V šestnajsti minuti, je FE povedel po strelu iz kota, ko je slabo postavljenost uprave izkoristil Knez in povedel FE v vodstvo. FU je vse stavil v napad, kar se jim je obrestovalo dobesedno v zadnji sekundi, ko je Selimovič zadel za izenačenje.
Strelci: Selimovič; Knez

TEOLOŠKA FAKULTETA : FAKULTETA ZA ARHITEKTURO 0 : 5 b.b.
Datum: 30.11.2022
Komentar: Igralci TEOF se nažalost zaradi bolezni niso uspeli zbrati, prav tako pa ne najti zamenjave za njihov termin, tako da so arhitekti tekmo brez boja dobili s pet proti nič. 

FAKULTETA ZA KEMIJO IN KEMIJSKO TEHNOLOGIJO : ZDRVSTVENA FAKULTETA 1 : 0 (0 : 0)
Datum: 30.11.2022
Komentar: Pomlajena ekipa ZF se je tokrat dobro upirala in drago prodala svojo kožo proti  favorizirani FKKT, ki je z zadetkom Vidoviča že v tretji minuti, kar je bil tudi edini zadetek na srečanju, vpisala minimalno zmago ter na svoj konto dodala nove tri točke. ZF pa bo moral prve točke iskati v naslednjem krogu.
Strelci: Vidovič


1.KROG

FAKULTETA ZA KEMIJO IN KEMIJSKO TEHNOLOGIJO : FAKULTETA ZA ELEKTROTEHNIKO 2 : 0 (0 : 0)
Datum: 16.11.2022
Komentar: Fkkt v novi, nekoliko netipični vijolični opravi in FE v rdečih majicah (dresi so na poti) so odprli skupino C. Tekma ni ponudila kakšnih posebnih vzbudljivosti, saj ste ekipi igrali dokaj zaprto tako, da so igralci poizkušali predvsem s streli od daleč, ki pa niso bili pretirano nevarni in so bili lahek plen obeh vratarjev. Tekma se je razživela šele v sedemnajsti minuti, ko je nepazljivost rdeče obrambe izkoristil Vidovič in s samostojni prodorom zabil za vodstvo FKKTja. FE je takoj reagiral, vzel minuto odmora in nadaljeval z igro brez vratarja, z dodatnim igralcem v polju. Tudi to ni obradilo sadov, saj so namesto izenačenja dobili še en zadetek, s katerim je Alpinc dokončno rešil vprašanje o zmagovalcu.
Strelci: Vidovič, Alpinc

ZDRAVSTVENA FAKULTETA : FAKULTETA ZA ARHITEKTURO 1 : 2 (1 : 2)
Datum: 16.11.2022
Komentar: Vse kar je bilo pomembno za tekmo se je zgodilo na samem začetku tekme. V prvi minuti so pacienti zadeli po napaki vratarja arhitekture, ki je nepotrebno preigraval v svojem kaznskem prostoru in Aravsu, ki je prebral njegovo namero, ni bilo težko zadeti. Kljub zaostanku so arhitekti ekspresno odgovorili in v vsega dveh minutah izzid preobrnili sebi v prid. Zadela sta Peklar in Dobrilovič. Omeniti velja še prečko Aravsa v prvem delu. V drugem delu smo spremljali raztrgano igro z malo priložnostmi in individualnimi poizkusi, ki pa niso prinesli željenega učinka. Nova ekipa ZF se bo morala hitro uigrati, če želijo letos podaljšati sezono v drugi del, arhitektom pa bodo tri točke na uvodni tekmi zagotovo dale krila in željo po dobrem nadaljevanju.
Strelci: Aravs; Peklar, Dobrilovič

TEOLOŠKA FAKULTETA : FAKULTETA ZA UPRAVO 2 : 4 (2 : 0)
Datum: 16.11.2022
Komentar: Spremljali smo dva čisto različna polčasa. V prvem so prevladovali igralci TEOF, ki so preko dveh lepih solo akcij Ratajca na prednost odšli z dvema zadetkoma prednosti. Tudi v začetku drugega dela so zgrešili 'čisto' priložnost za povečanje izzida, a se zapletli in zapravili ogromno priložnost. Nato pa so se igralci uprave zbrali in dokazali da je dve proti nič res najbolj nevaren rezultat. V vsega dveh minutah so rezultat ekspresno izenačili in postavili stvari na začetno točko. Tretji gol so dosegli po napaki TEOFa, ki so imeli izključenega igralca zaradi napačne menjave in upravi z igralcem več olajšali pot do vodstva. Mihali je nato s svojim drugim zadetkom minuto pred koncem postavil izzid srečanja in selektorju Čehiću zagotovil mirno nadaljevanje sezone.
Strelci: Ratajec 2x; Selimović 2x, Mihalič2x

Za več informacij o tekmovanju kliknite na Skupina C