UFL Rezultati 2022/23


SKUPINA A

2.KROG

FAKULTETA ZA GRADBENIŠTVO IN GEODEZIJO : FAKULTETA ZA DRUŽBENE VEDE 1 : 1 (1 : 1)
Datum: 16.11.2022
Komentar: Bolje so tekmo začeli igralci FGG, ki so že v četrti minuti povedli in šokirali zaspane FDVjevce. Ti so se na krilih svojih glasnih ultrasov zbudili, prestavili v prestavo višje in že v osmi minuti izenačili, ko se je Pahor najbolje znašel red golovo črto in zabil za izenačenje. V drugem delu so bili igralci FDVja boljši nasprotnik, a žoga ni in ni hotela v mrežo. Priigrali so si nekaj zelo lepih priložnosti a sreča ni tokrat ni bila na njihovi strani. V zadnjih izdihljajih tekme je Brežnik zadel tudi vratnico od katere se je žoga po golovi črti nato izmuznila mimo vrat. Tekma se je torej končala z izidom ena proti ena in delitvijo točk.
Strelci: ?; Pahor

FAKULTETA ZA RAČUNALNIŠTVO IN INFORMATIKO : FAKULTETA ZA MATEMATIKO IN FIZIKO 0 : 0
Datum: 16.11.2022
Komentar: Večina tekme je potekala med obema devetmetrskima prostoroma, saj sta bili ekipi zgoščeni v obrambi, napadalcem pa z individualnimi prodori ali pa streli od daleč ni uspevalo resneje ogroziti nasprotnikova vrata. Tako da sta obe ekipi z najmanj popularnim izzidom v nogometu, dosegli še drugi remi in na svoj konto dodali novo točko.

NARAVOSLOVNOTEHNIŠKA FAKULTETA : FILOZOFSKA FAKULTETA 0 : 1 (0 : 0)
Datum: 16.11.2022
Komentar: Filozofi so bili v prvem krogu prosti, tako da je bil to njihov krstni nastop v novi sezoni. Tekma v prvem delu ni ponudila večjih razburjen tako da sta obe mreži mirovali. Podobna raztrgana igra se je nadaljevala tudi v nadaljevanju. V sedemnajsti minuti pa je eksplodiral Kalar, ki je z lepim natančnim strelom filozofe popeljal v vodstvo. Kljub zaključnemu naletu NTFja pa so bili filozofi zbrani in odbili vse napade, ter se veselili treh točk na svojem računu.
Strelci: Kalar

MEDICINSKA FAKULTETA : PROSTA


1.KROG

FAKULTETA ZA MATEMATIKO IN FIZIKO : NARAVOSLOVNOTEHNIŠKA FAKULTETA 2 : 2 (2 : 1)
Datum: 2.11.2022
Komentar: Dinamična tekma, kjer se je tehtnica večkrat obračala na vse strani. Že v drugi minuti je NTF povedla, strelec je bl Frece. Kljub zaostanku, se FMF ni predala in je uspela še do premora izzid v šesti minuti izenačiti v deseti pa spreobrniti za vodstvo z dve proti ena. Strelca sta bila Milivojevič in Kusterle. Drugi polčas je minil v znamenju raztrgane igre in brez večjih priložnosti, zato je izgledalo da bo FMF zdržal do konca in zabeležil zmago. a s tem se ni strinjal Košir ki je minuto pred koncem zadel za izenačenje in svoji ekipi v prvi tekmi po povratku u UFL zagotovil točko.
Strelci: Milivojevič, Kusterle; Bubnič, Frece

MEDICINSKA FAKULTETA : FAKULTETA ZA DRUŽBENE VEDE 0 : 3 (0 : 2)
Datum: 2.11.2022
Komentar: Lansnki prvaki FDV, so očitno že pozabili poraz v superpokalu in so novo sezono začeli tako kot so končai prejšnjo, z zmago. Proti ekipi medicine so v zaključku prvega dela dvakrat zadeli in ušli nasportniku. Junak tekme je bil znova Brežnik, ki je zadel dvakrat, gol pa je dodal še Dimitrov za končnih tri proti nič in suvereno zmgo FDVja.
Strelci: Brežnik 2x, Dimitrov

FAKULTETA ZA GRADBENIŠTVO IN GEODEZIJO : FAKULTETA ZA RAČUNALNIŠTVO IN INFORMATIKO 0 : 0
Datum: 2.11.2022
Komentar: Previdna tekma na obeh straneh, z veliko prekinitvami in prekrški. Mogoče sta ekipi v ključnih trenutkih poizkušali preveč z individualnimi akcijami, ki so jih obrambe dobro zaustavile, tako da so skozi celotno srečanje mreže mirovale in ostalo je pri začetnem izzidu in pa delitvijo točk.

FILOZOFSKA FAKULTETA: PROSTA

Za več informacij o tekmovanju kliknite na Skupina A


SKUPINA B

1.KROG

BIOTEHNIŠKA FAKULTETA : FAKULTETA ZA FARMACIJO/FAKULTETA ZA SOCIALNO DELO 1 : 0 (1 : 0)
Datum: 2.11.2022
Komentar: Spremljali smo trd obračun, v katerem ni bilo veliko izrazitih priložnosti, saj sta obe ekipi igrali disciplinirano v obrambi. Tekmo je odločil trenutek nezbranosti, ki jo je izkoristil Forštnarič, ki je zadel tik pred iztekom polčasa, ko so bili nasprotniki očitno že z glavo na premoru. BF je vpisal pomembne tri točke, FFA/FSD pa v naslednjih krogih nimajo več prostora za napake, če ne želijo tekmovanja zaključiti že v skupinskem delu.
Strelci: Forštnarič

FAKULTETA ZA STROJNIŠTVO : EKONOMSKA FAKULTETA dod. 0 : 6 (0 : 2)
Datum: 2.11.2022
Komentar: Mlajši ekonmisti, so danes pokazali veliko željo po dobrem rezultatu in čim višji uvrstitvi v težki skupini A. Po začetnem otipavanju, so uspeli do polčasa dvakrat zadeti in na odmor odšli z lepo prednostjo. V drugem delu niso popuščali in z dvema zadetkoma v prvih dveh minutah nadaljevanja ušli na neulovljivo prednost, ki so jo do konca še povečali. Ustavili so se pri šestih zadetkih, na drugi strani pa strojniki danes niso imeli svojega dne in bodo prve točke lovili v naslednjem krogu.
Strelci: Žužek, Jamšek, Božič 2x, Pohlin, Vengust

EKONOMSKA FAKULTETA pod. : PRAVNA FAKULTETA 3 : 2 (2 : 1)
Datum: 2.11.2022
Komentar: Derbi že v prvem krogu v skupini A. Ekonomisti v belih dresih so po izvrstni akciji že v drugi minuti povedli prek Slane. Tudi v nadaljevanju pravniki niso bili pravi in ekomomisti so prelahko prihajali na njihovo polovico in si pripravljali priložnosti za zadetek. Na drugi strani smo videli nekaj lepih protinapadov a je bil vratar EF danes očitno zelo dobro razpoložen in svojo mrežo ohranjal nedotaknjeno. V osmi minuti je Perger z močnim in natančnim strelom povišal vodstvo in vse je kazalo na lahko zmago EF. Nato pa je sledila najprej izključitev zaradi prekrška na strani EF, kjer so igralca manj sicer uspešno obranili, takoj zatem pa tehnična napaka in indirektni strel pravnikov s 6metrske črte, ki ga je v zadetek spreminl Lapanja. Takoj na začetku drugega dela je Lapanja znova udaril in izzid poravnal z natančnim diagonalnim strelom po tleh. Vse je kazalo na to da so pravniki v naletu in da bodo vsak hip povedli, a so se ekonomisti v minuti odmora zbrali in zopet začeli kontrolirati tekmo in tempo. To se jim je obrestovalo štiri minute do konca, ko je Pucer z zadetkom postavil tudi končni izzid srečanja. Pravniki lahko žalujejo za izgubljenimi točkami, saj niso bili daleč, vsekakor pa bodo potrebovali neko rešitev na vratrskem mestu, če želijo letos meriti na najvišja mesta.
Strelci: Pucer, Perger, Slana; Lapanja 2x

FAKULTETA ZA ŠPORT: PROSTA

Za več informacij o tekmovanju kliknite na Skupina B

SKUPINA C

1.KROG

FAKULTETA ZA KEMIJO IN KEMIJSKO TEHNOLOGIJO : FAKULTETA ZA ELEKTROTEHNIKO 2 : 0 (0 : 0)
Datum: 16.11.2022
Komentar: Fkkt v novi, nekoliko netipični vijolični opravi in FE v rdečih majicah (dresi so na poti) so odprli skupino C. Tekma ni ponudila kakšnih posebnih vzbudljivosti, saj ste ekipi igrali dokaj zaprto tako, da so igralci poizkušali predvsem s streli od daleč, ki pa niso bili pretirano nevarni in so bili lahek plen obeh vratarjev. Tekma se je razživela šele v sedemnajsti minuti, ko je nepazljivost rdeče obrambe izkoristil Vidovič in s samostojni prodorom zabil za vodstvo FKKTja. FE je takoj reagiral, vzel minuto odmora in nadaljeval z igro brez vratarja, z dodatnim igralcem v polju. Tudi to ni obradilo sadov, saj so namesto izenačenja dobili še en zadetek, s katerim je Alpinc dokončno rešil vprašanje o zmagovalcu.
Strelci: Vidovič, Alpinc

ZDRAVSTVENA FAKULTETA : FAKULTETA ZA ARHITEKTURO 1 : 2 (1 : 2)
Datum: 16.11.2022
Komentar: Vse kar je bilo pomembno za tekmo se je zgodilo na samem začetku tekme. V prvi minuti so pacienti zadeli po napaki vratarja arhitekture, ki je nepotrebno preigraval v svojem kaznskem prostoru in Aravsu, ki je prebral njegovo namero, ni bilo težko zadeti. Kljub zaostanku so arhitekti ekspresno odgovorili in v vsega dveh minutah izzid preobrnili sebi v prid. Zadela sta Peklar in Dobrilovič. Omeniti velja še prečko Aravsa v prvem delu. V drugem delu smo spremljali raztrgano igro z malo priložnostmi in individualnimi poizkusi, ki pa niso prinesli željenega učinka. Nova ekipa ZF se bo morala hitro uigrati, če želijo letos podaljšati sezono v drugi del, arhitektom pa bodo tri točke na uvodni tekmi zagotovo dale krila in željo po dobrem nadaljevanju.
Strelci: Aravs; Peklar, Dobrilovič

TEOLOŠKA FAKULTETA : FAKULTETA ZA UPRAVO 2 : 4 (2 : 0)
Datum: 16.11.2022
Komentar: Spremljali smo dva čisto različna polčasa. V prvem so prevladovali igralci TEOF, ki so preko dveh lepih solo akcij Ratajca na prednost odšli z dvema zadetkoma prednosti. Tudi v začetku drugega dela so zgrešili 'čisto' priložnost za povečanje izzida, a se zapletli in zapravili ogromno priložnost. Nato pa so se igralci uprave zbrali in dokazali da je dve proti nič res najbolj nevaren rezultat. V vsega dveh minutah so rezultat ekspresno izenačili in postavili stvari na začetno točko. Tretji gol so dosegli po napaki TEOFa, ki so imeli izključenega igralca zaradi napačne menjave in upravi z igralcem več olajšali pot do vodstva. Mihali je nato s svojim drugim zadetkom minuto pred koncem postavil izzid srečanja in selektorju Čehiću zagotovil mirno nadaljevanje sezone.
Strelci: Ratajec 2x; Selimović 2x, Mihalič2x

Za več informacij o tekmovanju kliknite na Skupina C